Aihe: Tike
Lähettäjä: Ipe
Perjantaina 25.11. 2005 klo 18:31:30

Viesti:
Syksyllä tuli kirje Tikestä, kyselivät jostain maatalouden rakenne kehitys..blaa blaa... en lukenut enempää, vaan sinne takkaan se kirje meni muitten mainoksien kera. No sitten yks ilta joku akka soitti ja kyseli ett onko siihen kirjeeseen vastattu, minä siihen:" ettei oo kirjettä ja enkä vastaile omista asioistani kellekkään vieraille,eikä tällaisia kyselyitä kukaan tosissaan ota". Sitten Se alkoi uhkaileen ja selittään et se on velvollisuus ja joku ministeriön päätös ja kaikkee muuta. Kysyn, Olenko rikollinen kun en vastannut? PS. Emmätie kuuluuks tää edes tälle palstalle.
RE: Tike
Lähettäjä: Masa
Perjantaina 25.11. 2005 klo 20:00:40

Message:
Joo, kauhea rikollinen. Saunan taa !
Oikeesti, joitakin papereita on jotka pitäisi kai edesvastuun uhalla täyttää. En vaan tiedä saako siitä seuraamuksia, jos ei täytä ja palauta. Kohta se kai tiedetään !
RE: Tike
Lähettäjä: TJ
Lauantaina 26.11. 2005 klo 18:50:17

Message:
Juu sama juttu täällä, paperit meni pesään ja akka soitteli yks ehtoo tuossa ja isäntä koitti arvailla sille jotain käyttämiään työaikoja yms. kyllä nyt yhteiskunta pelastuu...
RE: Tike
Lähettäjä: Lemmy
Sunnuntaina 27.11. 2005 klo 10:53:51

Message:
Eppäilen että kun tuonkaltaista itsenäisyyttä osoittaa pääsee tarkastajien listalle. Kyllä helpommalla pääsee, kun osoittaa alamaisuutta joka käänteessä täyttämällä kaikki paperit viimesen päälle.
RE: Tike
Lähettäjä: vastannut
Sunnuntaina 27.11. 2005 klo 13:57:43

Message:
Noihin kyselyihin (esim. työajoista) voi säveltää ihan mitä sattuu, ei niitä kukaan tarkastamaan tule.. Satokyselyihinkin aina 1000kg/ha lisää :-)
RE: Tike
Lähettäjä: Pajulainen
Sunnuntaina 27.11. 2005 klo 15:44:46

Message:
Tiken kyselytietoja käytetään maatalouden tulo-
laskelmiin ja suunnitelmiin meidän itsemme sau-
nan taka vientiin joten vastatkaamme niihin asi-
allisesti ja oikein,eivät ne turhaa kysy vaikka
työaikakysely siltä vaikutti.Aika suurpiirteinen
montako kuukautta vuodessa päätoimisesti jne.Sato
kyselyistä menee suoraan tieto päättävälle tahol-
le ja meidän palkanlaskuun,joten ajatusta pojat.
RE: Tike
Lähettäjä: TJ
Sunnuntaina 27.11. 2005 klo 17:08:09

Message:
Juu ei meikäläisellä ainakaan tarkoitus ollut hangata vastaan millään tavalla mutta oli ne kysymykset sellaisia että mahdoton antaa tarkkaa vastausta.
RE: Tike
Lähettäjä: Tyoton urakoitsija
Sunnuntaina 27.11. 2005 klo 19:38:01

Message:
Tuli jotain tommosia ennen aikoina veropaprujen kera, ja ukaasein varustettuna. Palo hihat ja siitä saakka ovat menneet järjestään kaikki öö-mappiin. Mulle ei vittuilla. Ei mulla kyllä mitään ulosmitattavaakaan ole, ja velkaa niin perusteellisesti, että jos jotain maksuja tule, niin sinne voutin pinon päälle niitten eelisten miljoonien lisäksi;) Kyllä sinne mahtuu, ja annetaanhan ne viidessä vuodessa nykyjään anteeksi ne velat, että mitä semmosista välittää. Minä ainakaan. Paskat nakkaan.
RE: Tike
Lähettäjä: Ipe
Sunnuntaina 27.11. 2005 klo 20:31:26

Message:
Just.Lemmy,hei toivoisinkin et pääsen jonkun listoille ,So what..Mitä ne sitten tekee?? ,valitettavasti en oo pankin renki enkä Eu.n tai jonkun muun onnettoman byrokraatin pyöritettävissä. Muista nämä kaikki "iilimadot" elää sinun selkänahastasi, jos et tee tulosta eivät hekään elä. Mutta jos olet näiden tahojen kanssa naimisissa niinkuin useimmat vastaajat huomaamatta ovat,niin totta kai kuuluu vastata. Saadaanko me sulka hattuun vai mitä jos ollaan kuuliaisia alamaisia? "Mitä suurempi valhe sitä paremmin se uskotaan" sano yks viiksimies Saksassa 30-40 luvulla