Aihe: henkirattori
Lähettäjä: kf
Keskiviikkona 13.10. 2004 klo 14:44:41

Viesti:
http://www.rikos.net/quiz/quiz4.htm
RE: henkirattori
Lähettäjä: MF165S
Keskiviikkona 13.10. 2004 klo 22:49:55

Message:
No jopas sattui =)

"Henkitraktorisi on Ferguson!
Sinua varjelee Ferguson-traktorin henki. Tämän traktorin suojeluksessa olevat ihmiset ovat yleensä reipasta ja reilua porukkaa, tyyppejä jotka pitävät matkustamisesta ja luonnosta erityisesti. Et pelkää liata käsiäsi töissä ja osaat käyttää tervettä järkeä elämän eri tilanteissa. Toivottavasti Fergusonin henki ehtii perässäsi joka paikkaan!"
RE: henkirattori
Lähettäjä: M
Keskiviikkona 13.10. 2004 klo 22:50:36

Message:
Mikä tässä oli ideana?? Minä en ymmärtänyt yhtään mitään.
RE: henkirattori
Lähettäjä: kervinen
Keskiviikkona 13.10. 2004 klo 23:49:39

Message:
Tosimies... tosihenkilöiden horoskooppi.

"Sinua varjelee Fiat-traktorin henki. Tämän traktorihengen suojelemat ihmiset ovat monimutkaista väkeä. Joskus he ovat varsinaisen rauhallista ja vakaata porukkaa, mutta toisinaan yltyvät heittämään huulta ja riehumaan ympäriinsä. Silti heihin voi aina luottaa ja he arvostavat nykyisen ajan mukavuuksia, unohtamatta kuitenkaan entisiä aikoja. Silloin kaikki oli sentään aitoa.."
RE: henkirattori
Lähettäjä: Meca
Torstaina 14.10. 2004 klo 08:05:01

Message:
Henkitraktorisi on Fiat!
Sinua varjelee Fiat-traktorin henki. Tämän traktorihengen suojelemat ihmiset ovat monimutkaista väkeä. Joskus he ovat varsinaisen rauhallista ja vakaata porukkaa, mutta toisinaan yltyvät heittämään huulta ja riehumaan ympäriinsä. Silti heihin voi aina luottaa ja he arvostavat nykyisen ajan mukavuuksia, unohtamatta kuitenkaan entisiä aikoja. Silloin kaikki oli sentään aitoa..
RE: henkirattori
Lähettäjä: JaGr
Torstaina 14.10. 2004 klo 09:46:43

Message:
Sinua varjelee Valmet-traktorin henki. Tämän henkitraktorin suojelemia henkilöitä pidetään joskus synkkinä ja vaikeina, vaikka todellisuudessa he vain haluavat yksinkertaisesti pitää puolensa tässä kylmässä maailmassa. Asennetta ja sarkasmia löytyy vaikka muille jaettavaksi, mutta ystävistään ja rakkaimmistaan he pitävät hyvää huolta.

Meinasi lyödä laaki Voortsonimiehen kun tuommoisen tuloksen lykkäsi :)
RE: henkirattori
Lähettäjä: Jantikka
Torstaina 14.10. 2004 klo 12:15:40

Message:
Ei se mene "Meca":llakaan hyvin!
RE: henkirattori
Lähettäjä: Asserin perikunta
Torstaina 14.10. 2004 klo 12:48:03

Message:
Toisen maailmansodan loppukahinoihin kutsuttiin Normandiaan myöskin suomalaisia sukujuuria omanut ja äitinsä mukana jo 1920-luvulla Englantiin muuttanut pienviljelijä, kuuluisa jäljestäjä ja ansavirittäjä Ansser Kituköntylä. Asseri oli sosiaalinen luonne ja aina muita auttamassa. Niinpä hän oli lupautunut sotahulluna pidetyn, kuuluisaan Morrisiin aatelissukuun kuuluneen, Steve Morrisin taistelupariksi ja kouluttajaksi Normandiaankin. Asseria pidettiin Robin Hoodin jälkeen (oli peräti vuosia Robinin rajanaapurikin)brittien parhaimpana luomusoturina ja erätaitomestarina. Maailmanmestaruuksiakin oli tullut melkein vuosittain, ainoastaan kerran Krokotiili Dundee oli Australian kisoissa tullut jaetulle ykköstilalle.
Yltiöpäinen ja liian innokas Steve tuotti kovasti ongelmia etulinjassa ja muutaman kerran Asseri joutui jo vetämään kuonoonkin häntä, kun nuppi ei pysynyt alhaalla. Tosivarmalta kuolemalta Asseri pelasti Steven, kun Citikan laakson taisteluissa saksalaisen tarkka-ampujan Stevelle lähettämän nimikkoluodin Asseri ohjasi kenttälapiollaan viimehetkellä taisteluparinsa pään ohitse.
Järkytyksestä toivuttuaan tämä aatelisvesa marssi komppanian lähetin luokse ja pyysi tätä lähettämään kirjekyyhkyn matkaan viemään viestiä kummisedälleen Lordi Nuffieldille.
Parin päivän päästä kyyhky palasi takaisin mukanaan paluuviesti Asserille. Viestin mukaan Asser Kituköntylä sai esittää palkkioksi kummipojan hengenpelastamisesta toivomuksen plus kolme lisätoivomusta ennenkuin seuraava täysikuu on laskenut.
Asserille asia oli täysin selvä, hän oli nimittäin rautapyörä-Foordillaan raivannut tilaansa ja tuskaillut ainaista kiinnijäämistä ja ihmisten ilkkumista, kun ajoivat hevosillaan ohitse. Nyt, jos koskaan olisi toivoa paremmasta!
Niinpä hän otti takataskustaan leivinpaperin palan ja Steve antoi lainaksi kosmoskynäänsä. Asser kirjoitti lyhyesti ja ytimekkäästi: Toivomuksena on kunnon traktori, lisätoivomukset ovat: 1. Sen pitää olla muita väkevämpi. 2. Sen pitää olla muita nopeampi. 3. Sen pitää olla muita kestävämpi ja kauan.
Kirjekyyhky saapui kesken Lord Nuffieldin pitämää osavuotiskatsausta firman suunnittelutoimiston ikkunalaudalle, viesti luettiin heti ja samalla luettiin Nuffield- traktoreitten syntysanat. Se kullanvärisellä konepeitolla, Asser Kituköntylä lisäteksteillä ja kaikilla oman aikansa lisävarusteilla oleva ykkös-Nuffi on edelleenkin yksi Britannian suosituimpia teknisiä nähtävyyksiä.
Asser Kituköntylä piti tätä ykkös-Nuffiaan aina kuolemaansa asti ja voitti sillä mitä erilaisimpia rata-, veto-, este-, ym. kilpailuja. Man-Saarten ajojen traktoreitten rataennätys on kuulemma vieläkin Asserin Nuffin nimissä.
RE: henkirattori
Lähettäjä: Kari
Torstaina 14.10. 2004 klo 18:06:14

Message:
Henkitraktorisi on Valmet!
RE: henkirattori
Lähettäjä: Oulu
Perjantaina 15.10. 2004 klo 09:32:20

Message:
Sinua varjelee Porsche-traktorin henki. Tämä traktori suojelee niitä, jotka ovat luonteeltaan iloisia ja elämänmyönteisiä. Vakavia hetkiä ei ole liikaa ja elämästä otetaan kaikki irti. Nämä henkilöt myös yleensä ovat mielellään ehkä hiukan erilaisia. Tärkeitä elämänarvoja ovat rakkaus, ystävät ja hauskanpito.