Aihe: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Kuukuna
Perjantaina 25.3. 2005 klo 17:25:25

Viesti:
Vain Teil masinisteil mää tarjoan mahrollisuuren nährä Maalaisromantiikkaa ja perinteitä vireosarjan seuraavan osan "Kaupunkilaisherra pulassa" huamenna lauantaina kello 18-19 Kuukunan sivul. Se on ennakkokattottavana siäl tasan tunnin, ja sit se oteta pois, ja varsinaine ensi-ilta o kuten tiärätte 1.4.

Sit olka kriittisi, ja esittäkä arvostelut tääl masinisteis, taik vaihtoehtosest Kuukunan "yleisönosastol".

Lapsetki saa otta elävikuvi kattelema, ei ol taaska mittä ruakotont esil.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Taito
Perjantaina 25.3. 2005 klo 18:14:42

Message:
No niin,aika on ottollin ja mikä suurinta niin kuukuna on haistanut suuren yleisön mielettömän miellenkiinnon.Vain nopeat elävät eli aion olla lippujonossa jo hyvän aikaa ennen esityksen alkua.Katsoin muuten pyhien elokuvatarjontaa seiskan TV liittestä eikä sekään huono ollut mutta mikään mahti mailmmassa ei saisi minua pois nojatulista kun trilogian kolmas ja ehkä viimeinen jakso saa ennakko esityksen.Popparit kokiset sun muut hörhöt on varmasti paikallaan kun taide pläjäys saavuttaa herkimmät aistielimeni...
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Velmu
Perjantaina 25.3. 2005 klo 21:25:25

Message:
Helekkari kun keksit huonon ajan. Me pohojalaiset vielä tuollon kovalla kiirulla viritämme valakioita. Ennakkonäytäntöön olis ollu hiano päästä. Moomma tallentaneet trilokian kaks edellistä varmaan talteen notta voiraan heleposti kattoa putkeen. Jos se juonikin siitä sitten selkiäis...
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Kuukuna
Perjantaina 25.3. 2005 klo 21:58:11

Message:
Velmulle: Pahoittelen, mut oli pakko kattoo semmone ajankohta, mis iso osa väes eli yleisöst o jottai tärkiämpää askart tekemäs. Muuten o vaara olemas, et taas palvelimet menee nuri. Nyt sun täytyy hommata itelles tuuraaja joka tekee sun tyäs, tai sit jättää tyä tekemät. Mut parempi vaihtoehto on semmone, et teet tyäs pois kuleksimast, ja katot vireon paremmal ajal sit 1.4. alkae. Vireo o kuiteskin vaa vapaa-ajan viihret, ei se saa leipätyät syrjäyttä.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: härdelli
Perjantaina 25.3. 2005 klo 22:10:54

Message:
Ei voi olla totta,lopeta nyt hyvä mies tuo paskanjauhanta- ja esitys.Aikuinen mies ja tekee ittensä naurunalaseksi ,mitä mahtaa muijaskin sanoa?
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: jph
Perjantaina 25.3. 2005 klo 22:15:55

Message:
Tartteeko aina kaikki olla niin totista ja vakavaa, ei kai niitä videoita oo pakko katsoo, sitä paitsi telkun ohjelmat ovat vielä huonompia ja ainaskii kalliimpia.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: kkk
Perjantaina 25.3. 2005 klo 22:17:29

Message:
me vallu maat
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Vallu
Perjantaina 25.3. 2005 klo 22:22:22

Message:
Jaa että mitä? Nyt porhalsi toi vallumaat ohi?
Tämä herra "härdelli" kattoo ekana varmaste.
Lähettäjä: Kuukuna
Perjantaina 25.3. 2005 klo 22:30:16

Message:
"härdellille". Tattis kon kehut, et mää nauratan sua. Se o tarkotus, et semmost kevyt viihret tarjoan yleisöl. Mun rakas vaimo tykkää mun asioist ja harrastuksist, se sanoo näi: "Vaik sää välil olet hiukan rasittavaki, nin sun kans ei ol koskan tylsää. Mää tykkän sunst kovaste!"

Ja oleks huamannu, et kon kännykät ja tiatokonet keksitti, ni sillonki sanos osa tyypeist, et "ei voi ol totta" ja nii vaa kävi, et tosi o.

