Aihe: Giga-power
Lähettäjä: mualaane
Tiistaina 15.2. 2005 klo 18:48:38

Viesti:
Onko masinisteilla tietoa, mistä tässä Giga-powerissa on kysymys, vai onko kysymyksessä joku huijaus vai toimiiko tämä? Lisää osoitteessa gigapower.org.

Giga Powerilla on SUOMESSA ON JO TUHANSIA TYYTYVÄISIÄ henkilö-, paketti-(bensiini ja diesel), asuntoautojen, kuorma- ja linja-autojen, alusten, veneiden, työkoneiden, lumikelkkojen, polttimien jne käyttäjiä. Uusimmat ovat tämän vuoden mallisia. Polttimien osalta on käyttäjinä jo yli puolet Suomen kunnista ja kaupungeista sekä energialaitoksia, puutarhoja, leipomoita, teollisuuslaitoksia, kiinteistöjä, omakotitaloja jne kevyt- ja raskasöljykäyttöisissä kattiloissa. Muutokset on todettu moottorien osalta ajotietokoneilla, pitkäaikaiskulutusseurannoilla, tehodynamometri- ja päästömittauksilla. Polttimien osalta vastaavasti pitkäaikaiskulutuseurannoilla ja kuvaamalla muutokset liekissä ja lämpöpinnoilla.

Miten tämä toimii? Mihin tämä systeemi perustuu? Onko jollakulla tietoa tästä??
RE: Giga-power
Lähettäjä: penis
Tiistaina 15.2. 2005 klo 19:10:33

Message:
laita motouppia lisäks nii kulkee pelkällä hajulla :)
RE: Giga-power
Lähettäjä: pisnesmiäs
Tiistaina 15.2. 2005 klo 20:21:17

Message:
rahastusta rahastusta....
RE: Giga-power
Lähettäjä: Hämäläinen
Tiistaina 15.2. 2005 klo 20:35:31

Message:
MB250D:n kulutus putosi n.1l/100km:llä Giga-Powerin asennuksen jälkeen !
RE: Giga-power
Lähettäjä: laitosmies
Tiistaina 15.2. 2005 klo 20:36:35

Message:
Tuttua tekstiä. Olin aikoinani erään laitoksen vetstaalla ja siellä kävi vaikka minkälaisia ja osa tosi tehokkaitakin .Kattilan puhdistus, vedenpehmennys, viemärin aukaisu, Kaikenlaisten puhdistus ja rasvaus aineiden kauppiaita.Erikoisia olivat paikallisen kuppilan naistentanssi päivät kuukaudessa.Kyllähän niissä oli tosi kauppiaitakin joukossa.Melkein mustan saivat näyttämään valkoiselta. Tuo teksti kyllä näytti sellaiselta.
RE: Giga-power
Lähettäjä: Sauli
Tiistaina 15.2. 2005 klo 20:55:28

Message:
juu on appiukolle ahkeraan soitellu toi gigapovverin äijä. kovasti se on niitä kaupitellu mutta minkäs teet jos hyöty on +-0
RE: Giga-power
Lähettäjä: mualaane
Tiistaina 15.2. 2005 klo 21:35:29

Message:
Hämäläinen: Kun Sinulla on kokemusta tästä (?), niin kerrotko, mihin se homma perustuu? Laitetaanko autoon jotain lisälaitteita, lisätäänkö jotain litkua tankkiin vai mistä se "säästö" oikein tulee?

RE: Giga-power
Lähettäjä: VW
Tiistaina 15.2. 2005 klo 21:58:26

Message:
Ainoa joka säästää polttoainetta on tiukempi vastajousi kaasupolkimeen tai ajotavan muutos! Jos nämä ihmehimmelit olisivat näin hyviä, asennettaisiin niitä jo tehtaalla autoihin ja muihin moottorimyllyihin.
RE: Giga-power
Lähettäjä: jokuvain
Tiistaina 15.2. 2005 klo 22:01:52

Message:
Ei koskaan tasapeli.Ei mustalainenkaan suostu .Vaan aina toinen voittaa.Kerran yksi hevosmies sai huiputettua mustalaista hevoskaupissa.Kun hän huomasi tutun mustalaisen tulevan hälle tuli hätä, että mitä hän tekee.No hän meni perähuoneeseen ja tekeysi kuolleeksi.(mustalaiset pelkää kuolleita) .Kun hän meni talonväen vastusteluista huolimatta katsomaan isäntää, tämä ei pystynyt olla hymyilemättä. No mustalainen tuumasi vain ,että isäntä taisi tehdä hyvät kaupat lähtiessä kun suu jäi vielä hymyyn.Ja naurattaa vielä kuoltuakin
RE: Giga-power
Lähettäjä: Emmämitääntierä
Tiistaina 15.2. 2005 klo 22:12:12

