Aihe: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: pekka
Sunnuntaina 20.2. 2005 klo 19:06:48

Viesti:
Just loppui Pallo Hallussa -ohjelma. Sudet tappaneet itä-pirkanmaalla ja päijät-hämeessä kymmenkunta koiraa ja yhden mullivasikan viime viikkojen aikana. Isot jäljet oli ihan asutuksen vieressä. Tällä palstalla oli jokin aika sitten pantasusikeskustelu, jossa aika tiukastikin otettiin kantaa siihen, että sudet kuuluu Suomalaiseen luontoon ja etteä niiltä ei saa katkaista karvaakaan.
Perustelkoon nyt nämä luontoliiton lähettiläät ja eu:n kätyrit, että minkä helvetin takia ihmisten pitää omakotialueella pelätä susien takia ? Niitä ei saa tappamalla kuolemaan sukupuuttoon. Ihmistä ne kyllä alkaisi karttamaan.
Kaipaisin vain järkeen käypää selitystä näiltä ekoterroristeiltä.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: Vihreä terroristi
Sunnuntaina 20.2. 2005 klo 19:25:30

Message:
Lopeta marina ja kasvata ihmislapsia ,susi tarvitsee ruokaa joka päivä kai sen ymmärrät.susi tykkää nuoresta ihmislihasta.Ruoki lapsesi kunnolla jotta susi ei heti kalauta hampaitaan luuhun.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: sakkeli
Sunnuntaina 20.2. 2005 klo 19:53:55

Message:
kertokaas viisaammat mitenkä koira käyttäytyy havaittuaan suden?
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: Kuusi
Sunnuntaina 20.2. 2005 klo 20:00:52

Message:
Meikäläisen ajokoira ei osaa pelätä suden jälkiä, perään lähtisi jos irti löysäisi ja menettäisi henkensä hetken päästä.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: verku
Sunnuntaina 20.2. 2005 klo 21:18:59

Message:
Just tänään tuli radiosta Ympäristöilta ja aiheena suurpedot.
Sudet tappaneet vuonna 2004 yli 50 koiraa.
Soittaja kysyi: Miksi ei susia viedä Etelä-Suomeen, kun ne suojelijatkin löytyy sieltä. Suurpetotutkijan mukaan se olisi loistava idea, mutta ei käy päinsä, koska ihmiset eivät halua niitä sinne riesakseen, eikä kukaan halua ottaa vastuulleen susien siirtoa. Pelkäävät kansan negatiivista suhtautumista asiaan. Suojelijaraukat.

Suomen susikanta kuuluu Venäjän kantaan, joka ulottuu Tyynellevaltamerelle ja Itä-Eurooppaan ja kantaan kuuluu kymmeniätuhansia yksilöitä. Se siitä sukupuuttoon kuolemisesta.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: mehtämies
Sunnuntaina 20.2. 2005 klo 22:08:25

Message:
niin se susi ei osaa pelätä ihmistä kun ei siihen kajota, se o ase joka pitää ne kurissa, meijän koira meni pentuna naapuriin jossa isäntä ekana lojautti haulikolla ohi, koira eli yli kymmenen vanhaksi ja kiersi naapurin kaukaa, lenkesi naapurin kohalla tien toiseenlaitaan
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: ruutikuivana
Maanantaina 21.2. 2005 klo 08:03:04

Message:
Se on otettava oman kädenoikeus tälläisissa asioissa,kun sellaiset tolvanat päättävät oman elinpiirin asioista jossain helv... rysselissä ,näiden omatekoisten "suojelijoiden" avustuksella,joista suurinosa ei nokkaansa metsässä käytä.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: Hese
Maanantaina 21.2. 2005 klo 08:07:29

Message:
Miten mahtanee olla, kuinka suuri vaikutus ylisuurilla hirvi ja peurakannoilla on susien määrään.
Silloin kun on helposti ruokaa saatavilla on helppo lisääntyä..
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: erämies
Maanantaina 21.2. 2005 klo 08:17:31

Message:
Nirri pois! Nirri pois! Susilta ja karhuilta ja terroristeilta. Kablamm !!
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: suojelija
Maanantaina 21.2. 2005 klo 08:51:10

Message:
...meinaan muksujen suojelija. Kyllä vähän ontolta tuntuu Päijät-Hämeessäkin pistää lapsia kävelemään useemman kilometrin koulumatkaa, kun suien liikkeistä saa kuulla melkein päivittäin.
Tarvis tosiaan saada kymmenkuna sutta kiinni ja viedä ne kehäkolmosen sisäpuolelle niin näkis kuinka suojelu pelaa....
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: joopa joo
Maanantaina 21.2. 2005 klo 08:52:43

Message:

Aina niitä koiria saa uusia, jos yhden menettää. Jotkut kyllä tuntuvat rakastavan koiriaan yli kaiken, mutta kyllä koiran menetyksestä raavas mies yli pääsee. Päästää pienet itkut, niin kyllä se siitä, ja sitten uutta koiraa hommaamaan.

