Aihe: YT...
Lähettäjä: Metsämies
Tiistaina 29.11. 2005 klo 18:20:05

Viesti:
Varkaudessa alkaa YT neuvottelut paperipojille.Ahosen politiikka puree..
RE: YT...
Lähettäjä: Ahonen
Tiistaina 29.11. 2005 klo 18:43:29

Message:
Hyvät toverit! Kiitos keväisestä tuesta. Uskomattoman sitkeä on suomalainen kapitalisti.Lujillehan se, nyt voin jo tunnustaa, mutta kannatti olla sitkeä. Vielä kun pari samanlaista erää jaksamme, pääsemme lopullisesti eroon koko paperiteollisuudesta. Olenhan aina sanonut, että turha on hoitaa oireita. Aina on parempi parantaa koko tauti eli juuria koko teollisuudenala maasta niin perusteellisesti, ettei se enää meitä kiusaamaan nouse. Ja kyllähän nyt lapsikin ymmärtää miten tyhmää on, että paperia tehdään täällä periferiassa. Kiinan työläistoverit meitä auttakoon. Toverit! Jaksakaa vielä muutama vuosi!
RE: YT...
Lähettäjä: Alanvaihtaja
Tiistaina 29.11. 2005 klo 18:50:44

Message:
Jätkät puhu tuossa, että nyt kannattaisi perustaa välittömästi sokeriviljelmä. Hommia riittää kuulemma jatkossa ihan älyttömänä ja hinnat tulee nousemaan. Sanoin samantien itseni irti paperitehtaalta, koska niissä ei ole tulevaisuutta.
RE: YT...
Lähettäjä: Ahonen
Tiistaina 29.11. 2005 klo 19:03:36

Message:
Kun nyt olen alkuun päässyt niin kullanarvoinen vinkki sinulle "alanvaihtaja".
Älä perusta sokeriviljelmää. Joudut EUsokerikapitalistin ikeen alle. Ilmottaudu kortistoon. Ja äänestä toveri Halonen presidentiksi. Kortisto ei riistä sinua. Halosella on oma rahapaja jossa painetaan uutta rahaa kiinalaiselle paperille ihan riittävästi. Ymmärrä nyt sinä niinkuin muutkin työläistoverit, että työnteko on vanhanaikaista eikä sitä ainakaan täällä pimeässä pohjolassa kannata tehdä, etenkin kun rahaa painetaan muutenkin riittävästi. Eihän maitoakaan tarvitse lypsää lehmästä kun uudenaikaisempi konsti on hakea sitä setelirahalla kaupasta. Näin selkeää on edistyksellinen ja solidaarinen ay-talouspolitiikka.
Taistelkaa toverit!
RE: YT...
Lähettäjä: Härmälä E
Keskiviikkona 30.11. 2005 klo 09:55:43

Message:
Kehoitan kaikkia tukiaisviljelijöitä suuntautumaan sokerijuurikasviljelyyn. Saatiin Juhan kans keploteltua ennennäkemättämät edut! Hinta näennäisesti laskee mutta saatiinpahan oikeus kotimaan veronmaksajilla maksattaa tuo erotus ja pantiin vielä extraa päälle että hinta oikeesti nouseekin! Eläköön tukiaiset eläköön maajussit, eläköön MTK (joka EI muuten ole ammattiliitto vaan keplotteluliitto)!