Aihe: Puhallus
Lähettäjä: 565
Tiistaina 22.11. 2005 klo 11:00:46

Viesti:
Hmh...Ihan vaan ajatuksia, mitä jonain kesäpäivänä vois tehhä. Sitten kun ei kertakaikkiaan ole muuta järkevämpää. Jos laittas koko harrastekoneketjunsa nätiksi? Nythän ne on tasaisen ruosteisia ymsyms...

Eli yhtenä viikonloppuna levittäs kamat sopivasti esille. Purkas tarpeeksi. Suojauksia jonkun verran.

Seuraavana viikonloppuna tilais kuorma-autokompuralla varustetun hiekkapuhaltajan muutamaksi tunniksi. Itte laittas ruiskuun maalit ja ruiskuttas perässä jonkun kerroksen. Tietty keli pitää olla kuiva. Ko harraste ei oo supermuseaalista, niin vaikka kaikki samalla värillä. Ehkä Vallun punaseksi.

Joskus hiekkapuhallutin teräspaatin tilaamalla puhaltajan ja ei se kamalan kallis keikka ollu. Helpompi noin, kuin että raahais rojuja ties minne. Ja joku teräsharja/laikkasysteemi...Krmh.

Nojoo, turhaa sikäli, että eihän noi puhkiruostu sataan vuoteen...Mutmut...Hmh. Joteskin vaan mukavampi puuhata siistien kamojen kaa.
RE: Puhallus
Lähettäjä: renki
Tiistaina 22.11. 2005 klo 11:38:32

Message:
Ruosteet pois ja happomaali alle. Jos kerran jotain tekee niin kannattaa tehdä jo samalla kunnolla.
RE: Puhallus
Lähettäjä: 565
Tiistaina 22.11. 2005 klo 14:59:31

Message:
Joo, en tuossa maalinlaatua vielä miettinykkään. Sarjatuotannon etuja vaan kaavailin...Vois muuten pyytää naapurinkin kalut samaan riviin?

Aikanaan tuli puuhattua siltamaalauksen parissa. Siellä systeeminä oli 40 myytä sinkkiä, sitten pari täytekerrosta uretaania a 200 myytä ja vielä ohut kiiltävä pintamaali. Näkyvät ainakin 15 vuotta kestäneen, tähän mennessä.

Itte taitasin nyt käyttää 2k automaaleja. Helppoja ja nopeesti kuivavia. Ja kerrosta tarpeeksi.RE: Puhallus
Lähettäjä: ajatusta
Keskiviikkona 23.11. 2005 klo 19:10:03

Message:
automaaleilla vaan taitaa tulla aik kalliks.
ite oon yleensä käyttänyt teknodur maalia on muuten kaksikomponentti maali,saa myös kiiltävänä.
hinta noin 20 euroo litra kovettimen ja ohentimen kanssa.tosin musta sekin on kallista..nyt olis lumilingon maalaus projekti,mitä maalia te olette käyttänyt? tavoite taitas olla liukas ja kulutusta kestävä pinta