Aihe: Ford Thames Trader
Lähettäjä: kartsa
Maanantaina 09.5. 2005 klo 08:40:06

Viesti:
Mihin nämä entis aikojen kyömynokat ovat kadonneet? Oottako kukaan nähneet? Yksittäisistä kuutos moottoreista vielä puhutaan,mutta että ihan kokonaisia kuormureita en oo nähnyt entisöitynäkään. Aikoinaan vitsikkäästi mainostettiin,jotta -Eniten Suomen teille levinnein kuorma-auto. Sekä -Vakiovarusteena pyörivät astin laudat.
RE: Ford Thames Trader
Lähettäjä: Emmämitääntierä
Maanantaina 09.5. 2005 klo 09:06:17

Message:
Meillä oli Trader hevosautona 80-luvulla. Muistelen vuosimallin olleen 1967. Isävainaa myi auton ilman tavarakoria (jäi varastoksi tontille) jollekin. AKE:sta kun olen kysynyt rekisterinumeron perusteella, tietoa uudelleenrekisteröinnistä tai uudesta omistajasta ei ole löytynyt. Auto päätyi peräkärryksi?

Keltaisessa pörssissä joku myi Traderia Lahdessa aiemmin tänä keväänä. Hintapyynti oli kolmen tuhennen euron tienoilla, en muista enää tarkemmin. Harkitsin sen ostamista, mutta mulla ei ole säilytystilaa sille ja keskeneräisiä projekteja on tälläkin hetkellä aivan liikaa.

Erään kaverini kotona oli samanlainen Trader 80-luvun alussa hevosautona. Sen auton kohtalosta mulla ei ole tietoa.
RE: Ford Thames Trader
Lähettäjä: Sami
Maanantaina 09.5. 2005 klo 18:54:36

Message:
Tässä olen kahdessa eri paikassa törmännyt Traderien raatoihin kun olen traktoriini osia etsiskellyt. Toinen paikka oli Vaasan kupeessa ja toinen Seinäjoen kupeessa. Molemmissa taisi olla kaksi raatoa. Toisessa kohteessa oli suunniteltu entisöintiä jo jonkin aikaa. Saa nähdä koska Traderi Pohjanmaan lakeuksilla kulkee.
RE: Ford Thames Trader
Lähettäjä: harrastelija
Maanantaina 09.5. 2005 klo 20:36:36

Message:
Nämä autot olivat kovassa ajossa, kuormat parhaimmillaan 10 tonnia - kuorma liikkui, mutta jarrut eivät riittäneet. Rakenteeltaan nämä autot vastasivat "Mitsubishi Canteria" - kyllä ne moottoria lukuunottamatta ajettiin loppuun. 70 ja varsinkin 80-luvulla oli saatavilla vahvempia autoja Sisuja, Volvoja ja Scanioita - Fordit jäi takapihalle. Samoin kävi Bedfordeille. Ford Thames Trader ei ollut varsinainen maansiirtoauto.
RE: Ford Thames Trader
Lähettäjä: M
Maanantaina 09.5. 2005 klo 21:15:59

Message:
Muuramessa on Trader entisöitynä ja varustettuna
"maharekalla". Ollut näytillä mm.Rautalammilla.Omistajan nimeä en muista.
RE: Ford Thames Trader
Lähettäjä: tane II
Maanantaina 09.5. 2005 klo 21:45:15

Message:
Vuonna 1996 oli Vetkun järjestämä "Kuorma-auto 100 vuotta - juhlakeikka", joka päättyi "Kuljetuspalvelu -96" -messuille Turun messukeskukseen. Siinä karavaanissa oli mukana entisöity Thames Trader, muistaakseni ihan tavallinen 2-akselinen lava-auto.

On se vaan tuo matalarunkoinen Trader niin söpö, että jos jossain näkis, kotiin pitäis tuoda! ;-)(Kannattaa ehkä vahän varoen surffailla noilla National Transport Museum of Ireland:in sivuilla - tuntuu olevan jotain böböjä!)

RE: Ford Thames Trader
Lähettäjä: exso
Tiistaina 10.5. 2005 klo 18:58:33

Message:
Kaverillani on entisöitu trader,tosin bensakoneella.Lahden kupeessa majailee myös 10-pyörä trader,odottaen uutta nuosua tai tuhoa.Nettiauton sivuilla oli trader hiljattain myynnissä,auto on lahden kupeessa.Inkoon pikkuteiltä löytyy vanha telelaitoksen väreissä oleva umpikori trader.