Aihe: Muistojuhla
Lähettäjä: Rokan Poika
Tiistaina 06.12. 2005 klo 18:50:34

Viesti:
Huomenna jos Jumala suo vietetään Suomen itsenäisyyden Muistojuhlaa,kaikkia täten kehoitetaan viettämään juhlaa hartaudella ja muistelemaan kuinka Suomi oli itsenäinen maa vuoteen 1994 saakka ,jolloin maanpetosryhmän avulla Suomi joutui vieraanvallan alle eli Roomanliitto (EU).
Mutta viel koittaa aamun autere Suomineidolle ja vieras valta saa tuta Suomalaisten vihan.Vapautta odotellessa ja suureen taisteluun valmistautuessa
hiljentykäämme ja osoittakaamme kaikille sotaveteraaneille kiitoksemme ja kunnioituksemme.
Me nuoremmat sukupolvet emme osanneet pitää Isänmaatamme itsenäisenä vaan annoimme sen taistelutta ja halvalla antakaa
veteraanit tämä anteeksi meille ,vielä tulee päivä jolloin vääryydet selvitetään ja se päivä tulee olemaan hirmuinen kaikille jotka maanpetoksen junailivat.TV:Rokan poika
RE: Muistojuhla
Lähettäjä: Vänrikki
Tiistaina 06.12. 2005 klo 19:00:02

Message:
60 vuotta sitten maanpetoksen tehneet teloitettiin kuopan reunalla ,mutta nyt heille jaetaan kunniamerkkejä ,on aika muuttunut kun laittomuus on levinnyt valtakunnan johtoon saakka.
Kun Eu jäsenmaksut nousevat huimaa vauhtia niin jos se avaa silmiä uudelleen.On itsepetosta väittää Suomea itsenäiseksi valtioksi.
RE: Muistojuhla
Lähettäjä:
Tiistaina 06.12. 2005 klo 20:12:37

Message:
Suomi on EU:n osavaltio ja hyvä niin. Tilasin juuri saksasta digikameran. Sain sen 50 halvemmalla kuin täältä ennen olisi joutunut tullit ym. maksamaan ja silloin olisi tullut vitun kalliiksi.

Eu on laskenut tavaroiden hintoja huomattavasti suomessa. Nyt voi käydä etelän naapuristakin hakemassa autolastillisen viinaksi niin ei niitäkään tartte ite keitellä.

Saataisiin vain tuo venäjäkin EU:n jäseneksi niin kyllä kelpaisi.