Aihe: Kuormaimen hinta?
Lähettäjä: Perusjätkä
Sunnuntaina 11.12. 2005 klo 19:42:16

Viesti:
Tere tietäjät...Auttakeepa meitä?

Hyvälle kaverille tuli puutavarakuormain trattorikaupan mukana ihan väkisten, hää ei sitä tarvii ollenkaan. Tuossa just turistiin puhelimessa ja nin surkia oli meidän molempien ammattitaito, ettei kaveri osannu ees sen vekottimen nimeä sanoa ja suapi sen selvillekin vasta viikon päästä kun ehtii "laanille". Muuta kuin että on pieni, melekosen siisti ja toimiva, nostolaitteissa oli kiinni ollut. Tietysti venttiilistö siinä mukana. No minä hurjahan semmosen voisin ostaakin pieniin ranganajeluihin, mutta kertokaapas ny mikä semmosen pikkukuormaimen markkina-arvo voi olla??? Jotta oltasiin kaupan jäläkeenkin näin hyvät kaverit??? Ies suuruusluokka? Jos joku jottai ossoo arvella, eekö kertomaan!
RE: Kuormaimen hinta?
Lähettäjä: Taavi
Sunnuntaina 11.12. 2005 klo 20:20:13

Message:
Näky vasta olevan Joutsalainen alumiinirungolla, 6,5 metrin ulottuvuus, ympäripyörivä koura, siisti 2000 ekua. Naumanen Joensuu. Maksa vaan reilusti ja hirmu harjakkaat päälle niin kyllä kaveruus säilyy.
RE: Kuormaimen hinta?
Lähettäjä: Valmettimies
Sunnuntaina 11.12. 2005 klo 20:20:41

Message:
Voisin VEIKATA että se on hakki. Ja jos sen ulottuvuus on alle viis metriä niin ne on siinä parin donitsin molemmin puolin ja jos hyväs kunnos niin kannattaa ostaa.
RE: Kuormaimen hinta?
Lähettäjä: Perusjätkä
Maanantaina 12.12. 2005 klo 08:42:11

Message:
...Ai nuo pienemmätkin on noinkin arvokkaita? Hmmm...Joo, no, onpahan siinä itseasiassa pirusti hydrauliikkaa ja niveliä, totta.

Saattaapi olla, että kerron kaverille, että häähän saa ostamansa rakotin hinnasta liki puolet siitä kuormaimesta markkinoilta ja ostan ittelleni juontokouran, vois olla mun tarpeeseen kätsympi ja halvempi. Jää vielä rahhaa tarjota kaverille olvit. Juu. Tattista.