Aihe: hej haloo
Lähettäjä: rane
Torstaina 16.12. 2004 klo 20:04:44

Viesti:
eikö kaikkea paskaa mitä on tällä sivulla saada pois ymmärän jos kyselee ford tr osista jaa muta neuvoa miten tehdä eikö kaikki voisi suksii jonne mualle niin masinistit saada olla rauhassa kosko olisi kyllä itse vähän helvetin vihainenn jos tämmöistä olisi minun sivuilla !
yksi mitää on saannut tarpeeksi!
RE: hej haloo
Lähettäjä: Rane 2
Torstaina 16.12. 2004 klo 20:31:28

Message:
Tässä sinulle malli:
Eikö kaikkea paskaa, mitä on tällä sivulla, saada pois.Ymmärrän, jos kyselee Ford tr:n osista, ja muuta neuvoa, miten tehdä. Eikö kaikki voisi suksia jonnekin muualle, niin masinistit saa olla rauhassa.
Koska olisin vähän helvetin vihainen, jos tämmöistä olisi minun sivuilla!
Yksi, joka on saanut tarpeekseen.
Kun avaat ne omat laatusivusi, ota mukaan myös oikeinkirjoitus, sitä voi opetella esimerkiksi peruskoulussa.
Yksi, josta sivut ovat hauskat!!!
RE: hej haloo
Lähettäjä: foordisti
Torstaina 16.12. 2004 klo 20:50:04

Message:
Jos nyt oikeen ymmärsin tarkoituksen tuosta ranen tekstistä olen täysin samaa mieltä eivät nuo kaikenmailman puhelinostokset ja minkäväristä lahjapaperia pakettiin laittaisin jutut kuulu tänne! Mutta miten nuo turhanjauhajat saadaan pois onkin sitten eriasia onko ylläpidolla siihen jokin ratkaisu ?? Saattaa olla että kirjotan aivan eri asiasta mistä rane puhuu eli kannattaa tarkistaa hieman mitä nappia ne sormet painaa.
RE: hej haloo, pukki on tulossa!
Lähettäjä: paketoija 47
Torstaina 16.12. 2004 klo 21:00:29

Message:
Miksi masinistien paketit ei kuuluisi tänne ja poranterät jne? Amikset on taas niin isoa miestä, että!
RE: hej haloo,antaa pukin ohittaa tämä palsta
Lähettäjä: foordisti
Torstaina 16.12. 2004 klo 21:27:20

Message:
Amiksista en tiedä sen enempää mutta taisin ilmaista itseni epäselvästi kyllähän työkalut kuuluvat osana masinistin elämään ja sinällään kuuluvat tänne mutta esim.puhelimet ja lahjapaperit kuuluvat kyllä muille palstoille jotka ovat niitävarten ja voivathan masinistitkin muita asialleen paremmin sopivia palstoja käyttää ja niistä löytyy takuulla parempia vinkkejä kun täältä. Harmittaa vaan kun oikeita neuvoja kaipaava jää ilman vastausta vaan sentakia että aihe on tippunut niin alas ettei sitä kukaan enää lue ja kaikki vaan noitten turhien juttujen takia
RE: hej haloo
Lähettäjä: ent. föördisti
Torstaina 16.12. 2004 klo 22:27:03

Message:
Taitaisi olla aika vaikea jonkun "moderaattorinkin" erottaa, mikä on sitä oikeata asiaa! Itse en kyllä luottaisi sinisilmäisesti millään nettifoorumilla siihen, että jokaiseen esitettyyn fiksuun ford-probleemaan tulee vain oikeita vastauksia.
RE: hej haloo
Lähettäjä: VA
Perjantaina 17.12. 2004 klo 01:49:46

Message:
Oikeessa ootte pojat!
Kyllä tuollainen lapsellinen kirjoittelu olisi aivan aiheellista poistaa näiltä sivuilta huumori kyllä aina piristää, se ei pahenna täälläkään mutta samassa kirjoituksessa kyllä pitäs olla vastapainoksi myös asiaakin silloin tulis molemmat puolet kuin samantien hoidettua.
Poikani hoitelee useamman kaverin voimin erästä keskustelu palstaa valvojana käyvät läpi jokaisen keskustelun asialliset jätetään ja väärään kohteeseen tulleet siirretään oikeaan paikkan sekä asiattomat poistetaan (eikö sama onnistuis myös tällä keskustelu palstalla .........?
RE: Miettikääs nyt pojat pikkuisen!
Lähettäjä: toisinajattelija
Perjantaina 17.12. 2004 klo 06:57:01

