Aihe: Fiat 25R
Lähettäjä: Kalevi
Maanantaina 08.9. 2003 klo 12:09:16

Viesti:
Löytyykö keneltäkään otsikossa mainittua Fiiu-traktoria tai edes osia - erityisesti moottori ja pa-säiliö on hakusessa. Kaipailen myös suomen- tai englanninkielistä tietoa kyseisestä mallista.
RE: Fiat 25R
Lähettäjä: Nipa
Maanantaina 08.9. 2003 klo 13:04:06

Message:
Terve, tiedän että tollanen traktori on yhdellä sukulaisella maalla. Se ei ole enää kyllä kovin hääppöisessä kunnossa, mitä nyt viimeksi näin sen edellisenä kesänä. Kovasti oli päässyt rapistumaan vehje serkkupoijaalla. Ehdotin sille jo sen myyntiä vaan ei luvannu myyrä helpolla, vaikka ei se itte sillä mittään tee, sen tiedän.

Voisin ottaa yhteyttä siihen serkkuun ja vähän ilmoitella että joku kaipailis osia sellaisesta. On vaan kovasti aina nihkeä tuo sukulaiseni mihinkään myymisiin, itselle kyllä haalii romua nurkkiin, mutta kun pitäis luopua niistä, niin johan tulee tunnearvoa moisiin vehkeisiin. Hansterin vikkaa siis. No täällä kaupungissa (Tre) ei pääse kerrostalossa samaa harrastamaan...
niin, toi serkkupoijaan kone on Punkalaitumella Tursassa päin (Satakunnassa). Ajelen sinne suuntaan ehkä ens viikonloppuna ja voisin käydä moikkaamassa serkkua.
RE: Fiat 25R
Lähettäjä: T Viitakka
Maanantaina 08.9. 2003 klo 13:10:01

Message:
Nipa,
kysys serkultas paljon se pyytää koko traktorista.
Jos ei aivan älyttömiä vaadi, niin ostan koko koneen. Itse asun Turussa, joten ei ole mikään homma mulla tulla hakemaan kuormurilla koko kone poies kuljeksimasta jos vaan hinnoista sovitaan.
Ilmoitteles lisää (esim. yhteystietos jne.) jos serkkus suostuu sen myymään.
Otan sitten yhteyttä.
Terv. T. Viitakka