Message:
Noita ihmevehkeitä kerran testattiin, olikohan Tekniikan Maailmassa ja yksi (muistaakseni Suomalainen keksintö) ihan oikeasti toimi. Se oli pesusieni kaasupolkimen alla. Kaasun pystyy tarvittaessa painamaan pohjaan, mutta sitä ei viitsi/pysty pitämään siellä kauaa.
RE: Giga-power
Lähettäjä: JR
Tiistaina 15.2. 2005 klo 22:57:52

Message:
Jostain lehdestä luin, että sitä laitetta oli joku tutkimuslaitos testannut, oisko ollut VTT. En muista mikä lehtikään se oli, mutta testitulos oli kuitenkin, että jotain mitattavaa hyötyä laitteesta on. Jos se toimii, niin kohta meillä kaikilla on sellainen. Aika näyttää.
RE: Giga-power
Lähettäjä: JR
Tiistaina 15.2. 2005 klo 23:15:08

Message:
Nyt löysin jonkun jutun. Kirjoittanut Kauppapuutarhaliiton tekninen konsulentti. Polttoaineen syöttöputkeen asennettavat kestomangneetit aiheuttavat polttoaineen ketjuuntuneiden molekyylien pilkkoutumisen´ Tässä jutussa ei kyllä esitetä virallista faktaa.
RE: Giga-power
Lähettäjä: oopee
Keskiviikkona 16.2. 2005 klo 11:04:28

Message:
Ottakaapa järki käteen. Jos jollain magneetinpalasilla saavutettaisiin lupausten mukainen hyöty, niin johan tuollainen laite olisi kauppataseen ja kansantalouden nimissä määrätty pakolliseksi!!!

Ja jos hiilivetymolekyylien pilkkominen eli krakkaus sujuisi yksinkertaisesti magneeteilla, niin miksi jossain nesteeen jalostamolla sama tehdään monimutkaisten ja kalliiden krakkauslinjojen avulla!!!

Eli hyvintehty huijaus jos mikä. Ja ihmiset ostaa ja itsesuggestion voimalla jotkut jopa vakuuttuvat laitteen toimivuudesta. Mitenhän tällaiset huijarit nukkuvat yönsä...
RE: Giga-power
Lähettäjä: kauppias
Keskiviikkona 16.2. 2005 klo 11:22:57

Message:
Hyvin täällä nukutaan 350000€ omakotitalossa jonka ovat rahoittaneet hyvät asiakkaat ympäri Suomea, rahaa tulee ovista ja ikkunoista.
RE: Giga-power
Lähettäjä: Emmämitääntierä
Keskiviikkona 16.2. 2005 klo 14:10:17

Message:
En tätä aiemmin kommentoinut, mutta samassa TM:n testissä, missä mm. tuota pesusientä testattiin n. 10 vuotta sitten, testattiin myös tuollaista magneettia. Mitään hyötyä ei huomattu.
RE: Giga-power
Lähettäjä: Jantikka
Keskiviikkona 16.2. 2005 klo 14:47:00

Message:
On se mahtavaa tuo ihmisen usko johonkin, kirkonmiehet sen tietää, ja huuhaakauppiaat.

Olen kuullut itse kun eräs kaveri kertoi kuinka paljon kuorma-auton kulutus pieneni kun oli laittanut tuollaisen magneettijutun putkeen. Oli muuten ns "kirjanoppinut" kaveri kyseessä.

Jos vain Volvon, Scanian, MB:n, Caterpillarin ja muiden insinöörit tietäis tällaisen olemassaolosta, olispa helppoa saavuttaa uudet päästöjen Euronormit moottoreissaan.
RE: Giga-power
Lähettäjä: Dexta ja 3600
Keskiviikkona 16.2. 2005 klo 15:13:19

Message:
Minulla ainakin on niin sama työmatkan alku, että voisi joskus kokeilla ajaa silmät kiinni.

Ja vaikka nukkua rauhassa sen ajan. Tarvitaan vain jokin navigaattori, joka pitää auton tien oikealla kaistalla. Saa siinä olla sellainenkin ominaisuus, että navigaattori painaa kaasua mahdollisesti taloudellisesti.
RE: Giga-power
Lähettäjä: mualaane
Torstaina 17.2. 2005 klo 18:58:53

Message:
No voisko se "Kauppias" ihan itse sitten kertoa tästä systeemistä? Miksi panttaat perusideaa, jos se kerran toimii? Ja mitähän se mahtanee maksaa?

RE: Giga-power
Lähettäjä: kauppias
Torstaina 17.2. 2005 klo 19:40:23

Message:
Systeemi on se, että myyn kiinassa lapsityövoimalla tehtyjä "ihmevempeleitä" hyväuskoisille ihmisille. Siinä se systeemin perusidea on.