Mää ossan paistaa rimpsuluut makoisel taval, tul maistama. Mää tarjoan.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: härdelli
Lauantaina 26.3. 2005 klo 00:01:53

Message:
Onks tuo lupaus?Jos on nii mää lupaa sit tuara tapiota tarpeeks!
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Emmämitääntierä
Lauantaina 26.3. 2005 klo 02:01:15

Message:
Härdelli: Jos olet joskus katsonut Kummeleita, niin siinä jos missään aikuiset miehet tekevät itsensä naurunalaisiksi. Ja kuinkas kävi? Kansa tykkäsi. Eivätkös ne ala taas tekemään uutta täyspitkää filmiä ja ennestään on TV:hen tehty jo vaikka kuinka monta jaksoa useamman vuoden ajan?

Henk. koht. en itse siedä Kummeleita, vitsit ovat liian puujalkamaisia, mutta Kuukunan videoita on tullut katsottua jo moneen kertaan.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä:
Lauantaina 26.3. 2005 klo 11:24:45

Message:
Kummeli?mikä kumma,onkohan täällä semmottiaki jotka ei olis kummelia kattoneet,hyvä homma
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Kuukuna
Lauantaina 26.3. 2005 klo 17:30:50

Message:
Herrat Masinistit, oks popkornit paahrettu, käyty pesulla ja sytytetty kynttilät valmiiks? Enää pual tuntia, ja Kaupunkilaisherra pulassa vireon ennakkonäytös alka. Se o siäl tunnin, ja sit se huilaa muutama päivä enneku tulee lopullisest oleman.

Toitotan teille rattoisia hetkiä.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Kuukuna
Lauantaina 26.3. 2005 klo 18:18:23

Message:
Ennakkonäytös on pyäriny nyt vartin, ja 50 o kattonu. Mitäs piritte?
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Reiska vaa
Lauantaina 26.3. 2005 klo 18:21:11

Message:
Mikäs nyt sai ensi-illan? Joku kuukunan kuseskelu viideo vai ojan kaivuuta ilmanpaitaa ja kahveet kupissa. Vai onko kuukuna tuottanut lisää laadukasta viideomateriaalia. Miksi kukaan ei ole kertonu mulle?
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Jukhard Kiva
Lauantaina 26.3. 2005 klo 19:06:47

Message:
Nyt on katsottu mutta sulatella pitää. Kylmää kyytiä ja vaarallisia tilanteita näytti riittävän. Tosiasia kuitenkin on että harvoin jos koskaan jatko-osat pärjäävät kisassa, niin nytkin. Aitous on jäänyt jonnekin tallin taakse, valitettavasti.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: varmari
Lauantaina 26.3. 2005 klo 19:10:41

Message:
valitettavasti tuntuu siltä että jotain jäi puuttumaan
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Whiski
Lauantaina 26.3. 2005 klo 19:55:58

Message:
"Kaupunkilaisherra pulassa" Ideana toimiva, mutta jäi tökkimään idea, koska ei useinkaan kukaan jää keskellä tietä, tai siis lähes jonkimoinen risteys, niin kiinni. Etenkään kun lunta ei ollut viittä senttiä enempää siinä kohtaa.

Sama uusiksi ja tuo japsirotisko oikein kunnolla pöheikköön, niin voisi homma toimia?
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Tsiikaaja
Lauantaina 26.3. 2005 klo 20:16:34

