Aihe: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: 940 Euroa
Torstaina 10.11. 2005 klo 13:19:34

Viesti:
Mitäs tässä nyt voisi tehdä? Kaveri ei maksa, taitaa olla velkaa vähän joka puolelle. Ei se varaton ole, taitaa olla vaan paha tapa. Nimismies ainakin joskus aikoja sitten karhusi maksamattomat, vaan pitääkö nyt ottaa kontakti näihin karhuamisfirmoihin? Jos sieltä löytyisi leveäharteisia miehiä????
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: ehe
Torstaina 10.11. 2005 klo 13:29:36

Message:
Kastele uudestaan
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: Niksu
Torstaina 10.11. 2005 klo 15:36:26

Message:
Yksi hyvä keino saada hyvitystä on seuraava. Uskon sun tietävän autoilijan,joka kuskaa kaverisi viljoja. Sovit hänen kanssaan sopivalla summalla, jotta kun se menee hakemaan kaverisi viljoja. Tee se sade ilmalla ja silleen.
Tosi elämässä koettu kokemus. Kuski tuli sade kelillä ja oli muka niin pahuksen kiire, ettei voinut odottaa kelien rauhoittumista. Sanoi vaan, ettei ne sitä vertaa kastu. NO, kastuivat kuitenkin ja viljan vastaanottajalta mukava lisä lasku viljan kuivaamisesta.
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: kokenut
Torstaina 10.11. 2005 klo 17:08:07

Message:
Jos sen kaverin kanssa ei tarvitse olla kaveri, niin menet pankille ja teette virkailijan kanssa maksuunpanotratan. Alkaa maksuhaluja löytyä.
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: puintimies
Torstaina 10.11. 2005 klo 19:10:25

Message:
Kerran jäin saaliiseen puintilaskusta.Olisin "unohtanut" karhulaskun jos tilanne olis ollut todellinen rahanpuute mutta kun velallisella näkyi riittävän rahaa runsaaseen viinankäyttöön niin täytin lapun ulosottomiehen luona ja pitikö se lappu toimittaa oikeustalon virkailijalle.Kuitenkin sieltä ne markat tuli.
Mutta kyllä se oli kohdallani ainut menneen 25 vuoden aikana että jätettiin maksamatta.Jätin siihen aikaan pankkisiirtolappuja kiertävän työn takia noin 150 kpl vuosittain maatiloille ja puintilaput päälle.
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: vesa
Perjantaina 11.11. 2005 klo 08:55:06

Message:
Tee niinkuin isommatkin firmat. Lähetä karhulasku. Jos et ole näin jo tehnyt.
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: Kille
Perjantaina 11.11. 2005 klo 11:14:56

Message:
Pyydä kaverilta joku palvelus ja sovi sille joku hinta ja jätät maksamatta. Sitten vaihdatte laskuja keskenään. Pyydä kaveria vaikka auraamaan tiesi ensi talven ajan. Tai vuokraa häneltä traktori.Tai tee "kuningatarshakki" eli kysyppä vaimoltaan rahoja. Saattaa emäntä panna palvelut jumiin kun ottaa niin kunnian päälle....mielikuvitusta....!!

RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: Dexta ja 3600
Perjantaina 11.11. 2005 klo 16:00:12

Message:
Laki on muuttumassa, en vain tiedä milloin. Enää ei saa laittaa perintäkuluja laskun saajan maksettavaksi. Täytyy kai palata seteliaikaan, ja "300 Euroa alennusta, jos maksat heti". Tai muutoin lisätään se ennakoitu perintäkulu suoraan työn hintaan, plus alvit päälle.
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: Peter Pan
Perjantaina 11.11. 2005 klo 19:49:30

Message:
Mitä jos laittaisit kyseisen velallisen "yleistietokantaan" eli juoruihin ja maailmapuheisiin tiedon, jossa vääryydentekijä leimataan yhteisön keskuudessa sellaiseksi vilunkipetteriksi, kehen ei kannata luottaa? Sillä on isompi merkitys kuin on virallisten tahojen rekistereillä.

