Aihe: Sympatiat Valpperilaiselle
Lähettäjä: Peter Pan
Maanantaina 07.11. 2005 klo 22:53:09

Viesti:
Kuukuna kirjoitti näin:

RE: Kuukunahärdelli....
Lähettäjä: Kuukuna
Maanantaina 07.11. 2005 klo 18:20:51

Message:
Kuukunahärdellin on nyt aika loppua. Näitä ketjuja on kaikki vaille yhtä liikaa. Siksi Kuukuna poistuu muonavahvuudesta toviksi. En todellakaan siksi, että "Kylän mies" voittaisi, vaan yleisen Masinistiedun nimissä.

kuukuna.net sivustoilla jatketaan valokuvien ja videoiden julkaisuja entiseen malliin, ja jos joku niitä linkittää tänne, se ei ole Kuukuna. Kuten ei ole tähänkään mennessä ensimmäistäkään linkkiä itse tehnyt. Kuitenkin, mikäli linkityksiä halutaan ja tarvitaan, sen sallin ilomielin.

Tämä on Fordson Club Finlandin keskustelupalsta, jossa Traktorit ja muu Masinismiaiheinen keskustelu on pääasia. Myös kevyempi jutustelu on sallittua, kunhan se pysyy ruodussa.

Oikein mukavaa syksyn jatkoa kaikille Masinisteille, toivottavasti tilanne rauhoittuu.

T: Kuukuna


Lopettakaa Kuukuna-aiheiden upittelu, jos teillä ei ole mitään uutta sanottavaa. Ei kannata sanoa mitään, ellei ole mitään sanottavaa.
RE: Sympatiat Valpperilaiselle
Lähettäjä: SS
Maanantaina 07.11. 2005 klo 23:19:02

Message:
Loma tekisi itse kullekin hyvää. Olen ajatellut pitää taukoa noin vuodenvaihteeseen, koska Fordeista ei mulla ole kovin paljon nyt kerrottavaa - jos koskaan on ollut.

Eli nyt on -69 timmissä lumenajokunnossa, jopa hydrauliulosotoille on teline, eivätkä ne roiku enää valtoimenaan traktorin takana. Liuotinpesun jälkeen paljastui muran alta ihan käypä traktori. Nyt ei nappaskengätkään likastu kun sillä ajelee.

On se kumma kun olen tohon tuhkimoFordiin tykästynyt, se on semmonen kulahtanut ja hakattu mut turbossa on kiva ääni ja kaikki liikkuu liukkaasti kun on uudenkarheus jo pois kulunut. Totta kai se uusin on kohta pukkien päällä ja käyttelen sitä kerran kuukaudessa lämmityksen kera, jotta öljy voitelee paikat.

Nyt seuraavaksi olisi sitten sen -65:sen ohjaustehostimen purku sieltä etukehdosta, rikkoutuneen korvakkeen tukikappaleen suunnittelu ja teettäminen. Lisäksi pitäs keksiä miten se tehostin ylipäänsä toimii.

Sitten vielä jäähdyttimen uudelleenkokonpano jotta saa sen tuulitunnelin kiinni. En tiedä sopiiko toi muovinen (6610 ?)sinne, mut leikellään sit vähä. Jos sais vielä hytin takalasin ja pellit sekä lämmityslaitteen kiinni.

Ajattelin - kun nyt olisi aikaa kehittää - että tekisin semmoisen nettiblokin vai mikä se on jossa kirjottelisin mitä on tullut remontissa eteen. Ilmainen nettisaitti tarttis saada, jonne voisi ne kuvatkin sitten ujuttaa. (Tai sitten Farmphotoon kaikki)

- SS -
RE: Sympatiat Valpperilaiselle
Lähettäjä: SS
Maanantaina 07.11. 2005 klo 23:33:38

Message:
Fordit toivottavat hyvää joulua:
- SS -
RE: Sympatiat Valpperilaiselle
Lähettäjä: ?
Tiistaina 08.11. 2005 klo 13:51:30

Message:
Mitäs koslia nuot on? Eikös sulla oo yhtään rakkoria?
RE: Sympatiat Valpperilaiselle
Lähettäjä: tane II
Tiistaina 08.11. 2005 klo 14:05:25

Message:
> Ilmainen nettisaitti tarttis saada, jonne voisi ne kuvatkin sitten ujuttaa.

No eikös esim. dna Laajakaistaan (512/512 kbit/s, 24,9 /kk) aina sisälly 25Mt kotisivutilaa. Ja jos ajattelee muuten pärjäävänsä sillä köyhän miähen 256/256:lla, niin onko se 5/kk lisähinta nyt niin paha, hyvästä harrastuksesta? ;-)

RE: Sympatiat Valpperilaiselle
Lähettäjä: Velmu
Tiistaina 08.11. 2005 klo 14:19:21

Message:
Tässä olis SS:lle yksi nettiblogi-saitti:

www.livejournal.com

Tein oman käyttäjätunnuksen joku aika sitten mutta en ole juuri ehtinyt "aineistoa" laittaa. Plussaa on ainakin yleinen toimivuus ja suomenkielinen käyttöliittymä. Ja se että sinne voi luoda myös yhteisöjä. Miinusta on se että jos aikoo saada kaikki ominaisuudet käyttöön, pitää alkaa maksaa. Mutta jos omiin harrastuksiinsa laittaa esim. traktorit niin luulisi saitin hakukoneen sieltä pulpauttavan asianharrastajan esille. Kokeilua tässä välissä...
No joo, haku kiinnostuksenkohteiden mukaan sanalla moottoripyörä toi tulokseksi mm tämän:Ducatiman
Kaverin kuvat vaan jää lataantumatta.
RE: Sympatiat Valpperilaiselle
Lähettäjä: Lemmy
Tiistaina 08.11. 2005 klo 20:39:37

Message:
Pitää kai sitten mennä katseleen niitä Kuukuna kulttielokuvia, kun niitä on niin paljon mainostettu.
RE: Sympatiat Valpperilaiselle
Lähettäjä: Voort
Keskiviikkona 16.11. 2005 klo 14:09:54

Message:
Upeita voortteja SS:llä. Ootko ruuvannut tehoja lisää ?