Aihe: HOHOI ylläpitäjä
Lähettäjä: P-Jaakko
Tiistaina 27.7. 2004 klo 20:27:40

Viesti:
Alkaapi mennä sillisalaatiksi tämäkin keskustelufoorumi. Olen odotellut josko täälläkin aloittavat äiti-ihmiset mielipiteiden vaihdon vaippa-asioista, TV:n tekstiviestiohjelmien malliin. Pistetäämpä pois suosikeista loppukesäksi tämä tämmöinen ja palataan joskus keväämmällä katsomaan. Josko vaikka tuo koulujen alkaminen vaikuttaisi. Mahtaisikohan olla, jos ylläpitäjä avaisi rinnalle jonkinlaisen; hei mitä kuuluu keskustelufoorumin. Ei tuo niin kovin montaa megaa vie kaiketi. Olisko tuommoinen kahden rupeaman savotta.
RE: HOHOI ylläpitäjä
Lähettäjä: Kuukuna
Tiistaina 27.7. 2004 klo 20:46:40

Message:
Musta paras vaippamainos on se, jossa se piltti nousee menemään, ja taustalla soi jännä musiikki. Pulverimainoksista en pidä, mutta jaffamainokset menettelee.
RE: HOHOI ylläpitäjä
Lähettäjä: bm350
Tiistaina 27.7. 2004 klo 20:53:46

Message:
pampersiit taitaa olla parasta a ryhmää vaippa puolella ps vaipat rulettaa
RE: HOHOI ylläpitäjä
Lähettäjä: hohhoitodella
Keskiviikkona 28.7. 2004 klo 07:38:49

Message:
Ruletus, piletys, vakitus, upitus, panetus, kusetus. Ota heistä kaikista selvää talonpoikaisjärjellä.
RE: HOHOI ylläpitäjä
Lähettäjä: matti
Keskiviikkona 28.7. 2004 klo 12:24:02

Message:
kiireesti pitäisi tälläkin palstalla päästä kirjoittamaan vain omalla nimellä ja rekisteröitymällä. Silleen saatais noita höpöjuttuja ja ööhyilyjä vähemmäksi.
RE: HOHOI ylläpitäjä
Lähettäjä: rönkvisti
Keskiviikkona 28.7. 2004 klo 13:11:41

Message:
Rekisteröitymisestä on myös haittapuolia. Moni satunnainen "tiedemies" ei ala keskusteluihin lainkaan, mikäli ensin täytyy vastata kuvaruudulliseen kysymyksiä ja jakaa kaikille hakkereille suosiolla sähköpostiosoitteensa jne. Tottakai ylläpito voisi poistaa hiukan hanakammin noitten finninaamojen pahimpia luomuksia. Eikä tämä vanhojen koneitten kanssa touhuaminen saa olla niin riivatun tarkasti normitettua puuhaa, että keskustelun aiheetkin rajattaisiin jo etukäteen. Pikkuinen huumori suotakoon kaikille äijille aina välillä.
RE: HOHOI ylläpitäjä
Lähettäjä: Kuukuna
Keskiviikkona 28.7. 2004 klo 15:37:32

Message:
Rönkvisti on oikeessa, ilman huuhaata harrastelusta tullee nii maan riivatun tylsää, vaikka asia kuuluu taustalla ollakkin enempi päällä. Semmonen totisempi homma on sitä niin kutsuttua avioliittua, ja eiks harrastus just hajeta siks, jotta on tärkiä meno nyt säätämään rakturia, eikä ollenkaan kaljalle mennä. Muija vastaa, jotta mee sitte kun et kaljalle mee. Piljarti, vaikka onkin tekniikkalaji kuulemma kans, ei ainaskaa mun harrastukseks sovi, ku siinä ei käet paskastu. ( eikä muija päästä, ku sanoo että kaljaa kuiteski juat ).
RE: HOHOI ylläpitäjä
Lähettäjä: puolisokea
Torstaina 29.7. 2004 klo 01:10:08

Message:
Mihin on kadonnut viesti:YLLÄPITO HERÄTYS! ? onko poistettu vai tulisiko varata aika optikolta?
RE: HOHOI ylläpitäjä
Lähettäjä: ....KELE
Lauantaina 31.7. 2004 klo 11:27:33

Message:
Osa viesteista, meinaan kirjoitetuista katoaa. Noin puolet.- Mihinköhän joutuvat.

Ehkäisee tehokkaasti vähemmän innokkaita kirjoittelemasta kun jokatoinen vieti hukkuu.