Aihe: Agrimarket-Massikka
Lähettäjä: Dyna
Sunnuntaina 06.6. 2004 klo 22:08:29

Viesti:
Vieläkö löytyy henkeen ja vereen Hankkija (Agrimarket)-Massey Ferguson miehiä?
Mistäs nyt traktorit ostetaan?=)
RE: Agrimarket-Massikka
Lähettäjä: mf265
Sunnuntaina 06.6. 2004 klo 22:23:41

Message:
Vaihdoin mf valmetin liikkeestä.Asun paikassa jossa paikallinen SOK /osuuskauppa ei edes myy traktoreita. Yritin kerran saada läänin pääpaikalla olevasta liikkeestä osia .Asia ei näyttänyt oikein käyvän mitenkään ,niin luovuin ja hankin osat muualta.On sieltä kyllä tullut esitteittä halvoista osista ,jotka ei kyllä tuntuneet olevan sen halvempia.Nythän varaosia saa monta kautta kun K- koneliike on alkanut toimittamaan.
RE: Agrimarket-Massikka
Lähettäjä: Minä
Sunnuntaina 06.6. 2004 klo 22:34:44

Message:
2 Massikkaa löytyy, sama huoltomies joka ennen KORJAS mun Valmettia saa huoltaa nyt mun Ferkutsonnia.Asiakassuhde säilyy.Merkkiedestus on tällä jepellä myös Jontikalle.

Ja traktorikauppoja ei tarvitse tehdäkkään. Mullahan on jo FERKKU.
RE: Agrimarket-Massikka
Lähettäjä: Rolle
Maanantaina 07.6. 2004 klo 09:36:15

Message:
Täälläpäin on siniset ja vihreät kun ovat ostetuin. Valtrat ovat myös vahvasti mukana.

Näyttää siltä että moni ei huoli ferkkua enää, syy en tiedä. JD:ssä on kestävyyttä ylitse muiden mutta myös hinta. Valtralla on nykyään koneet kun kestää ja NH:lla on fordin sekä fiiatin asiakaskunta?!
Tuntuu siltä että Jontikka on tulossa vahvasti, mikä minulla ei ole mitään vastaan.
RE: Agrimarket-Massikka
Lähettäjä: Matias
Maanantaina 07.6. 2004 klo 10:02:18

Message:
Minä se vasta osuvasti kirjoitti: sama huoltomies joka ennen korjasi Valmettiani, huoltaa nyt Fergutsonniani!
Noin se suurinpiirtein on mennyt monella muullakin. Ja sitä huoltoakin, kun kattelee jonkin aikaa, niin sitten sen tekee jo ittekin.
RE: Agrimarket-Massikka
Lähettäjä: Rolle
Keskiviikkona 09.6. 2004 klo 15:22:16

Message:
Hmm, taitaa olla toisinpäin nykyään. Suurin osa ostaa valtra, ne kun ei ostaa valtraa ostaa Deeriä ja loput ostavat sitten NH tai CaseIH.

Kiinnostava on kun käy vaihtokonepörssillä, on se niin että Valtralla ja JD:llä on eniten käyttötunteja kun joku muu merkki.

Paikallinen MF korjaaja oli kädet täynnä talvella kun oli tullut paljon lunta?! Kaikki koneet hajovat mutta taitaa olla niin että on vaan Valtrat ja JD:t kun kestävät parhaiten urakkatöissä..

Sääli on että Valtra myytin nyt kun ne saatiin traktoreita kun viimein alkoi kestämään. Mitä valtralle tapahtuu tulevaisuudessa? Agco:n tyyliin mukaan niin merkki jää. Mutta onko Valtra sitten urakkamiesten merkki. Monet haukkuvat Massikka heikkona eteenkin voimansiirto. Jos Fendt, Massikka ja Valtra myydään samalla komponentilla niin vieläkö nevamiehet vievät valtraa nevalle?

Lopuksi täytyy sanoa että vielä en ole huomannut massikkan voimansiirossa mitään vikaa, tosiaan nykyään kone käytetään vaan kevyeen hommiin..

RE: Agrimarket-Massikka
Lähettäjä: Dyna
Keskiviikkona 09.6. 2004 klo 22:54:44

Message:
Agrimarket jää.. Massikka jää..
Pakko mennä keskolle:(
RE: Agrimarket-Massikka
Lähettäjä: Rolle
Torstaina 10.6. 2004 klo 15:17:40

Message:
Kesko, juu, sääli on että Massikkan varaosapalvelu ei toimii yhtä hyvin kun ennen.

Omassa 575 on tulossa huolto, molemmat napavälityksen stefat (sisä, ulko) pitäis vaihtaa. Vasemmanpuoleinen jarru pitäis ehkä myös kunnostaa. Muuten massikka käy ja kukkuu, eilen tuli ajettu 40km ja iso polttopuukuorma takana. Ja onhan traktorissa ikää jo 24 vuotta..

Enemmän kun näitä merkkiä katsoo, niin alan uskoa että deutz on kestävyydeltään paras. Kuulemma kesko ei tarvitse myydä paljon varaosia deutzille. Toki, ei monta löytyy suomessa mutta deutzin omistaja ovat olleet tytyväisiä.
RE: Agrimarket-Massikka
Lähettäjä: mf265
Torstaina 10.6. 2004 klo 16:57:58

Message:
Ei kaikki niin pahaa ettei jotain hyvääkin joukossa.Nimittäin täällä ainaki k-pienkoneisiin saa keskon kuljetuksena kerran viikossa ei niin kaikkein kiireisimpiä osia keskon rahtina muutamalla sentillä rahdin osuus. Ei kai siinä auta muu kuin alamme vaatia että Fergun osia aletaan rahtaamaan samalla systeemillä. Maatalous osastoille laajakaista yhteydet ja sillä lailla.SE kun tuo paha kello kauas kuuluu.