Aihe: Ajokortti pois
Lähettäjä: 30v rikkeettä
Perjantaina 11.3. 2005 klo 12:06:24

Viesti:
Hallitus suunnittelee lakia jolla se aikoo ottaa sinulta oikeuden ajaa kuorma-autoa pois vaikka sinulla on suoritettu kuorma-auton ajokortti. Tai ajaa saa mutta Blaab blaab....ja niin edespäin mutta käytännössä et kuitenkaan saa.

Vaikka olisit ajanut kolmekymmentä vuotta selvinpäin
nopeusrajoitusten mukaan, niin silti ajot loppuu jos et mene takaisin autokouluun.
RE: Ajokortti pois
Lähettäjä: kortit pois
Perjantaina 11.3. 2005 klo 12:27:03

Message:
Se on ihan oikein esim. kaikilta sellaisilta kuorma-auton ajokortti pois, joilla se on ollut jo vuosikymmeniä, eikä todistettavsti ole ajanut inssiajon jälkeen kuorma-autoa. Ne on pirun vaarallisia nykyajan isoilla autoilla nuo tilapäiset henkilö/tavarakuskit yleensäkin. Ja kaikki nitrovetoiset eläkefaarit pitäisi poistaa välittömästi liikenteestä. Ihme, että liikennöitsijät antavat kalustoaan ja käyttävät muutenkin juuri noita free lancereita!
Ottaja antaja haista paskan johtaja!
Lähettäjä: Turvaton
Perjantaina 11.3. 2005 klo 12:43:07

Message:
Olihan se tapaus jossa joku pappa ajoi sen Jeesus bussin silloin jostain risteysluiskasta alas mutta kyllä kyllä se voitto silti menee sille Kongingangaan kolistajalle joka pääkallokelillä talla pohjassa lähti laskemaan mäkeä ja tappo ne nuoret paperirullillaan. Se ei olut mikään fiilanseri vaan 100% ammattiyhdistyksen hyväksymä "pätevä" mies.

Mene huvikses jolekkin pimeälle tielle koittamaan. Aja vaikka galibroidun mittarin mukaan 83 km tunissa niin tununnet miltä tuntuu kun "ammattimie " 50 tonnin vehkellä työntää takapuskurista. Eikä siinnä vielä kaikki, toinen menee ohitse.

Kumma kun ei konstille raha kelpaa?
RE: Ajokortti pois
Lähettäjä: eläkeläismetsuri
Perjantaina 11.3. 2005 klo 12:53:44

Message:
Ajoin kerran mökille ja eräässä puron vieressä oli linja- auto ojassa.Mitä jeesus-porukkaa lie ollut kyytissä kun takalasissa luki"Seuratkaa Meitä" .Itsellä sattuu olemaan vanhaan aikaan hankittu kuorma-auton ammattikortti.Nykyinen isoE.Olen lääkärille sanonut etten sitä tarvitse. Kun en ole ajanut kuorma-autolla 40 vuoteen. Vuosi sitten tuli rajoitus etten saa ajaa kuorma-autoa ilman silmälaseja.Siinä e kun on lääkärin tarkastus tähän asti ollut joka 5:s vuosi.En tiedä jatkosta.Saahan sillä luullakseni ajaa ainkin ha asuntovaunun kanssa.
RE: Ajokortti pois
Lähettäjä: JOO
Perjantaina 11.3. 2005 klo 13:28:31

Message:
Voisko joku kertoa tuosta suunnitteella olevasta laista tarkemmin?

Kyllä on väärin jos otetaan kortti pois jos ei ole ajanut kymmeniinvuosiin kuorma-autolla.

Turvaton: Vai että mielestäsi rekka-kuski TAPPOI ne nuoret? Kyllä ammattilaisillekkin sattuu vahinkoja, vai väitätkö että sinulle ei ole koskaan tapahtunut mitään vahinkoa liikentessä?
RE: Ajokortti pois
Lähettäjä: tane II
Perjantaina 11.3. 2005 klo 13:50:57

Message:
Lieneekö 'Turvattoman' ilmaisu ihan sopiva, mutta kovin suureen ääneen sitä on valitetltu, kuinka huonossa kunnossa tie oli - ja molemmat autot ajoivat selvää ylinopeutta! Ei sellaista keliä taida tullakaan, että 'ammattimies' ajaa sallittua nopeutta.


