Aihe: Ensi-ilta
Lähettäjä: Kuukuna
Perjantaina 01.4. 2005 klo 00:42:31

Viesti:
Vireo on erillainen, mihin on totuttu. Onk tatsi hukkunu Kuukunalt, vai salliik yleisö erillaiset teemat? Kummottos sit kuuluis, vai eik kuuluis ollenkan? Miten sit pitäis, jollei näi? Onk kukka vanha Masinistikuru enää paikal antamas arvostelui? Teinie maust mää en nimpal perusta, wanhoje konemestareitte miälipire o pare.

Kuukunan löytä taas kotipesästäs, www.kuukuna.net
RE: Ensi-ilta
Lähettäjä: varmari
Perjantaina 01.4. 2005 klo 00:59:59

Message:
en ole vanha masinistikuru mutta selkäsärky valvottaa! video ei ollut huono ei ollenkaan mutta jotain pientä siitä puuttui en osaa sanoa mitä mutta uutta putkeen vaan kyllä kansa katsoo
RE: Ensi-ilta
Lähettäjä: Emmämitääntierä
Perjantaina 01.4. 2005 klo 01:14:00

Message:
Vihdoinkin minäkin tuon näin. Parempi, kuin kummelit ja lähes leikkaamaton otto.

Kaupunkilaisherran pyykkinaru jäi qqnan majorin kauhaan?

...sininen ritari saapuu...? Qqna kylmästä sininen?
RE: Ensi-ilta
Lähettäjä: Taavi
Perjantaina 01.4. 2005 klo 08:47:28

Message:
En ole vanha(alle 50 on vasta sisäänajettu) enkä kuru, masinisti kyllä. Hyvä filmi, mutta missä loppukevennys?
RE: Ensi-ilta
Lähettäjä: Ei näy mittää
Perjantaina 01.4. 2005 klo 09:11:18

Message:
Mun muijan mielestä tuo on lavastettu tilanne.Kaupunginherran auto ei ole edes jumissakaan.Vähän siltä se mun mielestäkin näytti.Mutta miksei tuo linkki nyt aukene ,ei sitten millää?.
RE: Ensi-ilta
Lähettäjä: Lähiö-Herra
Perjantaina 01.4. 2005 klo 09:34:08

Message:
Kauhunsekaisin tuntein odottelen kesäkuulle sijoittuvaa videoclippiä. Pito renkaissa on toki parempi, mutta se päätähden vaatetus voi tyhjentää hameväen jo ennestäänkin miesvaltaisilta syrjäkyliltä. Paikallinen marttakerho suunnittelee jo kuulemma linja-autoretkeä sinne maalaisromantiikan mekkaan.
RE: Ensi-ilta
Lähettäjä: PS
Perjantaina 01.4. 2005 klo 10:49:22

Message:
Noniin, ihan asiallista liikkuvaakuvaa taas sieltä Nousiaisten nousevalta tähdeltä. Sopii hyvin aprillipäivään, eikä taida tähän teemaan sopia loppukevennykset..

Mutta, jos tosikkoja ollaan, niin opetusvideoksi kolmososasta ei varmaan ole, kun noissa kaupunkilaisherrojen vetopuuhissa on suositeltavaa antaa autettavan itse kiinnittää köysi autoonsa ja sanoa vielä korotetulla äänellä, että pidä sitten vaihde vaan vapaalla ja tyydy ohjailemaan, kun tämä mun traktori kyllä vetää teidät sieltä ojasta pois.
RE: Ensi-ilta
Lähettäjä: vanhempi riitikko
Perjantaina 01.4. 2005 klo 11:13:57

Message:
Idea hyvä, käytännön toteutus liian teatraalinen. Olisitte pukanneet jonkun peltoauton kunnolla ojaan ja todellakin antaneet kaupunkilaisherran kiinnittää "pyykkinarunsa" itte ensin esim. puskuriin jne. Loppukevennyksenä nykytyylin mukaisesti se, kun Kuukuna maksaa herralle siitä, että sai vetää auton ojasta!
RE: Ensi-ilta
Lähettäjä: Kuukuna
Lauantaina 02.4. 2005 klo 00:51:02

Message:
Herra "PS" ja "vanhempi riitikko". Kyl se semmottos o, koten sanoitte, et itte kuuluis pulas olijan kiinnittää naru omaan autoon solmu. Mut miätittek Te ollenkan semmost seikka, et pulas oli kaupunkilaisherra, ei masinisti.

Herra "Ei näy mittää"lle sanoisin et pulas oli kaupunkilaisherra, eikä masinisti. Semmosen seikan tähre sun muija ja sää olette oikias, ei se olis ollu vaikia itte siält pois aja, mut ko Kuukuna o kohtelias, niinko Masinistin kuuluuki, ni autta, vaik ei oikiaa tarvetkan olis. Ei kaupunkilaisi saa mollata, vaik ne kaupunkilaisi onki.