Aihe: Autoliikkeen kusetus
Lähettäjä: KK
Perjantaina 17.9. 2004 klo 22:27:29

Viesti:
Onkos kukaan päässyt kusettaan autoliikettä oikein kunnolla? Minulla se on menossa, näyttää siltä että "lankaan" menevät. Kyllä naurattaa...
RE: Autoliikkeen kusetus
Lähettäjä: hiacettaja
Sunnuntaina 19.9. 2004 klo 09:57:31

Message:
Varo ! tuotevastuulaki koskee myös yksityishenkilöitä - ajoneuvossa olevat oleelliset ja tiedossaolevat myyjän salaamat viat voidaan korjata kustannuksellasi jälkeenpäin jos näyttö on riittävä
RE: Autoliikkeen kusetus
Lähettäjä: HA HAA
Tiistaina 21.9. 2004 klo 20:00:45

Message:
Isä antoi autoliikkeelle aikoinaan vaihdossa V8 simcan, autoon oli laitettu neloskone ja läpi meni. Itse olen vaalinut perinteitä ja antanut vaihdossa rellun, josta irtosi taka-akseli kun automyyjä ajoi sen katukivetyksen yli. eikös ollut tarkkaan ajoitettu myynti!
RE: Autoliikkeen kusetus
Lähettäjä: metsuri
Keskiviikkona 22.9. 2004 klo 14:14:17

Message:
Kotipaikkakunnallani on yleisenä huhuna ollut liikkeellä huhu nyt jo majanmajoille siirtynyt automyyjä joka oli saanut lähikaupungin vastaaville myytyä auton josta puuttui yhdestä sylinteristä mäntä kokonaan vaan sen reikä oli täytetty kovupölkyllä.En tiedä kuinka tasainen auton käynti oli ja kattoiko takuu mutkan taakse.
RE: Autoliikkeen kusetus
Lähettäjä: Meca
Keskiviikkona 22.9. 2004 klo 14:23:02

Message:
Entinen työkaveri antoi autoliikkeelle vaihdossa 1.6 taunuksen, johon oli vaihdettu kaksilitrainen moottori, tasauspyörästö hitsattu kiinteäksi ja runko vääntynyt. Autoliike joutui vaihtamaan moottorin ja perän ja käyttämään korin oikaisupenkissä. Tuli liikkeelle kalliiksi. Minä en kehtaisi huijata tuolla tapaa, joku rääpy sentään pitää olla.
RE: Autoliikkeen kusetus
Lähettäjä: J-P
Keskiviikkona 22.9. 2004 klo 16:08:37

Message:
Kun seisoo sanojensa ja tekojensa takana, voi tutun ja ehkäpä vähän vieraammankin kauppiaan kanssa tehdä kaupan hänen näkemättä konetta. Tai autoa. Semmoinen on miehen merkki. Ei varas tai huijari pääse miehen kirjoihin.

Niin kuin joku viisas tuossa taannoin töllössä sanoi:

Jokainen kasvaa kyllä aikuiseksi, mutta ei se hänestä vielä miestä tee.