Aihe: aiheiden vierestä
Lähettäjä: Ihmettelen
Maanantaina 21.11. 2005 klo 17:59:46

Viesti:
Fordson sivujen ylläpitäjät:

Mielestäni olisi kaikkein viisainta asettaa nämäkin sivut pelkästään jäsenten väliseksi jatkuvien kepu/kommari yms juttujen takia. sivuilla on paljon asiaa mutta keljuttaa lukea "aiheden viereisiä" mielipiteen ilmaisuja. voihan sivuihin liittää jonkin kaikille avoimen osion jossa ei aktiivi jäsenet voisivat kysyä neuvoa KONEONGELMIINSA. Näin saisitte eliminoitua nämä turhat turpakäräjät asioiden seasta. Itse löysin loistavia vinkkejä koneeseeni liittyvään ongelmaan josta kiitos todellisille sivujen käyttäjille ja -konemiehille. Epäilen että pohjimmainen sivujen tarkoitus on koneista keskusteleminen eikä se, että kuuluuko kirjoittaja keskusta, kokoomus vai vasemmistoliittoon, sillä ainakaan minun vanha ja entisöity nuffield 4/65 traktorini ei ymmärrä mitään politiikasta vaikka muuten fiksu ja filmaattinen vehje onkin. Hyvää jatkoa oikeille vanhojen klassikoiden harrastajille.
RE: aiheiden vierestä
Lähettäjä: Pilkettäpihaan
Maanantaina 21.11. 2005 klo 22:05:58

Message:
Joo ja klapia latoon...Ajattelin laittaa kettingit loppuviikosta, kun meinas viimepyhänä vähän sutia kuurasessa metässä.
RE: aiheiden vierestä
Lähettäjä: Rane vaa
Maanantaina 21.11. 2005 klo 23:36:34

Message:
Olipa tietotekniikkainen päivä ranella.

Hankin ja asensin kupari-laajakaistan työkoneelle puolivalmiiksi. Tolppa-apina tulee huomenissa vetämään tapsin rasialle.

Kokosin ylijäämäkamoista häkkyrän, jolla voin joululahjoiksi kopioida tänään hankkimiltani DVD levyiltä elokuvia ja sarjaohjelmia VHS-kaseteille.

Viritin olohuoneen telkkariin tupladigivirittimet sekä VCR-DWD-"nauhurin", jolloin voin nauhoittaa yhdeltä digikanavalta, ja vapaasti surffata nauhoituksen häiriintymättä muilla digikanavilla. Tai sitten nauhoittaa kahdelta digikanavalta ja katsoa eri kanavaa analogiselta. Paketin VCR voi nauhoittaa myös VHS-VHS, kun kytketään tämän yhteyteen DVD-VHS-kopiohäksättimen VCR audiovideojohdoilla.

Vedin em hökötyksestä koaksiaalin keittiön töllöön, josta voin katsella samaa ohjelmaa, kuin olohuoneen töllöstä, ettei tarvitse odottaa jääkaapilla käyntiä varten.

Asensin pojan huoneeseen TV,- VCR, -DVD,- Digiviritin-hässäkän.

Hommasin tutulta hyvän editorin joka on tarkoitettu juuri tallenteitten kansipahvien tekoon.

Imuroin Open-Offisen ja poistin Microsoftin vastaavat.

Imuroin Netscapen ja Mozilla Firefoxin ja Thunderbirdin ja puukotin(del) Iexplorerin sekä kaikki siihen viittaavan kansioineen, kuten sähköpostit ja sensemmoiset. Kaiken mitä löysin. Ehkä ennen ensi vuotta hankin käyttööni Pingviinikäyttöjärjestelmän.

Asensin uuden Ethenetkortin koneelle.

Tilasin reitittimen, läppärin (IBM). Harkinnassa on videotykki makuuhuoneeseen.

Tyhmäähän tuollaisia viritelmiä on rakentaa, mutta kun on kertynyt noita kamppeita nurkkiin.

Ajatuksena on läppäri ASDL-internetillä, TV-Digikortilla, DWD asemalla, LAN-WLAN-linkityksellä tykkiin ja äänentoistoon. Siinä käy varmasti tuollainen halpismalli, koska sitä ei tarvitse kiikutella mukana, eikä muutenkaan joudu koville.


RE: aiheiden vierestä
Lähettäjä: Digi rane
Tiistaina 22.11. 2005 klo 08:58:25

Message:
Ompa aika härveli- ja romuhässäkkä. Näyttää siltä, että Rane vaan ompi kasannut kaikki nurkista löytyneet romut tuotantoketjuun vaan periaatteela kun han on niitä pitää käyttää. Missä h...ssa sitä VHSsää vielä tarttee? Nykyään nämä hoituu jo kaikki WLANilla ja vaikkapa tuolla FujiSiemensin scaleo c:llä 2 x 160G kovalevyllä ja Windods xp media centterillä. Ei muuta kuin tökkii koneet WLAN verkkoon ja ei piuhan piuhaa. Mulla 50" plasma makkarissa ja 42" olkkarissa, köökissä 19" ja kaikki kiinni WLANissa. Vielä pitää hankkia hot svappi levyasema nurkkaan digikuvia ja elokuvia varten.