Aihe: talvi yllätti..
Lähettäjä: yes
Lauantaina 19.11. 2005 klo 21:32:43

Viesti:
tänään meinasin lähtee puun ajoon, mutta oli vissiin jäänyt talven ennakointi vähän vaiheeseen. akku tyhjä,hapettuneet akun kengät ja nesteet vähissä akussa... mites teillä on alkanut talvi???
Mikä talvi?
Lähettäjä: JR
Lauantaina 19.11. 2005 klo 22:40:32

Message:
Mulla on autossakin vielä kesärenkaat. Tuntuu, että tämä talvi ei ala ollenkaan.
RE: talvi yllätti..
Lähettäjä: yes
Lauantaina 19.11. 2005 klo 22:53:56

Message:
ai niin on muuten mullakin autossa kesä gumit...ja huonot vielä
RE: talvi yllätti..
Lähettäjä: Raahallinen
Lauantaina 19.11. 2005 klo 23:59:58

Message:
Pihhaa yritin lannailla talveksi kuntoon mut ei levy enää pystynykään,mut kevväällä sit uuvestaan yrittämään.
Ohan kaikki roina nyt tiukemmassa siivota kuin jos olis aiemmin siivonnu,siivoo sen minkä irti saa ja loput kesällä.
Ketjutkin pitäs ehtiä tallin takaa,mut taitaa olla nekin jo piru tainnu jäätyä turpeeseen kiinni,menneehän yks talavi ilimankin.
Vaa ei ole vielä tarvinna luntakaan lykkiä.Ootetaan ny rauhassa talavent tulloo.
RE: talvi yllätti..
Lähettäjä: Peter Pan
Sunnuntaina 20.11. 2005 klo 01:03:12

Message:
Herra "Raahallinen" ilmaisee asian oikein: Hosutaan vasta sitten, kun on tarvetta hosumiseen. Ja silloinkin kannattaa ensin harkita vakavasti, onko aihetta hosua? Yleensä kiire menee ohi kun hetken miettii.

Paljon keskustelua herättäneistä murremietelmistä: Kun ketä kirjoittaa aina visusti asiansa kirjakielellä, on artikulointi kohdallaan. Asia on helposti ymmärrettävissä, eikä tarvitse miettiä. Vaan on se herkullista katsottavaa kun eräs antaa arvion ajatuksestaan murteellaan. Menee miettimiseksi, vaatii tarkan seulonnan ja rivienvälistälukutaidon. Ei viralliset ja herkät kommentaattorit ole koskaan ymmärtäneet visuaalispiilomainonnan suhdetta elämään/näkemykseen.

Kun mainitaan kommenttina "perse, vittu, tukijaispelle, saatana, köyhä, alaston, kirjoitustaitoton ym. ym." ja asian sisällön ydin on pelkästään näissä sanamuodoissa ilman minkäänlaista rakentavuutta, voidaan kysyä: kuka puhuu sivistyneemmin; murre vai akateemikko? Rahvas vaiko sivistyneistö?

Voiton vie Masinisti. Eläköön me. Me sisällämme kaikki edellämainitut vaihtoehdot.
RE: talvi yllätti..
Lähettäjä: Hka
Maanantaina 21.11. 2005 klo 10:54:36

Message:
Vanhemmaksi kun tulee niin talven tulemisen ennakointi paranee. Raskaat ketjut laitoin pikkukakkoseen jo sulan ja lämpimän aikaan. Ei näpit jäädy ja narusysteemillä onnistuu ihan helpohkosti yksinkin.

Akkunesteen lisäys/tarkistus on kesälomanaikaisia hommia. Moottorisahan ilmanotto talviasentoon ja ketju uusiksi näin syksyllä. Puutakin tuli lauantaina haettua metsästä, halko ja klapivärkkiä.

Tämä työnteko estää harrastamisen tehokkaasti, varsinkin näin pimeään aikaan.

Lämmittimen kennon imurointi ja harjaus toi muuten uutta puhtia ilmankulkuun ja hytti tuli pienellä ajolla 6 asteen pakkasessa liian lämpimäksi.