Aihe: AGRIA 2600-sarvitraktori
Lähettäjä: Jussi
Lauantaina 29.1. 2005 klo 11:14:53

Viesti:
Tarvitsisin (huvi-ja hyöty-) entisöintiprojektini loppuunsaattamiseksi AGRIA 2600 RL - sarvitraktoriini moottorin (Hirth 45 M6 / 2-tahtinen ilmajäähdytetty / 247 m3) osia; sylinteri, mäntä renkaineen ja vauhtipyörä puuttuvat. Tai kyllähän ne tallessa ovat, mutta modifioitu mäntä ja porattu sylinteri eivät koneistajan lupauksista huolimatta oikein pelittäneet ja rikkoivat sitten vahtipyöränkin mennessään...

Mikäli jollain on tietoa tai osia po. koneeseen, niin edes vihjeitä / tietoa varaosajahtiin olisi mukavaa saada. Toki myös kokonaiset raadot tai jopa ehjät & kokonaiset toimivatkin moiset aparaatit kiinnostavat.

Mainittakoon, että Euromotor (Seinäjoki), Agria-Werke GmbH ja Goebler-Hirthmotoren eivät osanneet auttaa asiassani, kuten myöskin se, etten ole mikään "vitun jobbari" tai yritä viedä keneltäkään mitään ilmaiseksi - aikast usein tämän kaltaiset ilmoitukset kun näyttävät saavan osakseen moista palautetta... sinänsä harmi, kun palstalla liikkuu varsin paljon tarpeellista, todellista ja asiallista tietoa siinä kuin tervettä huumoriakin.

Yhteydenotot sähköpostilla, kiitos (jussi.valila@luukku.com).