Aihe: ei jää käyntiin...
Lähettäjä: aapeli
Keskiviikkona 14.5. 2003 klo 00:36:34

Viesti:
mikä on syynä kun ei bensa/petrooli farmall m jää käyntiin ...saa bensaa uimuriin asti,koska voi tyhjentää tyhjäyshanasta bensat pois...on venat oikein...on magneetto 1342 oikein ...tulee kipinät ja hyvät...ottaa tulpat irti ja kaataa ryypyt,lähtee heti käyntiin syö bensan ja sammuu...kaasari putsattu,pesty,imusrj putsattu...lähtee heti starttipilotilla käyntiin ja sammuu !!! ihan kuin ei saa bensaa,koho ehjä kaikki hilut liikkuu (neulavent.+jousi+kuula)seoksen säätö auki edes takaisin,samoin ilmaruuvi,OLISKO JOLLAIN kaasarin HAJOITUS KUVIA,jos puuttuu jotain pientä ja ratkaisevaa TAI MYYDÄ KOKO KAASUTINTA ELI FARMALL M BENSA/PETROOLI N.-50 LUVULTA 0440-562462
RE: ei jää käyntiin...
Lähettäjä: aapeli
Keskiviikkona 14.5. 2003 klo 23:37:36

Message:
Eikö ole tietäjiä ...asia vaivaa kovasti,hankin tänään solex kaasuttimen ja tein sille adapterin jotta saan sen kiinni(laippa toisin päin) ollut jossain 40-luvun kuorma-autossa oli riittävän suuri (4mm vain suurempi) regulaattorista pitää irroittaa painot kun turhaa heiluvat...ja tehdä uusi kaasu vivusto+ ryyppyvaijeri VAIN TILAPÄISESTI ,JOTTA TIETÄISI VARMASTI MIKÄ VIKANA !!!
RE: ei jää käyntiin...
Lähettäjä: Arvaaja
Torstaina 15.5. 2003 klo 08:11:50

Message:
Onko siinä nokka-akselin käyttämä bensapumppu?
Jos on niin tarkista onko nokka kulunut ja bensapumppu ei saa riittävän isoa liikettä kalvolle. Joskus voi olla sellainenkin kulumavika ettei meinaa huomatakkaan.
RE: ei jää käyntiin...
Lähettäjä: Johan
Torstaina 15.5. 2003 klo 18:07:35

Message:
Jos pensaa ei kuitenkaan tulee riittävästi. Avaa hanaa kaasuttajan alla ja pensaa pitää valua kynänpaksuisena virtana vähintään puoli minuuttia. Ellei niin tukossa on, ja moottori sammuu....
RE: ei jää käyntiin...
Lähettäjä: aapeli
Torstaina 15.5. 2003 klo 23:36:33

Message:
Arvaajalle !? on kyllä nokka-akseli,mutta ei tietenkään mitään pumppua kun tulee omalla paineella tankista juosten ja kaasuttimessa ei ole mitään kalvoa eikä muitakaan kumiseos osia..... sain sen käyntiin vihdoinkin kun vaihdoin solex ala-imu kaasuttimen ja pelaa kuin kello, ei edes jätätä...tankki on täysin puhdas sisältä ei ruostetta eikä sontaa,bensa linjan sisä halk.8mm koko matkalta......pitäisköhän yrittää suurentaa bensa linjaa osittain , paineistaa on hieman hankala kun 6voltin sähköt ellei sitten mekaanisesti...olisko kumminkin mahdollista ettei alkuperäisessä kaasuttimessa bensiini pääse hajoamaan riittävästi,vaan helmeilee ...imu on kumminkin valtava !!????