Autojen alle koiria kuolee sata-tuhatkertaisesti, joten miksi koiraihmiset ovat vihaisia toiselle koiransukuiselle elukalle eli sudelle. Ja muistakaa nyt, että koirat todellakin tappavat ihmisiä (melkein vuosittain, Suomessa), ei sudet.

Kyllä kai tosiasia on, että melko monen koiranomistajan pitäisikin aivan vapaaehtoisesti ottaa koiraltaan nirri pois, koska koiraa ei ole koulutettu ollenkaan eikä isännässäkään ole paljoa kehumista.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: Pertti
Maanantaina 21.2. 2005 klo 09:00:40

Message:
Pedot pois asutusalueilta !Venäjälle vaan kaikki vihreet paskeripäät susien sekaan.Pitikin mennä eu:n ,nyt ei voida enään itse päättää omista asioista.Kannatan kylänmiesten lahtiporukoita joilla tapetaan häirikkösudet,sano eu sitten mitä tahansa.Kyllä meidän pikku mattien ja maijojen täytyy voida kulkea rauhassa kouluun.Vihastuttaa nämä ekofasistit.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: kusipulliainen
Maanantaina 21.2. 2005 klo 09:17:29

Message:
Koira ei ole susi, eikä susi ole koira. Toisinsanoen kaikki sudet, puhumattakaan bjöörneistä suomen alueelta on tapettava välittömästi poikkeustilalailla. Ja mäkättäjiltä "mäiskittävä" suut tukkoon.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: mehtämies
Maanantaina 21.2. 2005 klo 17:51:47

Message:
niin JOOPA JOO eihän sillä ole väliä jos se susi syö hyvän mehtäkoiran se vain on niin että siitä seuraavasta koirasta ei välttämättä tule hyvää mettäkoiraa voishan sitä sitte soveltaa tenaviinkin jotta jos ei tule mieleistä muksua niin katotaan vähän aikaa ja sitte nirri pois ja tehään uus
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: pekka
Maanantaina 21.2. 2005 klo 20:53:32

Message:
Minkä kokoinen hauli sudelle sopiva?
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: Masa
Maanantaina 21.2. 2005 klo 21:48:44

Message:
Täyteinen tai mielellään ontelokranaatti singolla.
Pölähtäis mahtavasti savuna taivaan tuuliin. Vois olla, että kaveritkin älyäis pysyä ryssän puolella.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: xxx
Maanantaina 21.2. 2005 klo 22:08:43

Message:
Brysseliin ne sudet pitää viedä,ei ne siellä keskustan kerrostalon 7 kerroksessa susista mitään ymmärrä,kunhan haluavat perustaa Suomeen luonnonsuojelualueen kun omat nurkat on susista putsattu satoja vuosia sitten,eivät raukat ymmärrä et susi on PETO
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: TH
Maanantaina 21.2. 2005 klo 22:55:47

Message:
Paljon puhetta, vähän tekoja.

Neljämillinen hauli riittää, ja vaikka kiekkopaukku jos vierestä ampuu.

Sama kai se millä sitä ampuu, kun luvat menevät ja ase jää valtiolle joka tapauksessa jos kiinni jää. Piekkari äänenvaimentimella ja alisoonisilla reikäpäillä suoliin. Taskulamppu tukin alle. Pitäisi olla luvaton ase jonka pitää jemmassa, jos syynätään rihlanjälkiä.

Meilläpäin on muuten vielä haamussaan susikuoppia menneiltä ajoilta. Olivat aikanaan niitä kaivaneet oikein enemmänkin sen jälkeen, kun susi oli potkukelkan istuimelta vienyt pikkulapsen. Hengissähän tuo oli säilynyt, kun oli niin kauhea meteli noussut ja miehet juosseet seipäitten kanssa suden perään.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: Mika
Tiistaina 22.2. 2005 klo 08:24:35

Message:
Tuossa on 500m asutuksesta järven jäällä hirven jämät susien illallisen jäljiltä. Vieressä muksut odottelee koulukyytiä.
Tervetuloa suojelijat, kyllä siellä jäällä vielä tilaa on.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: oma mielipide
Tiistaina 22.2. 2005 klo 09:47:10

Message:
Äitinne on tainnut lukea susia pelkääville liian pelottavia iltasatuja, kun olitte pieniä. Lisäksi on tainnut jäädä koulukirjatkin lukematta, koska susia ihmisten tappajaksi luulette. Missä ne todisteet ovat? Tuossa jotkut itkevät, kun hirviä on liikaa ja sitten kun susi pistää yhden hirven suuhunsa, niin taas itketään.