Message:
Koitas nyt VA.kin miettiä, kuka rupeaisi tällaisella harrastepohjaisella foorumilla vielä vartiomieheksikin ja poistamaan kaikki ne "turhat" ei foordeja koskevat viestit? Se ei varmaan ole edes tämän Clubin yhteyteen liitetyn keskustelupalstan alkuperäinen tarkoituskaan. Itsekään en ymmärrä lainkaan keskustelupalstaa noin suppeasti, kuin mitä te nyt esitätte.
Aivan oudoilta tuntuvat sen sijaan ne uusavuttomat tyypit, jotka täällä kirkuvat vastauksia välillä hyvin naurettaviin "oikeihin asioihin", jotka selviäisivät sata kertaa paremmin ja nopeammin hankkimalla edes jonkun auto- ja konealan perusopuksen itselleen tai menemällä lähimpään kirjastoon lukemaan niitä.
Sitten, kun ensimmäiseen viestiin ei ole saatu vastausta puolen tunnin aikana tehdään uusi kysely samasta asiasta ja ollaan niin vihaisia, kun niitä oikeita vastauksia ei ole tullut, vaan keskustellaan yhä niistä "lapsellisista ja toisarvoisista" asioista. Hyvänä esimerkkinä on tuo Nuffin runsaan sadan viestin starttijuttu. Mies avaa starttimoottorin, jossa laakerit paskana ja kyselee siitä sitten koko syksyn, että mikä voisi olla vikana!
Kyllä se pojat on tällaisen masinisteja ja masinoita koskevan keskustelufoorumin suola, että jutut rönsyilevät laidasta laitaan. Jos uskonto, omatunto ym. pitää juttuja liian rajuina itselleen, niin pakkohan niitä ei ole kenenkään tulla tänne lukemaan.

RE: hej haloo
Lähettäjä: Kusti
Perjantaina 17.12. 2004 klo 08:09:08

Message:
Ehkä Rane tarkoitti sittenkin hieman muuta sillä paskanpuhumisella.Ei niinkään teknisten asioiden käsittelyä tällä sivulla.
RE: hej haloo
Lähettäjä: VA
Perjantaina 17.12. 2004 klo 11:21:21

Message:
toisinajattelija: lle.
Olen äimän käkenä !
Tuli olo että olen tehnyt jotain anteeks antamatonta.... no ei voi mitään.... pakko jatkaa !!!
RE: hej haloo
Lähettäjä: Kuusi
Perjantaina 17.12. 2004 klo 13:04:07

Message:
Helpoimmalla pääsee kun jättää kommentoimatta provosoiviin ja tyhjänpäiväisiin kysymyksiin, toinen asia mihin moni syyllistyy on juovuspäissään kirjoittelu, myös itselle on käynyt pari kertaa, vaan kyllä sitten hävettää lukea omaa paskan jauhamista
RE: hej haloo
Lähettäjä: vesiselvä
Perjantaina 17.12. 2004 klo 13:07:57

Message:
Eikös se ole edesvastuutonta antaa vakaviin kysymyksiin humaltuneena vastauksia!
RE: hej haloo
Lähettäjä: Kuusi
Perjantaina 17.12. 2004 klo 13:12:42

Message:
ERITTÄIN. Kysyjälle tulee sama tunne kuin itselle joskus vehkeitä korjatessa kun humaltunut naapuri tulee talliin höpöttämään ja neuvomaan.
RE: hej haloo
Lähettäjä: Juke
Perjantaina 17.12. 2004 klo 13:27:05

Message:
Tota noin.. eihän se ole mikään selitys töppäilyille, että on alkoholin vaikutuksen alainen töpätessään. Onko nimittäin jollekin vielä epäselvää tuo alkoholin vaikutus. Minulta tuli kerran yks tyyppi pyytelemän anteeksi edellisillan höpinöitään...taputteli olalle että kyllähän sinä nyt ymmärrät..tuli pikkusen otettua jne jne sitä samaa paskaa. Vastasin, että en ymmärrä enkä anna anteeksi, viinan vaikutus ei ole kenellekkään salaisuus ja minulla on oikeus olettaa, että mies vastaa aina puheistaan. Kaveri nimittäin sanoi illalla ottavansa lopputilin "paskafirmastani". Sovimme siinä illalla saman tien, että se vaan passaa, että sama kirjallisena aamulla, koska nyt ei ole erokaavaketta mukana.Pidin huolen, että kaveri laittoi aamulla nimensä paperiin ja niin sai loparit. Pitää varoa mitää suustaan päästää...viina ei ole selitys vaan mies todella vastaa itse aina teoistaan. Luulen että tämä meidän typpi ainakin oppi sen.
RE: hej haloo
Lähettäjä: Veksi
Perjantaina 17.12. 2004 klo 14:26:42

