RAUTA JA PETROOLI 2005 VIDEON TILAUSOHJE


Rauta & Petrooli 2005 DVD on valmis ja toimitettu Fordson Clubille myyntiin. Juur ajallans. Ehtii kattella talvi-illan aikana kupillinen hyvää vahvaa kaffetta kyytipoikana. Ja koska tilanne on sen verran juhlava, on lupa laittaa hiukan terästettäki kaffen joukkoon.

Tämä ensmäinen painos on 300 kpl. Eli erityisen pieni. Syy on. Nimittäin se, et eka parti on yksilönumeroitu ja osa kappaleist sisältää mukavan yllärin tilaajal. Täst ekast partist tulee ilman muuta alan harrastajien keskuudes keräilykohde. Kuten nykyään on FCF:n vuanna 2000 julkasema video "Traktori maata mullisti". Mitä ei saa enää mistään. Mulla on, ehe ehe.

DVD tulee myyntiin myös masinistit.com Fordson shoppiin, mutta ei nimikoituna. Ainoa mahdollisuus saada käsiinsä tämä kulttilaitos, on tilata se nyt, eikä vasta tulevana suvena. Hiukan vihjeeks Teille: satun tiätämään, et klubilaisil ittelläänkin on kova hinku saada oma kappaleensa heti. Ja toinenkin vihje: Ekan puffin täst asiast tälläsin Kuukunasivustol, ja tilauksia tuli heti mukava määrä, joten kiirutta tarttee pitää mikäli haluaa keräilykappaleen.

Ja kun tehdään historiaa, eivät kaikki halukkaat edes saa numeroitua keräilykappaletta. Siksi on tilausmäärä per toimitusosoite rajattu yhteen kappaleeseen per tilaaja.

Myynti tapahtuu Fordson Clubin kautta, mutta Kuukunateam huolehtii keräilykappaleiden omistajien listaamisesta pörssiin otsakkeella " Nopeat saavat, hitaat jäävät ilman".

Kuukunagalleriassa on pari valokuvaa R & P 2005 DVD:n pakkausvaiheesta, eli voi kurkata kummosen näköstä pakettia on itelleen tilaamassa. Ja tietysti Kuukunan tilalla on TRAILERI alkunälkään.

HINTA: Rauta & Petrooli 2005 DVD:n hinta on 23 ‚ā¨. Hintaan sis√§ltyy postituskulut. FCF hoitaa laskutuksen ja siihen liittyv√§n rahapolitiikan. Tuotosta puolet k√§ytet√§√§n FCF:n toiminnan rahoitukseen, ja toisella puoliskolla rahoitetaan uusien kotimaisten masinistiaiheisten videoiden tuotanto. Eli, kun tilaat masinistituotteita, varmistat samalla sen, ett√§ teemme historiaa jatkossakin.

Ja sit se t√§rkein asia, miten EHK√Ą kerkee saamaan oman nimikkokappaleensa:

1) Tee tilaus sähköpostilla osoitteeseen kuukuna@kuukuna.net

2) Viestin aiheeksi kirjoita " R&P 2005 DVD TILAUS "

3) Kirjoita tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero viestikenttään.

4) Ilmoita, montako kappaletta haluat tilata tätä keräilykappaletta. ( Eli 1 kpl. Mikäli tämä tilausohjeen kohta on epäselvä, lue puffi uudelleen!)

5) √Ąl√§ l√§het√§ tilauksen mukana rahaa, lasku tulee l√§hetyksen yhteydess√§.

6) Vain kotimaahan toimitettavat tilaukset ovat keräilykappaleiden toimitusosoitteena. Mikäli toimitusosoite on joku muu kuin Suomi, tulee tilaus tehdä erikseen puhelimitse +358468110633. Ulkomaatoimituksiin tulee postituslisä, ja tilauksen maksu toteutetaan tavanomaisesta poiketen.

7) Ole tarkkana tilausta tehdessäsi, että mainitset kaikki pyydetyt tiedot. Muuten on olemassa vaara, että tilaustasi ei noteerata.

Kuukunateam ja FCF kiittää Sinua kiinnostuksesta asiaamme kohtaan, ja toivottaa tervetulleeksi uudelleen. _________________

mahdollisuuksia