Aihe: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: Fordson-club Finland
Torstaina 15.12. 2005 klo 13:32:46

Viesti:
On sitten viimeiset ajat käsillä tämän vapaan mellastamisen suhteen. Viikonloppuna toteutuu sivu-uudistus ja sen jälkeen viestejä pääsevät lähettämään vain rekisteröityneet henkilöt. Jokainen tapaus tullaan tarkistamaan ja Aku Ankka-nimellä ja tiedoilla varustetut rekisteröitymiset tullaan mitätöimään. Vapaa viestien lähettäminen olisi ollut niin tavattoman helppoa ja vaivatonta kaikille osapuolille, mutta siihen ei suuren yleisön sivistystaso riittänyt, valitettavasti. Jos joku haluaa lukea vanhoja viestejä, niin alkaa olla kiire niiden tallentamiseen omalle koneelle, ne tulevat häviämään uudistuksen myötä. Keskustelupalsta saattaa sulkeutua joksikin aikaa, mutta katkos tulee olemaan mahdollisimman lyhyt.
terveisin Toimeksisaanut
RE: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: höpöhöpö
Torstaina 15.12. 2005 klo 13:41:10

Message:
en usko.
RE: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: Huomioitsija
Torstaina 15.12. 2005 klo 14:15:08

Message:
Tervetullut uudistus. Ainakin nimimerkkikaappaukset vähenisivät.

Mutta oletusarvoisesti uumoilen, että joku peelo on päättänyt esiintyä Fordson Club Finlandina, joten: Uskon kun näen. Enkä silloinkaan ihan heti.
RE: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: en oo saanut
Torstaina 15.12. 2005 klo 14:18:36

Message:
onks juuson lippistä näkynyt sielläpäin hra "toimeksisaanut".
RE: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: ikänsäfortillaajanu
Torstaina 15.12. 2005 klo 14:21:37

Message:
Täytyykö omistaa Fortsonni että saa lukea ja kirjoittaa.
RE: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: Eräs mies
Torstaina 15.12. 2005 klo 14:31:51

Message:
Ihmeelliseltä tuntuu mutta tottapa lienee.
Oli tämä viesti totta tai tarua, tällaista olisin kaivannut jo kauan. Toivottavasti joku laittaa tämän rekisteröitymisasian jokatapauksessa kuntoon.
RE: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: Foortilla'ajanu
Torstaina 15.12. 2005 klo 14:34:25

Message:
Ei tartte. Mutta äitteen opettamat käytöstavat olisi hyvä olla hallussa edes jotenkin.

Sitten semmoinen peruspääsykoe on vielä, kuten esim.

Mikä seuraavista on koneenosa:
a) VITTU
b) SAATANA
c) VOIMANOTTOAKSELI
d) PERKELE

Mistä tarkistetaan Fordsonnin peräöljytaso
a) PERSEREIÄSTÄ
b) MULKULLA
c) KULLIKYRPÄHEPILLÄ
d) TARKISTUSTULPASTA

Miten kerrotaan kaveri Masinistille, miten tehdään kaksoispoljenta
a)Ime munaa kusinaamavittuperse
b)Kytkin alas, vaihde vapaalle, kytkin ylös, kaasutus, kytkin alas, vaihde päälle, kytkin ylös
c)Taasko täällä melttoomassa, senkin kylähullu
d)Vie se kaksoispoljentas perseeseesi, homo

Yksi oikein kolmesta oikeuttaa hakemaan käyttäjätunnusta.
RE: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: Jaapo
Torstaina 15.12. 2005 klo 15:12:33

Message:
Kyllähän tolla kriteerillä väki täältä vähenee!
Tai sit kotiläksyjä.
RE: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: TUOMARI
Torstaina 15.12. 2005 klo 15:48:46

Message:
Kirotaan vielä perkele kun keretään. VOI VITTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Johan helpottiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
RE: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: edit.com
Torstaina 15.12. 2005 klo 16:10:44

Message:
Tuo enterin käyttö on hyvä
pitää tällä palstalla mieles-
sä. Tää on niin kuin joku
ohjelmointieditori koko sivu.
RE: Kohta loppuu riekkuminen
Lähettäjä: HRD
Torstaina 15.12. 2005 klo 16:37:32

Message:
Eihän kerhoon kuuluminenkaan edellytä Fordsonin omistusta "ikänsäfordillaajanut"... Hyvä hyvä tervetullut uudistus.. Luulis jäävän turha p..kan jauhanta pois...