Aihe: Gallup: Onko parempaa...?
Lähettäjä: VerguVihtori
Keskiviikkona 05.3. 2003 klo 11:50:05

Viesti:
Ilman sarvia ja hampaita. Käsi sydämelle masinistit.
Tietääkö joku olevan olemassa parempaa työvehettä, kuin Massey Ferguson?
Jos tietää, olisi hauska kuulla vilpittömät perustelut asialle.
Kyllä Foortitkin hyviä on, eikä vähiten siksi, että Harry Ferguson aikanaan suunnitteli ja kehitti nostolaite-ja painonsiirtosysteemin kaikkiin Ford-traktoreihin.
Henryn kuoltua, Harry sitten loi oman legendansa, joka jyrää edelleen kunniakkaasti.
RE: Gallup: Onko parempaa...?
Lähettäjä: Konsta
Keskiviikkona 05.3. 2003 klo 13:13:19

Message:
VerguVihtori ei ole aivan väärässä, MF on Traktori suurella alkukirjaimella, mutta... kyllä yksi VIELÄ PAREMPI on tehty. Se on Ford 4000 vm. -72. Tuli uutena taloon, palveli moitteettomasti 13 vuotta ja 9800 tuntia. Näppärä käsitellä, "iso kokoisekseen" ja pettämätön kestävyys. Ei tarvitse olla kilpavoimistelija saadakseen nostettua jalan kytkinpolkimelle, nostolaite toimii oikeinpäin eikä keulakaan ole suhteettoman painava (vrt MF 165). Oikein käytettynä ja huollettuna kestää papalta pojanpojalle.
RE: Gallup: Onko parempaa...?
Lähettäjä: Erkki
Keskiviikkona 05.3. 2003 klo 13:18:33

Message:
Joo, ja erityisesti se Harryn viimeinen mestariteos, kultamaha.

Aaargh kuinka hyvä raktori! Parempi vielä kuin suorituskyvystään kuuluisa 20.

Majurihan nyt on aivan pilipali samanikäisiin traktorimaailman kruunaamatomiin kuninkaisiin verrattuna.
RE: Gallup: Onko parempaa...?
Lähettäjä: Ovaali
Keskiviikkona 05.3. 2003 klo 13:44:12

Message:
Erkin kommenttiin:
"Majurihan nyt on aivan pilipali samanikäisiin traktorimaailman kruunaamatomiin kuninkaisiin verrattuna."

Jos mies heiluu näillä Fordson sivuilla ja on tota mieltä Majurista, tekisi mieli sanoa että painukoon... mutta totean vaan että ei se ainakaan paikaansa tuo väite pidä. Kyllä 1950- ja 1960-luvun masiinoista Majuri on se Kingi (vaikka omia puutteita on siinäkin, ei lukkoa kuin viimeisissä jne.). Nuo pikkuferkut on mopoja Superin rinnalla. Ja jämpti on niin.
Jos ei Majuriesta pidä, ei tarvitsis näissä "Fordsonklubin" touhuissa ja keskusteluissa heilua. Perustakaa vaikka oma "Veteraanitraktorikerho" tai vaikka "leukkuklubi" tai jotain, ja antakaa Majurimiesten olla rauhassa.
RE: Gallup: Onko parempaa...?
Lähettäjä: Erkki
Keskiviikkona 05.3. 2003 klo 16:59:20

Message:
Ooops, tais tulla murjaistua taas huono vitsi.

Painutaan v... sitten.
RE: Gallup: Onko parempaa...?
Lähettäjä: Tenspeed
Keskiviikkona 05.3. 2003 klo 21:16:36

Message:
Fergussa oli huono takasilta niitä meni paljon kun yrittivät ajaa niillä rahtia.Nuffin takasilta kesti siinä ei ollut mitään mutta moottori on taas toisen tarinan arvoinen "surullinen tarina ".
Kyllähän ferku maatalouskäytössä aika hyvä oli.Oli minullakin vuonna 82 265 mutta siitä meni multipowerista aina öljyt talvella kytkimeen,tiiviste ei kestä kylmää kankeeta öljyä,Moottori savuutti sinistä öljyä vaikka ei ollut tunteja kuin 1500 mutta siinä oli käytetty universaaliöljyä entisen omistajan aikana niin sylinteri putket kiillottu.sillä on pilattu moni moottori eihän peräöljy voi käydä moottoriin,muistakaa se.
RE: Gallup: Onko parempaa...?
Lähettäjä: Mies
Torstaina 06.3. 2003 klo 23:27:57

Message:
Majuri on Majuri. Takana kohta useila Majureilla 50 vuotta työtä ja taas työtä, ei pelkkää aisan kannatusta vaan raskaita metsätöitä, kyntöä, äestystä, kylvöä, salaojakonetta, kaivuria, etukuormainta ym.....sellaisia hommia mihin ei kaikki 20 Fergut kykenä (kaikki kunnia silti pikkuverkullekin!), ja Majureilla ei loppua vaan näy, se voipi olla seuraavan 50:n päästäkin vielä niitä TÖISSÄ.