Aihe: moton paksuusanturi
Lähettäjä: Timppa
Sunnuntaina 20.11. 2005 klo 15:25:58

Viesti:
Ostin tossa vähänaika sitten epeckin paksuusanturin ketoselta.. Olen kuullut että antureita saisi jostain halvemmalla, ja olen myös kuullut että halpojen antureiden kosteuden suojaus ja toiminta ei ole parhaasta päästä... Jos jolla kulla on kokemusta anturista, tai tietää osto paikan, niin heittäkääpä kommenttia..

Kiitos...!
RE: moton paksuusanturi
Lähettäjä: Make
Sunnuntaina 20.11. 2005 klo 16:31:13

Message:
Luulisin, että suoraan Epeciltä saa halvimmalla
http://www.epec.fi/56.html
RE: moton paksuusanturi
Lähettäjä: Eikka
Sunnuntaina 20.11. 2005 klo 16:50:01

Message:
Etsin kerran (ollessani teollisuusautomaatioalalla)eräälle urakoitsijalle "vastaavaa halvempaa" anturia, mutta asiaan paneuduttuani päädyttiin samaan hintaan, mutta jäätiin vielä epävarmuuteen täydellisestä yhteensopivuudesta.
Olosuhteet ovat prosessorissa todella rankat, voimakas tärinä, kosteus, laaja lämpötilaskaala jne. Turvallisinta on tinkiä alkuperäinen maahdollisimman halpaan hintaan.
RE: moton paksuusanturi
Lähettäjä: zape
Sunnuntaina 20.11. 2005 klo 17:09:10

Message:
Tuskin Epec toimittaa paksuusantureita kourantekijät laittaa anturit mikä mitta laite on käytössä. Kerran purin anturin, kun oli vettä päässyt sisään. Sillä on lukukiekko siitä oli puolet piloilla.Irrotin ja käänsin 180 astta ehjän osan lukian kohdalle ja taas pelittää. Kannattaa suojata kosteudelta hyvin johdot pitää kunnossa.
RE: moton paksuusanturi
Lähettäjä: Timppa
Sunnuntaina 20.11. 2005 klo 19:24:27

Message:
Anturin purkaminen oli kiinnostava pointti.. Jos anturini on samalainen kuin itse olet purkanut niin viitsitkö antaa lisävinkkiä operaation suorittamiseen... Tuntuu olevan tiukassa tämä anturin "kansi".. Vai pitääkö turvautua meisseli, viilapenkki-tekniikkaan :)

Tieto tulisi tarpeeseen.. Kiitos
RE: moton paksuusanturi
Lähettäjä: zape
Sunnuntaina 20.11. 2005 klo 21:28:17

Message:
Jos muistan oikein siitä lähti mihin johdot tulee kansi irti (ruuveilla kiinni). Kannen alle on kosketus kielekkeet, aika hakkala laittaa takasin. Kannen kun saa otettua ,lukukiekko näkyy se oli akseliin mutterilla tai ruuvilla lukittu.JOS lukukiekossa on kaikki lukuviivat ehjät vika on anturin piirilevyn rotikoissa. Minkä purin sinne oli päässyt vettä ja oli osan lukukiekosta tuhona.Kansi on aika käypänen o-rengas tiivisteenä,voi olla ruuvin poterot valettu jollain aineella ,ettei niitä näpelöitäsi. On aika pitkä aika siitä anturin rassauksesta varovasti kun toimit sisukset paljastuu.