Mikäli Sinun henkilökohtainen taloutesi ei ole kiinni kyseisestä suoritteesta, anna asian olla. Itsesi olo paranee, kun ajattelet asiaa niin, että annoin köyhälle almun kun hän sitä tarvitsee. Toistamiseen ei almua tarvitse antaa samalle henkilölle.
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: telafriikki
Perjantaina 11.11. 2005 klo 23:48:25

Message:
seinäjoella on hyvä perintäfirma, taitaa olla buisness laki niminen ;) ne perii sulle rahat ilmatteeks, velkaantunut tietysti maksaa sen ;)
sitä me ollaan ääritapauksis käytetty, jos ei kräväykset ja puhelut riitä...
aina ollaan rahat saatu :P
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: Saku
Lauantaina 12.11. 2005 klo 20:12:21

Message:
Anna kaverille vihje että eräpäivä lähestyy....Sitte hanki rekvisiittaa. Parit mustat aurinkolasit, pari mustaa nahkatakkia, tummalasinen hieno auto, venäläiset tai virolaiset rekisterikilvet jne. ja pari vapaaehtoista avustajaa. Lähetä nämä venäläiset perintätoimiston miehet vähin äänin hiukan arvioimaan kaverin pihapiiriä, tiluksia jne. Yleensä näyttäytyminen riittää herättämään maksuhalukkuuden.
Tämä ei ole huuhaajuttu. Tiedän yhden tapauksen jossa näin toimittiin ja rahaa alko löytymään.
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: JOT
Lauantaina 12.11. 2005 klo 20:27:27

Message:
Jep.
Uhkailu tai sillä uhkailu toimii aina, mutta saattaa tekijänsä laittomalle tielle. Vouti ei katso hyvällä jos velallista on jotenkin pakotettu. Itselläni on saatavia vuokralaisilta j a välillä tekisi mieli turvautua "igorin" apuun. Kaikenlaisia pykäliä löytyy kyllä vuokralaisten ja velallisten turvaksi, mutta velkojan on aina mentävä lain ja asetuksen puitteissa. Rahaa ja aikaa palaa ja lopputulos ei aina ole ihan selvä...
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: Pelle Svensson
Sunnuntaina 13.11. 2005 klo 18:40:26

Message:
Kauppaa se laskusi tavalliseen perintätoimistoon. Saatat saada edes osan rahoistasi.

RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: Samassa veneessä
Tiistaina 15.11. 2005 klo 21:36:02

Message:
Oli sama tilanne tosin konekauppalaskusta ja kohteliaaseen sävyyn soitetut puhelinsoitot vauhdittivat kummasti maksua.
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: -Justus-
Tiistaina 15.11. 2005 klo 23:30:35

Message:
Täällä samoja ongelmia. Kylillä on yksi mies joka ei maksa laskuja. Leima on jo otsaan tullu, silti kukaan ei oikein uskalla sanoa päin naamaa mitään sille. On tultu siihen tulokseen että herra on vaan yksinkertaisesti niin tyhmä ettei ymmärrä jatkuvan tapavalehtelemisen menneen jo ajat sitten yli äyräiden. Enää ei oikein löydy ymmärtäjiä.
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: PAULI K
Keskiviikkona 16.11. 2005 klo 05:52:16

Message:
Meitin kylillä sellanen rahtikuivaaja, joka kirjoittaa laskut ihan hatusta eli pistää vähintään tuplamäärän tunteja/kuorma ja tuntiveloitus aina suurempi ku sovittu. On kyllä kuivaukset hältä loppunu.
RE: Kuivauslasku maksamatta
Lähettäjä: HKa
Keskiviikkona 16.11. 2005 klo 11:43:37

Message:
Jos ei seuraavan vuoden syksylläkään ole maksettu
niin ota maksu viljassa jos ei maksa myös rästejään.
Vai onko viljan hinta jo alempi kuin kuivaustaksa?