Aihe: etukuormain
Lähettäjä: asennus
Tiistaina 10.2. 2004 klo 21:15:31

Viesti:
Asensin Zetoriin jontikan etukuormaajan,Huoltomies sanoi että hydrauliikka on otettava takaa ulosotoista.Silloin joutuu sisäpuolisen valintavivun laittamaan yläasentoon jotta paine lähtee kiertämään venttiililohkoon,tuntuu vain pitävän niin voimakasta painetta yllä että tulee mieleen,onkohan tuo terveellistä pumpulle? onko tämä tosiaan ainut keino saada etukuormaaja toimimaan Zetorissa.Toimiiko se pelkästään painepuolen ja vapaan paluun liittimistä siis noilla kahdella vai tarvitaanko vielä jotain muuta.Ne peijakkaan lähtöjen paikatkin on vielä venttiililohkolta hakusalla 6kpl.
RE: etukuormain
Lähettäjä: reiska
Tiistaina 10.2. 2004 klo 22:01:04

Message:
jos lohkolle tuleva öljynpaine pääsee vapaasti kiertämään ei pumpun tulisi tällöin kuormittua. jos kuormaajan lohko on varustettu sarjakytkentä nipalla tulee ongelmia. tällöin on järjestettävä karanpaluu liitin vapaaseen paluuhun.taikka sitten poistettava ko.nippa. vapaakiertopaine on kyllä mitattavissa t -liitinkappaleen avulla pikaliittimestä.
RE: etukuormain
Lähettäjä: arska
Tiistaina 10.2. 2004 klo 23:05:21

Message:
jos se kuormain on kerran ollut jd:ssä niin silloin siinä on lohkossa sarjanippa ja tulppa siinä joten joko sarjanippa pois tai sitten öljy pumpun ja nostolaitteen "välistä" etukuormaimen lohkolle ja sarjanipasta tapaisin nostolaitteelle