Aihe: 22
Lähettäjä: Konepajamies
Torstaina 21.4. 2005 klo 21:53:15

Viesti:
22 (kaksikymmentäkaksi) KUUKUNA-aiheista viestiketjua tällä hetkellä!Tämä minun 23.
Mikä perkeleen virus se Kuukuna oikein on?
RE: 22
Lähettäjä: .
Torstaina 21.4. 2005 klo 22:00:13

Message:
KUUKUNA on paras mies porukasta
RE: 22
Lähettäjä: Kateellisten
Torstaina 21.4. 2005 klo 22:22:48

Message:
panettelua.
RE: 22
Lähettäjä: Kuukuna
Torstaina 21.4. 2005 klo 22:27:38

Message:
*Kiittää ja kumartaa " . " kommentista* mut toteaa samaan hengevvetoon, et kyl niit Kuukunajuttui vois panna enempi jo alettujen ketjujen jatkoks, härdelli pysyis piänempänä. Lippahattuja on maailmas rajalline määrä, niit ei riitä ko vaan voittajil erilaisis kilpailuis. Siis näit sinioranssisii hattui.

Kon jos tulette sit syssymmällä RRRRAUTA JA PETRRROOLI messuil, nin saatte kokeilla mun rattorikaivuri luannos, ja saatta käyrä flaksi, et siält voi kans voittaa sinioranssin lippiksen, ja jos ei voita, voi ehkä ostaa muunvärisen Kuukunalippiksen, mut se ei ol keräilykapistus se, vaan ostolämmin. Sinioranssiset kuuluu vaa voittajil. Enää.

Kon ystävällisest kutsui taho mun ja teamin sinne showmiäheks omal osastol paleleman ilman paitaa. Ja järjestämän vireoshoun. Ja filmaamaan, ellei parempaa ko taannoine Zetorrokumentti, nin ainaskin vähemmäl kiroilul varustettuu muuta raktorivireoo. Ja pykaamaan kilpailuja ja...ja... Ans kattoo, mitä saaraan aikaseks.

Siäl sit viimeistään näette mun muijaniki, ja ehkä voitte maistaa häne maankuulua "Kaffet".

Jos jotakuta kiinnostaa neuvoo Herra "Konepajamiestä" mis voi tutustuu Kuukunaan paremmi, ni siit vaa. Mää en vaatimattomuuttani enempää kehtaa mainostaa.

Keväänkorvan Valpperilaine sananlasku: "Sula jää ei jätä ketään kylmäks"