Message:
Onhan tällainen palsta todella hieno homma missä voi keskustella asiasta ja toki vähän sen vierestäkin....Mutta kun toiset heittäytyy hulluja kirjoittelemaan siitä tässä kai nyt on ollut kyse. Eihän tässä palstalla tarvii rueta ketään neuvomaan et Lainaus::: kierrä se äitis sinne suorattimen ympärille suojaks:::tai::::ota naruu mukaan ja niin edespäin:::: sekä saunantaaksehan tollaset pitäs vierä. ym ym.

toisinajattelija::::: Kyllä se Nuffin starttijuttu tänne kuuluu ...selvähän se, mutta varmasti sillä on tarkoitus ollakkin hieman kuin huumoria ja jutun juurta. SINÄ vain et ymmärrä taas sitä huumoriksi ehkä (TOSIKKOKO)?
RE: hej haloo
Lähettäjä: toisinajattelija
Perjantaina 17.12. 2004 klo 16:54:06

Message:
Katos Veksi ne helvatin avuttomat kyselyt juuri ruokkii sitä "paskan puhumista"! Niin metsä vastaa, kuten sinne huudetaan! Selvästi näkyy tälläkin keskustelufoorumilla se kova uusavuttomuus kaikissa konehommissa. Luulis isojen äijien nyt sentään jotain itsekin tietävän masinoistaan ja jos viitsisi lukea edes vanhempia viestejä, niin moni ongelma hoituisi jo sillä mutta ei, kun viikon välein kysellään yhä vaan samoja asioita!
RE: Palstan jutuista, hauskojakin ovat välillä
Lähettäjä: Tosi on kop kop
Perjantaina 17.12. 2004 klo 17:05:00

Message:
Ei kait kukaan jaksaisi tämmöistä valvoa viesti viestiltä. On täällä hauskojakin juttuja konejuttujen lisäksi. Ihmisiä ne on masinistitkin ja miettivät lahjapakettien papereitakin joskus.

Tasaisin välein joku haluaisi rajoittaa, estää, sensuroida, rekisteröidä, lopettaa ja ties mitä vielä muutakin tämän mainion palstan suhteen.

Mahtuu kait tänne joku jonkun mielestä höpöjuttukin sekaan ja Turuun suunnast tulee vallan kummottii välillä jotta nauraakin saa!
RE: hej haloo
Lähettäjä: Veksi
Perjantaina 17.12. 2004 klo 17:39:30

Message:
toisinajattelija:
Katoppas toisinajattelija asiahan on niin, meitä on todella moneen junaan lähtiöitä, ja ellei olis niin kaikki tietäis kaiken eihän tällaisia palstoja enää tarvis ollakkaan, missä vois neuvoja kysellä.Nämä uusavuttomat kuten sen ilmaisit ovat parhaita asiakkaita sorkkikoot ensin itse älä siitä välitä ota rahat pois kun sinun apua viimein tarvitsevat ja itsehän sinä päättää saat millaisia neuvoja hänelle annat ja miks sun tietos on tosiaan noin päivänselviä että jokaisen ne tietää pitäis eihän noilla sillon ole edes mitään painoarvoa. Olen sata varma kun vaihdettais aihetta loppuis sunkin tietämys ja jos kusymyksen esittäisit voisi se asiantuntijasta tuntua vieläkin tyhmemmältä kuin tuo itse mainitsemasi.Mielestäni olet ylimielinen toisten tiedon halulle ja hieman omahyväinen antaaksesi sitä. Mutta, "kyllä se siitä"
RE: hej haloo
Lähettäjä: Celly
Perjantaina 17.12. 2004 klo 18:43:36

Message:
Kyllä mun täytyy olla Ranen kanss samaa mieltä, et kyllä nää sivut ainakin jossain määrin on karannut käsistä. Mut tää on niin vaikee juttu ratkaista, jos rekisteröinti astuu voimaan, tältä sivulta saattaa paljon kiinnostavia asioita mennä sivuun, raja kun pitää johonkin vetää. mut oman kielen käyttö täytyis pitää hanskassa. tämä on kasvatuksellinen asia, mikä pätee kaikilla foorumeilla.
RE: hej haloo
Lähettäjä: Veksi
Perjantaina 17.12. 2004 klo 19:08:10

Message:
Esimerkiksi yks aihe lisää:
Masinistit istu saunas rupattelemassa kuten aina Foord:ista tietenkin, kun yht äkkiä, yks kysäs: tietääks kukaan saakohan noi eläimet `orkasmin niin kuin ihmisetkin??? no siin sit kattelivat toinen toisiaan ja asia jäi sikseen. Hetken kuluttua yks veti saappaat jalkaansa ja lähti tuli takasin parin tunnin pääst, katto muita ja sano: Nyt mää tierän toi lehmä ja lammas saa orkasmin mut tosta sian per.....stä en tierä, kun karjuu kokoajan muutenkin niin hel..tist. (Masinistit asialla)!
RE: hej haloo
Lähettäjä: velmuilijajatosikko
Lauantaina 18.12. 2004 klo 17:13:04

