Aihe: kuukunasta
Lähettäjä: ihmejakumma
Keskiviikkona 02.11. 2005 klo 23:26:49

Viesti:
mikä muu tuo kuukuna on kuin sieni.joku estraditaiteilijako?
RE: kuukunasta
Lähettäjä: Oliko muuta ?
Torstaina 03.11. 2005 klo 00:28:38

Message:
Kuukunasta ei tiedetä paljoa, mutta hänen vihamiehensä ovat näillä palstoilla erittäin tunnettuja ja aktiivisia, todellista "Masinistikermaa"

- "juuso" on sekoboltsi toimistotyöntekijä, joka toistelee, etä missä hänen Kuukuna-lippiksensä on
- "Esko" valittelee härdelliä aina kun Juusosta tai Kuukunasta puhutaan. Hänellä on härdelli verissä. Viimeinen sanoma Eskolla on, että kaikille paljasnapaisille pitää kettuilla ja heidät pitää sulkea keskitysleiriin kidutettavaksi
- "Kylän Mies" haluaa ampua Kuukunan ja Kuukunan perheen. Koiran saattaisi jättää eloon, raiskattuaan sen ensin.
- "Kyllästynyt" on skitsofreenisen Kylän Miehen sivupersoona, jolla on homoeroottisia ristiriitoja aikuisten miesten navan näkemisestä
- "Galluppi" on gallupintekijä parhaasta päästä, joka ei salli oikeutta äänestystulosten peukalointia muille kuin itselleen
- "Matti" on nimimerkki joka toteaa, että jos hän ei näe mitään ihmeellistä Kuukunan "örveltämisessä" niin muutkaan eivät saa nähdä siinä mitään ihmeellistä.
- "Käytöstavat kunniaan" vaatii Kuukunalta käytöstäpoja vaikka hän itse on 16:s Kylän miehen sivupersoona.
- "Joo" on vakaasti sitä mieltä, että Kuukuna on "kahjo" ja toimitettava nopeasti "eutanasiaohjelman" piiriin. On muuten Kylän Miehen sivupersoona numero 17.
- "Körttiläinen" ei salli kenenkään liikkuvan ilman paitaa, kaikkein vähiten Kuukunan. Keinot asiantilanteen korjaamiseksi ovat keppi kädessä kulkevat uskonnolliset poliisit jotka pieksevät heti kun paljas maha näkyy. Aktiivista yhteistyötä harjoitetaan yli uskontorajojen, Iraniin.
- "Kaupunkilainen" vihaa Kuukunaa vain sen takia, että Kuukuna ei asu Helsingissä.
- "Laskija" laskee Kuukunan saamia ääniä mutta ei tunne almanakkaa.
- "Kyliltä kans" haluaa poistaa esimerkiksi tummaihoiset ja muut arjalaisesta rotutyypistä poikeavat ihmiset. Iso vatsa riittää Zyklon B - käsittelyyn , vaikka Goringillä ja Himmlerilläkin oli aikanaan pömppövatsat
- "Anttipoika" ei salli sitä, että Kuukunalla olisi kavereita tai joku puolustaisi Kuukunaa epäasiallisen solvauksen jälkeen. Anttipoika menee aina kiusaajien takajoukkoon.
- "AIVAN" korostaa oikein huutamalla, että kuka tahansa "punakusinaamainen" henkilö - joka AIVAN-nimimerkin mukaan on myös silloin määritelmällisesti homo - saadaan hivuttaa sakilla ja pahoinpidellä porukalla
- "masinisti" on vahvasti sitä mieltä, että kylähullua saa kiusata, ja heikompaa puolustamaan menevät ovat "paskanpuhujia ja nuoleskelijoita"
- "peltopelle" on sitä kantaa, että totuudenpuhuja on sellainen , joka nimittää Kuukunaa "puolihulluksi kahjoksi" - mikä se sellainen sitten onkin.
- "Ooh" - nimimerkki nimittelee palstalle uskaltautuneita rouvashenkilöitä "huaraksi" ja vaatii heitä hiljentymään seurakunnassa, jonka pitää huutaa virren sävelin: "Kuukuna on tollo, Kuukuna on tollo". Jos joku ei tähän suostu, on "kusipäähomo".
- "ELUKKA" ei pidä Kuukunan ulkomuodosta. Ei ole tiedossa hyväksyisikö ELUKKA Kuukunan, jos tämä olisi Tom Cruisen näköinen.
- "Anselmi" haluaa "päästä Perkele Kuukunasta", ja höystää toteamustaan hivelemällä sängyssäänkin mukana olevaa Sako TRG - tarkkuuskivääriä, johon on liimattu kohteen navan kuva tähtäysavuksi.
- "Kuumuna", "mies" ja "Alma" eivät osaa laskea neljään, joten he antavat kolmosen aina äänestäessään Kuukunaa.
- "ihmejakumma" on henkilö, joka antaa Kylän Miehelle ja kaikille yllä mainituille nimimerkeille forumin alkaa jankata taas ihramahan oikeutuksesta näkyä jossakin muualla kuin Mainistit - sivuilla.

Selvisiköhän tämä sinulle, ihmejakumma ? Kysy sitten seuraavalla kerralla, kukhan se Kylän mies sitten on ?
RE: kuukunasta
Lähettäjä: ihmejakumma
Torstaina 03.11. 2005 klo 00:55:21

Message:
aika hyvä referointi
RE: kuukunasta
Lähettäjä: Oliko muuta ?
Torstaina 03.11. 2005 klo 00:58:01

Message:
Kiitos, loput kaksikymmentä "Juuson" sivupersoonaa hävisivät yhden rikkimenneen viikonloppuisen jankutuskeskustelun syövereihin.
RE: kuukunasta
Lähettäjä: Veikko S
Torstaina 03.11. 2005 klo 17:27:07

Message:
"Oliko muuta" sain makeat naurut tuosta nimimerkkien
analysoinnista, osuit naulankantaan.
RE: kuukunasta
Lähettäjä: fender
Torstaina 03.11. 2005 klo 19:05:10

Message:
Hyvä että joku uskaltaa olla kuukuna.Kaveri herättää tosi mielenkiintoisia keskusteluja.
RE: kuukunasta
Lähettäjä: Taavi
Torstaina 03.11. 2005 klo 19:17:42

Message:
Eiköhän itsensä normaalijärkiseksi tunnistavat masinistipalstan käyttäjät ryhdytä palsta kiusaajiksi ja jätetään tuo referaatissa ollut nimilista keskusteluissa piirin ulkopuolelle. Kun älyttömyys alkaa ollaan hiljaa ja annetaan poikain kärvistellä, syytellä ja luulotella itekseen.
RE: kuukunasta
Lähettäjä: Pekko
Torstaina 03.11. 2005 klo 19:42:40

Message:
Nimimerkki "Oliko muuta?" ! Nostan hattua ja kumarran! Oli hyvä kannanotto,eipä juuri jää lisättävää!
RE: kuukunasta
Lähettäjä: late
Torstaina 03.11. 2005 klo 20:21:24

Message:
näin minäkin
RE: kuukunasta
Lähettäjä: late
Torstaina 03.11. 2005 klo 20:21:30

Message:
näin minäkin
RE: kuukunasta
Lähettäjä:
Torstaina 03.11. 2005 klo 20:39:48

Message:

RE: kuukunasta
Lähettäjä: hiijoppia
Maanantaina 07.11. 2005 klo 13:56:24

Message:
hiijoppia
RE: kuukunasta
Lähettäjä: Tohtori
Maanantaina 07.11. 2005 klo 19:45:16

Message:
Pilkutusta.