Aihe: Dextan nostolaite
Lähettäjä: Lassi
Keskiviikkona 02.6. 2004 klo 08:13:31

Viesti:
Voikohan Dextaan asentaa helposti nostolaitteen venttiilin joka nostaa ensin vetovarret ja sen jälkeen syöttää automaattisesti hydrauliikan ulostuloletkulle ...mikä lienee tämmöinen venttiili oikealta nimeltään. Olisi näppärä takakauhan käytössä.
RE: Dextan nostolaite
Lähettäjä: Markku Pynnönen
Keskiviikkona 02.6. 2004 klo 22:55:25

Message:
Näistä Dextoista en tiedä, mutta Fergu nostaa aina ensin kevyimmän, ellei sitä estetä esim. kolmitieventtiilillä. Jos siinä on tavallinen kipin ulos-otto voi toimia niin, että ensin nousee vetovarret ja sitten vasta alkaa nousta ulkopuoliset sylinterit. Dextassahan on joku venttiili siellä penkin alla vakiona, joten et saata tarvita mitään venttiiliä lisää, mutta kuten sanoin Dexta-miehet saa tietää enemmän.
RE: Dextan nostolaite
Lähettäjä: Urakoitsija
Keskiviikkona 02.6. 2004 klo 23:45:42

Message:
Dextaan sopii Majurin valintaventtiili jolla voi valita toiminnan joko nostolaitteille tai ulkopuoliselle hydrauliikalle.
RE: Dextan nostolaite
Lähettäjä: Lassi
Torstaina 03.6. 2004 klo 08:26:09

Message:
Siinä on jo nyt se valintaventtiili nostolaitteelle ja ulkopuoliselle hydrauliikalle mutta venttiilin ohjaustappi on taipunut eli pitää jokatapauksessa ainakin tappi vaihtaa. -ajattelin että mahtaako olla viksumpaa venttiliä helposti asennettavissa... toisaalta se manuaalinen venttiili on hyvä että pystyy käyttämään nostolaitetta myös kauha ylhäällä. Onko tuo kolmitieventtiili jonka Markku mainitsi sama asia mikä siinä jo nyt on ? eli onko se manuaalisesti ohjattava vai toimiiko se automaattisesti.
RE: Dextan nostolaite
Lähettäjä: tietämätön
Perjantaina 04.6. 2004 klo 21:07:36

Message:
Mikä se dextan penkin alla oleva juttu on koka on yhteydessä siihen nostolaitteen vipuun?