Message:
Eikös tähän mahtuis vielä vaikka mitä. Eihän pihlajanmarjanami:kaan ole kirjoittanut vielä mitään ja onhan vielä muitakin kenen puumerkki puuttuu kirjoittakaa toki tai Rane suuttuu !!
RE: hej haloo
Lähettäjä: YxlisäRane
Lauantaina 18.12. 2004 klo 20:04:39

Message:
RE: hej haloo
Lähettäjä: Veksi
Perjantaina 17.12. 2004 klo 14:26:42

Message:
Onhan tällainen palsta todella hieno homma missä voi keskustella asiasta ja toki vähän sen vierestäkin....Mutta kun toiset heittäytyy hulluja kirjoittelemaan siitä tässä kai nyt on ollut kyse. Eihän tässä palstalla tarvii rueta ketään neuvomaan et Lainaus::: kierrä se äitis sinne suorattimen ympärille suojaks:::tai::::ota naruu mukaan ja niin edespäin:::: sekä saunantaaksehan tollaset pitäs vierä. ym ym.

toisinajattelija::::: Kyllä se Nuffin starttijuttu tänne kuuluu ...selvähän se, mutta varmasti sillä on tarkoitus ollakkin hieman kuin huumoria ja jutun juurta. SINÄ vain et ymmärrä taas sitä huumoriksi ehkä (TOSIKKOKO)?

Saattaa tuo toisinajattelija olla tosikko, vaan Sinä oot YLLYTYSHULLU jos toimit noiden saunantaavientikehoitusten mukaan. EIHÄN NIIN TARVII TEHÄ ! Lue vaan jutut rauhassa ja naureskele!
RE: hej haloo
Lähettäjä: Veksi
Lauantaina 18.12. 2004 klo 20:33:42

Message:
Kiitos huomautuksesta. Kylläpä olen käsittänyt väärin olisitte kirjoittaneet et tollaset kirjoitukset on VITSEJÄ, mulla kun tuo vitsin ymmärrys on sit melkoisen erilinjoilla ei tuontyyppisiä ainakaan mun vitsin ymmärrykseen ole ennen mahtunut. Kirjoittakaa sitten myös siihen aina lisäksi missäkohtaan siinä nauretaan, niin ei sitten tule mitään kardinaalimunauksia toistamiseen. Tyhnä kun on sit käy näin onneks on aina noita VIISAAMPIA kun auttaa pulasta eksynee.
RE: hej haloo
Lähettäjä: rane
Lauantaina 18.12. 2004 klo 21:35:21

Message:
en ollut ihan sitä että vain ford asiat olisi tässä tietysti niin kuin nuffen homma on ihan ok tällä sivulla
Jos minä tätä sivua pitäisin auki niin jos on vanhoista traktorista asiaa niin on ihan ok
Koska kaikilla on joskus hankalia tapauksia kuin entisöj / korjaa sitä vanhaa traktoria, jakan mielellään sitä mitä minä tiedän muille en ole ittepäinen ja tietoa löytyy kirja hyllystä ja tr lehdistä ja varaosa luetteloijta konella!
Mutta voidaan auttaa näitä masinistejä sillä että ei niin kuin joku kirjotti että ei laita mainintaa niihin!?????
koska tällä hetkellä on 40% paskaa liikellä
ikun hommiin vai MITÄ?
RE: hej haloo
Lähettäjä: 4:s Kappalainen
Sunnuntaina 19.12. 2004 klo 09:32:49

Message:
On se hienoa, että vielä löytyy Ranen kaltaisia tosi mobilistihenkisiä kavereita. Olen myöskin Ranen kanssa samaa mieltä, että tämä on Ford- palsta, jota pitäisi kyntää pääsääntöisesti vain vanhoilla Fordeilla traktoreilla, vain vetelimmissä paikoissa otetaan isomaavaraiset Nuffit mukaan, nekin vasta auringonlaskun jälkeen!
Vaikka maailma on muuttunut, on esim. naiset kumitisseineen pappeina, poliiseina jne. mustia äijiä ei enää saa sanoa nekereiksi jne. Vittukin on yleinen puhuttelunimi, jota kansanedustajatkin yleisesti käyttävät puheissaan. Mikään ei ole enää niin, kuin silloin vanhaan hyvään aikaan, mutta koettakaamme tosiaan Ranen tavalla yhdessä pitää edes yksi keskustelufoorumi ylitse muiden vapaana kaikesta saastasta, josta jo pikupojatkin voivat ammentaa hyvin varhain koneopin alkeita! Ehdotankin Ranelle hyvästä aloitteesta vuoden 2004 Masinistikeskustelijan pystiä! Samoin voitaisiin sille sinnikkäälle Nuffin starttimoottorikorjaajalle myöntää vuoden 2004 Remonttimies titteli.