Aihe: hinausjuttuja
Lähettäjä: koussi
Torstaina 08.7. 2004 klo 18:57:29

Viesti:
Nykyään, kun valitettavan paljon ajellaan esim. humalassapäin, tulee pyyntöjä hinaushommiinkin aina välillä. Itse tosin lopetin ne siihen, kun yöllä tielle hinattu auto oli hetken päästä taas 100m:n päässä uudelleen ojassa! Mutta porukalla on varmaan melkoisia kokemuksia tältäkin sektorilta?
RE: hinausjuttuja
Lähettäjä: Valdo
Torstaina 08.7. 2004 klo 21:02:51

Message:
Itsellä ei ole kuin yksi kokemus, tosin olin se jota hinattiin.
Oli talvinen pikkutie, joka näytti menevän suoraan peltoa pitkin. Ajettuani jonkun matkaa autolla niin pyörä putosi ojaan, auraus oli tehty suoraan vaikka tie ei ollut.
Parasta oli se että hinaaja odotteli valmiina traktorinsa kanssa läheisen maalaistalon pihatiellä. Maksukin oli valmiiksi mietitty, taisi olla sama kaveri joka lanasi tietä.

RE: hinausjuttuja
Lähettäjä: TM
Torstaina 08.7. 2004 klo 23:08:53

Message:
Noin 15 vuotta sitten talvella erään naisen auto ei lähtenyt käyntiin. Jakoautokuski lupasi hinata auton korjaamolle. Nainen ja hänen naapurinsa menivät hinattavaan autoon. Kuormurikuski lähti hinaamaan, mutta huomasi kohta peilistä, että naisten auto sukelsi penkasta luiskaan. Kun kuski meni katsomaan mitä tapahtui näki hän molemmat naiset istumassa takapenkillä. Auton omistaja satutti polvensa, mutta onneksi ei käynyt pahemmin.
RE: hinausjuttuja
Lähettäjä:
Perjantaina 09.7. 2004 klo 08:54:05

Message:
No , nuorilla hajos auto juhannuksena ja lähdettiin sitten hinaamaan. Ite istuin pikku kaljoissa vänkärin penkillä ja nuoret hinas( ensimmäistä kertaa). Tuli töyssy ja paljon löysää köyteen. Hinaaja painoi tallan lattiaan ja hinattava seisoi. No, tietysti köysi katkes ja ampui takavalon paskaksi. Tuhat suomenmarkkaa maksoi. Kenenkähän kuuluis kustantaa?
RE: hinausjuttuja
Lähettäjä: Ford
Perjantaina 09.7. 2004 klo 09:57:31

Message:
Kerran hinasin henkilöauton peräkärryllä takapainoista lankkukuormaa. Eräässä myötämäessä peräkoukku löysäsi ja vahingossa kun huomasin peräkärryn jäävän matkasta niin jarrutin joilloin peräkärry tuli auton perään että jytkähti.Kyllä kai siitä aikamoinen lasku koitui maksettavaksi.
RE: hinausjuttuja
Lähettäjä: jep
Perjantaina 09.7. 2004 klo 18:27:38

Message:
Yhden äijän oli tarkoitua kastella vain naisautoilijan varpaat palopostin suihkulla, kun tämä oli avaamassa takalaudan linkkua. Vettä tuli kuitenkin äkkiä sen verran paljon, että autoilijarouvan "pikkaritkin" kastuivat. Huuto oli tietysti kova mutta jo seuraavaa kuormaa tuodessaan huomasi rouva palopostin suihkupistoolin jääneen sopivasti kippauspaikalle, jota kasteltiin aina välillä vedellä. Rouva ajoi teliauton takapyörät suihkupistoolin päälle ja kippasi kuorman vielä letkunkin päälle. Valitettavasti vain koko suihkupistooli oli mennyt erittäin piukkaan parirenkaitten väliin ja rouva ajoi vajaa 8km noin 20m paloletkua perässä, jossa se revittiin kaivinkoneella pois pyörien välistä.
RE: hinausjuttuja
Lähettäjä: tv-asentaja
Perjantaina 09.7. 2004 klo 20:11:13

Message:
Oli lähes -30 asteen pakkanen olin menossa naapuripitäjään kekalle. Välillä oli TVL:n tietyömaa.Toiselle liikennetöitävälle oli ajettu paksu kerros soraa joka oli vedetty pillarilla sileäksi.Luulin että penkka kestää. Upposin keskelle työmaata enkä saanut apua hinaukseen. Kun takapyörä upposi siitä irtosi koko venttiili.Sattui että vararengaskin oli tyhjä.Yritin pysäyttää ohiajavia kuormaautoja että olisin saanut renkaan täytettyä.Vain yksi autoilija vaivausi pysähtymään. Syy miksi en saanut häntä täyttämään rengasta oli että letku jolla täyttö olisi tehty oli auton väärällä puolella .Ja olisi ollut vaara jos hän olisi pysähtynyt olisi jäänyt 1 kuorma väliin.Ei auttanut muu kuin irroittaa rikkinäinen rengas ja lähteä takaisin korjaamaan rengasta. KUn pyrin ohiajaviin autoihin niin sama juttu kukaan ei pysähtynyt ei työmaan mestarikaan.Välillä käyttelin autoa ja lämmittelin ja yritin pysäyttää autoa.LOpulta tuli auto jossa oli ainakin 6-7 henkeä tosin lapsia suurin osa jotka vaivautuivat auttamaan .Minulla oli muistaakseni 2-3 lasta sylissä ja istuin renkaan päällä .Kun pääsin liikkeeseen annoin autoa ajaneelle perheen isälle setelirahan ja käskin mennä koko porukka kahville ja kiittelin kovasti avusta ja lähdin liikkeen autolla korjauttamaan renkaan ja kaverin viemään keskellä tietyömaata olevalle autolle.Viimein pääsin jatkamaan matkaa ja korjaamaan naapuripitäjän laidalla asuvan perheen pesukoneen.