Mielestäni susikanta pitäisi olla noin satakertaa nykyistä suurempi, koskapa hirvimiehiä ei enää oikein tahdo löytyä, ja nuo hirvet syövät taimikoita, aiheuttavat kolareita, ja muutenkin hirvet ottavat hermoon.

Ja jos ollenkaan tosiasiaa puhutaan, niin eihän Suomi pysty oikein mitään päätäksiä enää itse tekemäänkään minkään elukan suhteen, joten kannattaako asiasta edes paljoa väitellä.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: verku
Tiistaina 22.2. 2005 klo 14:34:47

Message:
"" Just tänään tuli radiosta Ympäristöilta ja aiheena suurpedot.
Sudet tappaneet vuonna 2004 yli 50 koiraa.""

Lisätään tähän se fakta minkä herrat suurpetotutkijat sanoivat radiossa: Susi on viimeksi
tappanut ihmisen Suomessa joskus 1880 luvulla. Sillon meni jollakin ajanjaksolla 24 lasta. Nämä lapset olivat olleet yleensä karjan vienti/hakureissulla jolloin susilauma yllätti. Lisättäköön tähän, että nämä 24 lasya ei mennyt
kerralla vaan pitemmällä ajanjaksolla. Toki läheltäpititilanteita on ollut 1900 ja 2000 luvullakin, mutta ihmiset ovat pelastuneet.
Italiassa ja Espanjassa on petotutkijoiden mukaan
tuhansien susien kanta ja siellä on mennyt ihmisiä
susien suihin nykyaikanakin.

Kaukaasianpaimenkoira on petotutkijoiden mukaan
kova sana susia vastaan. Tiesivät tapauksen Itä-Eu
roopasta, missä koira oli tappanut suden ja samantien syönyt sen. Nämä koirat ovat erittäin ihmisystävällisiä ja niitä käytetään karjan ja lampaiden paimentamisessa. Tosin yksi koira ei voi
susilaumalle mitään. Kuulemma mikä tahansa iso aikuinen koira pärjää nuorelle kokemattomalle sudelle.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: Eversti evp
Tiistaina 22.2. 2005 klo 14:49:22

Message:
Paskahousut pelkää aina. Siihen ei ole mitään lääkettä. Onneksi sota-aikaan ei kaikki ollut ihan noin nynnyjä. Täällähän puhuttaisiin puhdasta venäjää nyt. Vai että susia sitä oikein pelätään. Pelätkää nyt saatana enemmän vaikka autoja tai junia. Suden suuhun ei ole mitään mahdollisuutta joutua tilastojen valossa. karhun kitaankin voi ennemmin joutua. Jos on susia lähettyvillä, niin se joka jättää koirat naruun tapattaa tyhmyyttään ne koirat. Tyhmyyteenkään ei ole oikein keksitty lääkettä.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: eversi evp:lle
Tiistaina 22.2. 2005 klo 16:18:22

Message:
V***N idiootti. Kyllä koirat pitää saada olla ketjuun kytkettynä ulkona. Vai meinaako herra polkupyöränkeksijä, että koirat ja muut kotieläimet pidetään sisällä ?
Kyllähän se on ennen susi, joka meidän pihalta lähtee ennen kuin metsästyskoiria aletaan pitämään jatkuvasti sisällä.
Jo se, että susien jälkiä on lähellä pelottaa varsinkin lapsia. Itse en susia pelkää. Jokainen hukka kuolee ja poljetaan turpeeseen mikä kohdalle sattuu.
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: Hukka
Tiistaina 22.2. 2005 klo 17:16:16

Message:
Lumessa susen jälki,
pirkanmaalla "miehillä" paskat housussa,
lapset huutaa syökö se meidät!?, mummot pirtissä virtä jo veisaa ja vapisee,
vaarit vaikeroi susi meidät syö syö!


RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: vm
Tiistaina 22.2. 2005 klo 17:24:25

Message:
Sudet kumoon vaan ,niinku tähänki asti.Aina kun näkyy sus niin paukkuu! Se joka susia kaipaa,menköön vaikka Ähtärin eläinpuistoon
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: tum
Tiistaina 22.2. 2005 klo 17:27:38

Message:
Hukalta hienoa lyriikkaa.
vai onko tuo jonkun muun teos ?
RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: TH
Tiistaina 22.2. 2005 klo 18:52:45

Message:
Tuntuisivat olevan nuo susien puolesta annettavat kommentit aina samaa käsialaa. Alatyylisiä sanoisin jopa. Tylsäksi alkaa käydä tämäkin aihe.


RE: hukat hyppii silmille Pirkanmaalla
Lähettäjä: mehtämies
Tiistaina 22.2. 2005 klo 19:20:50

Message:
itellä on panosvyössä 9mm haulia ja 4,5mm pienemmät ketuille isommat vaikka HUKALLE