Aihe: ARA:n paineet kateissa
Lähettäjä: Myllys
Tiistaina 08.3. 2005 klo 10:42:56

Viesti:
ARAlle korjausvinkkiä...kone on AK 31 -73 (73 lukee ainakin 411B lohkon kyljessä). Mitään papereita ei minulla tietenkään koneesta ole.
Onko työpaine 175 bar vai jotakin muuta? Paineen mittaaminen on seuraavana vuorossa, koska veto on aika huono eikä jaksa kunnolla nostaa puskulevypäätä ylös kun painaa maahan suoralla puomilla.

Pumppuun on tiivisteet vaihdettu...varmaankin venttiilipöydän paineenrajoitin on kuoleutunut 30 vuodessa. Mahtaako paineenrajoitus ja ylipaineventtiili olla, kumpikin venttilipöydässä.... en ainakaan ole niitä muualta putkia seuratessa löytäny.
Lohko, kaksoispumppu ja ajomoottori on tietysti Vickerssin.

Kone on paripyörillä, hydrauliikka suoralla mek. ohjauksella, kaksoispumppu kardanilla syylarin alla...samallapuolella keksintöä kun kuski ja venttiilipöytäkin.

Onko vinkkiä....ei viitti summamutikassa mennä pumppukauppaan....muuten koneen hinta lähes tuplaantuu.

Länkkärillä on ent. ARA-asentaja, Kaskinen muistaakseni nimi, mutta en viitsi sitä joka pikkujutulla häiritä, kun ei ne tästä bisnestä saa.

RE: ARA:n paineet kateissa
Lähettäjä: jph
Tiistaina 08.3. 2005 klo 18:27:06

Message:
Kun kerran voimaa puuttuu, niin tarkistapa päävaro, löytyy venttiililohkosta ja kukalie ajopumpun korjannut, onko säädöt oikein,ohjauspaine pumpulta ajomoottorille oikea?
RE: ARA:n paineet kateissa
Lähettäjä: Myllys
Tiistaina 08.3. 2005 klo 19:59:00

Message:
jph...tiedätkö mikä voisi olla työpaine, mitä pitäisi tavotella..
RE: ARA:n paineet kateissa
Lähettäjä: jph
Tiistaina 08.3. 2005 klo 20:20:20

Message:
No en kyllä lähtis arvuuttelemaan, kysäse siltä ARA tietäjältä ne säätöarvot niin helpottaa kummasti, vaihtelevat konekohtasesti kyllä jonkun verran.Vaikuttas tosin tuo 175 bar olevan ihan jonkun verran alakanttiin.