Message:
Joo klo. 18.15 näytökseen ehdittiin porukalla. Se sininen savu siinä alussa Majorista johtui varmaan kylmästä koneesta, eikä rajusta ohipuhalluksesta, kuten Fordin ent. huoltomies Pena koitti selittää. Tuo nappurin poliisin poika Pete ihmetteli, miksei Majorissa ole tiellä valot päällä mutta uskoi sitten, kun kerrottiin hänelle tämän olevan filmiä. Rantaska ihmetteli, kun Kuukunalla ei ole paitaa vieläkään päällä mutta hänkin rauhoittui, kun kerrottiin aatelisverestä, joka ei pienistä hyydy. Mikolan vähäpoika huomasi heti, että filmissä toista pääosaa esittävällä saippua- ja harjakauppias Heikki Viertosella on samanalainen Civic, kun hänelläkin peltoautona. Vähäpoika oli kovana, että Civicin olisi pitänyt lähteä vielä tosta ojasta omalla koneella mutta eihän tuommoiset kläpit ymmärrä mitään tämmöisistä taidefilmeistä muutenkaan. Setälän Waltteri, vaikka ei näekkään enää mitään, omaa A1-jäävahvistusluokan kuulon ja sanoi heti Majorin kolmospytyn pakoventtiilin ajoittan sakkaavan, käski sanoa Kuukunalle, että tarkistaa ensitilassa venttiilivälykset. Helberin kaksoset alkoivat jumalattomasti kinata, että pistikö Kuukuna tasauspyörästön lukon kiinni ennen raisua vetoa. Eivät uskoneet, että Kuukunan Majorissa ei ole muita lukkoja, kuin virtalukko. Lopuksi tuli helvetinmoinen kina Saastamoisen Hekun ja Lindforssin Kaken kesken siitä, millä tiellä ja missä filmi on kuvattu. Kake väitti kovasti tuntevansa sen kivisen portintolpan ja saaneensa eräitä kertoja rukkasia sen vieressä Nousten flikoilta.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Kaurismäki
Lauantaina 26.3. 2005 klo 20:44:09

Message:
Olimaar se taas kova pätkä.Hyvä etten saanut naapureilta jotka meille änkes parhaille katselupaikoille palautetta kaikkein kovimmasta äksön vilmistä jota ovat nähneet sitten kuuskyt luvun ja olleet turkikset korvissa toisisttaan käsistä kiinni pitämääsä jännittämässä loppukohtausta. onneksi oli onnelinen loppu mutta yöunet meni sen siliäntien kun en tiedä mihin majori meni ja jatkuukuko seikkailu vai oliko tämä tramaattinen loppu lopullinen.Ei siis mitään heinälato kohtausta eikä aviotonta lasta saatika loppu suudelmaa.Herääkin kysymys missä on Edvin Laine vainaa.Tiedän että haudassa.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: palaute
Lauantaina 26.3. 2005 klo 20:58:59

Message:
voisitko kuukuna harkita vakavamielistä filmin pätkää? aiheena suomalaisten korpisotureiden (traktori miesten) edesottamuksista forssonin alkuajoilta. rankkaa piiskamista lapinsavotoilla. kireitä kepityksiä ja rautaisia miehiä suomen rakennuksen taipaleilta. nostakaamme hattu päästä ja kunnioittakaamme forssoneita ja niiden alkuperäisiä käskijöitä edes hetken nykymaailman kiireen keskellä. mikä onkaan juhlavampi näky kuin liekin huntu majorin putken päässä öisellä taipaleella väsynyt mutta raavas työtä pelkäämätön ratsastaja selässään.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: anukuuk
Lauantaina 26.3. 2005 klo 21:05:21

Message:
Mistä sen näki?
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Kuukuna
Sunnuntaina 27.3. 2005 klo 00:05:12

Message:
Kiitosta vaan Masinisteille kiinnostuksesta, pitkälti yli 80 persoonaa varas eturivin paikan ennakonäytökseen. Tekee viiren minuutin pituisen leffan kattojalistassa yli 1,5 kattojaa per minuutti. Seuraavassa Maalaisromantiikkaa ja perinteitä- vireojaksossa esitellään tarkemmin Fordsonnin tekniikkaa insinörteille. Tervetuloa katsomaan, ensi-ilta 15.4. Jos kysyntää riittää saman verta kuin nyt, voidaan valikoidulle yleisölle järjestää taas ennakkonäytös. Vireo on jo vilmattu.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Kuukuna
Tiistaina 29.3. 2005 klo 20:40:23

Message:
Nyt joku o linkittäny Kuukunan kotisivu johonki, ja tänäpä menee 10 000 kävijää rikki. Siälä vasta härdelli o. Mut kesti se sentäst melke kuukaure, et tämmöne fanimäärä tul.
RE: Ennakkonäytös
Lähettäjä: Parviinen
Tiistaina 29.3. 2005 klo 20:44:41

Message:
Ne videot on sontalaatikon sivuilla. Siitä johtuu se suuri kävijämäärä.