Aihe: vanhat keskustelut
Lähettäjä: joku
Torstaina 24.11. 2005 klo 22:35:47

Viesti:
etsiskelin tuossa erästä vanhaa juttua, päivällä kyselinkin kuinka vanhoja pääsee katsomaan. nyt, kun löysin, tämä ko sivu ei jostain syystä aukene, osaatteko sanoa mistähän tämä mahtaisi johtua?
RE: vanhat keskustelut
Lähettäjä: minä
Perjantaina 25.11. 2005 klo 00:00:54

Message:
Juu tuttu ongelma on, mulla lyö koneen joskus juntturaan, ei aukea sivut kokonaan. Epäilen että tää meidän toosa on liian pieni tai aurian laajakaista tökkii. Joskus se silti toimiikin joten enpä tiiä?
RE: vanhat keskustelut
Lähettäjä: ukoj
Perjantaina 25.11. 2005 klo 01:04:14

Message:
Tuota noin, tykkäisitkö -nimimerkki "joku"- jos susta olis semmoinen keskusteluryhmä, jossa todettaisiin, että "nimimerkki 'joku' on 'kusipääpunaniskaihramahalaardipääläskimooseskahelisekopäähomo'ja pois täältä melttoomasta ime munaa, 'joku'" , niin eikö olisikin kiva ettei jotkut muut sitä nimenomaista jankkaamista aina nostaisi keskusteluryhmien kärkeen ? Nämä kyseisenlaiset lapasesta lähteneet änkyräväittelyt ovat niitä joita ei enää serveri anna avattavaksi, kiitos siitäkin vähästä klubin "ylläpitämättömälle", ja syystä. Sinne bittitaivaan peräaukkoon voisi toivottaa myös kaikki muut Kylän mies ja Gallup ja Kuukuna - aiheet yhtä kaikki.
RE: vanhat keskustelut
Lähettäjä: Koju
Perjantaina 25.11. 2005 klo 01:06:27

Message:
Niin , ja mitä niistä vanhoista aiheista? Kyllä tarpeelliset aiheet, kuten "Kuukuna on tollo, Kuukuna on tollo" tänne aina takaisin tulevat.