RE: Ajokortti pois
Lähettäjä: Kesämies
Perjantaina 11.3. 2005 klo 15:04:15

Message:
Tänä aamuna töihin tullessa oli puhallusratsia ja kaiken lisäksi samassa paikassa kuin eilen aamulla. Ihmettelin kun jono ei liiku, ei vastaantulijat eikä me. Jono lähti liikkeelle vasta kun vastaantulijoiden suunnasta tulevan bussin ajoi viereiselle pysäkille joku ratsiassa olleista konstaapeleista. Olikohan bussikuski puhaltanut "riittävästi" että sellainen ammattimies?
RE: Ajokortti pois
Lähettäjä: Suo ja kuokka
Perjantaina 11.3. 2005 klo 15:35:50

Message:
Turvaton onhan helppoa arvostella toisia Zetorinpukilta metsänreunasta,varsinkin jos ei paljoa ymmärrä asioista. Ensinäkään ammattiyhdistys ei palkaaketään vaan ne ovat isäntiä tai yritysten siihen homaan valitsemat henkilöt.He myös antavat työtodistukset joista selviää työntekiänpätevyys.Aina on sattunut vahinkoja ja aina tuleesatumaan.Monet meistä ihmisistä niitäsusia vastataitavatkinolla.
RE: Ajokortti pois
Lähettäjä: Reiska
Perjantaina 11.3. 2005 klo 16:17:07

Message:
Kyllä jos ajatellaan taas järjellä niin monelta liikenne kuolemalta säästyttäisiin jos suomessa olisi kunnon tiet elikkä taas se sama virsi kaksi kaistaa suuntaansa hitaamman voi turvallisesti ohittaa pelkäämättä että mutkan takaa tulee rekka päälle, valtiolla lue hallituksella on ollut jo vuosikymmeniä taktiikkana hillitä liikenneonnettomuuksia laittamalla uudet pienemmät nopeusrajoitukset huomattavasti halvempaa kuin se että tehtäisiin kunnon moottoritie Helsingistä Muurmanskiin 50 Km välein pistot länteen jä itään liikenteen sujuminen olisi aivan toista luokkaa kun nykyisillä kinttupoluilla.
RE: Ajokortti pois
Lähettäjä: Joopa joo
Perjantaina 11.3. 2005 klo 16:55:09

Message:
Miksihän rekkoja ei sakoteta ylinopeudesta?
Suurin sallittu nopeus noille rekoille on 80km/h
Ajavat silti aina 90km/h.
Henkilöautoilla sen käsitänkin ettei alle 10km/h ylinopeudesta yleensä sakoteta mutta rekkojen kohdalla en.
Kumminkin se rekka on 10km/h ylinopeudella merkittävästi suurempi riskitekijä kuin se henkilöauto joka ajaa vastaavaa ylinopeutta.
RE: Ajokortti pois
Lähettäjä: vesa
Perjantaina 11.3. 2005 klo 17:17:42

Message:
Kaikille tapahtuu vahinkoja. Kyse on siitä millä tavalla mahdolliseen tulevaan vahinkoon suhtautuu. Kesällä näin Helsingissä tummaihoisen bussikuskin ajelevan Mannerheimintietä vasen jalka nostettuna ylös kojelaudalle. Ajoi STAn bussia paikallisliikenteessä. Monet asennevammaiset rekkamiehet uskovat itsekin että niin kovaa saa ajaa kuin nopeusrajoitin sallii oli sitten 90 kmh tai enemmän ja työajat määrää kuljetuksen tilaaja. Olen itse toiminut ulkomaanliikenteessä viitisen vuotta ja puhun kokemuksistani.
RE: Ajokortti pois
Lähettäjä: Sininen
Perjantaina 11.3. 2005 klo 18:21:09

Message:
Minkäslainen tämän uuden suunnitteilla olevan lain sisältö olisi noin suurinpiirtein?