Aihe: Tulkaa wanhat starat takaisin
Lähettäjä: Kuukuna
Lauantaina 22.10. 2005 klo 01:43:40

Viesti:
Missä on rotaatiomootori jutut, missä on mielenkiintoiset kaivojen syvyyskeskustelut, missä on lumilinkoleikkuupuimurijutut??? Tulkaa vanhat starat takaisin, anomme minä Masinistit nöyrästi.

Onko parempi Majori vai Nuffi, Onko mikä moottorisaha paras mökkikäyttöön? Onko mikä parempi kuin joku? Te Herrat Masinistit, ketkä olette tämän palstan sielu ja hedelmä, alkakaa kommentoida uudelleen asiaanne! Teitä kaivataan minunkaltaisten lystinpitäjien vastapainoksi. Ei saa antaa tilapäishäirikön karkoittaa Teitä hienoja Herrasmiehiä palstalta!

T: Kuukuna, FCF:n jäsen.
RE: Tulkaa wanhat starat takaisin
Lähettäjä: superman
Lauantaina 22.10. 2005 klo 02:54:55

Message:
nythän on niin,että me nuoremman polven masinistit emme tiedä asioista hölkäsen-
pölähtämää jos emme saa kysyä arvoisilta vanhoilta herroilta asioita ,jotka meitä askarruttaa.tulkaa takaisin aitoon Major-
keskusteluun ja auttakaa meitä tulevia masinisteja meidän haasteissamme eteenpäin.
Fordson Major säilyy kyllä vuodesta toiseen,
toivottavasti myös harrastajat. t:super-63
RE: Tulkaa wanhat starat takaisin
Lähettäjä:
Lauantaina 22.10. 2005 klo 11:38:13

Message:
> anomme minä Masinistit nöyrästi

koska sulle on annettu valtuutus toimia masinistien edustajana?
RE: Tulkaa wanhat starat takaisin
Lähettäjä: Kyläpäälikkö
Lauantaina 22.10. 2005 klo 13:15:37

Message:
NYT !
RE: Tulkaa wanhat starat takaisin
Lähettäjä: Nimi puuttuu
Lauantaina 22.10. 2005 klo 13:23:51

Message:
Nin no, ne jutut on kyllästymiseen saakka puitu monteen otteeseen, ja kun tämä touhu tuntuu menevän aina vaan lapsellisemmaksi, niin ei tule uusia asiakirjoittelijoita ja vanhat kaikkoaa.

Sitten vielä kun nämä nettiterroristit painavat päälle, ja toiset ovat kuljetettavissa ja provosoituvat kaikesta typerästä. Homma karkaa hansakasta toisinaan siihen malliin, että on parempi heittää vanha nimimerkki mäkeen ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

Eilenkin kun vilkaisin foorumia, puistelin vaan hiljaa mielessäni päätä, sillä ei ollut parinkymmenen ensimmäisen joukossa yhtään asiallista kirjoitusta.

Tää nyt on tätä. En minäkään jaksa ihan joka viikko enää avata sivua. Mielipahaa vaan saa kun summamutikassa avaa viestiketjuja. Ihan hirveitä kirjoitellaan. Ihan kuin oltaisiin jossain alkuasukasmaassa Mugaben mailla.


RE: Tulkaa wanhat starat takaisin
Lähettäjä: Juuson kaima
Lauantaina 22.10. 2005 klo 20:45:11

Message:
Kaikki muut ns. häiriköt tai muuten vaan tunteiden turhaa paloa aiheuttaneet ihmiset tällä mukavalla keskustelupalstalla on älynneet vaihtaa nimimerkkiä ja ongelma on poistunut. Eli kuuluisa Mooses ja vuori dilema. Mutta tämä yksi ei älyä. Kokeilisi itse kerran olla kuukauden pari hämmentämättä omalla nimimerkillään ja katso: ongelma (jos sitä niin voi kutsua) on poistunut. Toivoin kädet kyynärpäitä myöten ristissä kuukunan perustaessa omat sivunsa palstan rauhoittuvan ja kuukunan siirtyvän iha- ja vihamiehineen sinne temmeltämään mutta ei. Jos palstalla menee muutama päivä ilman kuukuna aiheista keskustelua, ilmaantuu tämä häirikkö itse jonkun gallupin tms. tyhjänpäiväisyyden kera tänne pelleilemään. Ugh. Olen puhunut.
RE: Tulkaa wanhat starat takaisin
Lähettäjä: Anti-Juuso
Lauantaina 22.10. 2005 klo 21:06:42

Message:
Asiaa, Juuson kaima. Oikeasti se "Lippis-Juuson" sivupersoona on vaihtanut nimimerkkiä koko ajan. Hän on tällä hetkellä "Kylän mies", joskus "masinisti", joskus "tosi mies" tai vain "mies". "Kyllästynyt" - nimimerkkiäkin näkee. Sitten on niitä "Ooh" ja muita yksin kerroin käytettyjä, jolla ko. henkilö saa aikaan vaikutelman kiivaasta sananvaihdosta.

Kuukunaa masinistisivuilla mesoajaksi syyttelevien juttujen aloittaminen on selvästi provosoimista, ja tietenkin moni provosoituu, sillä Kuukunan kirjoittelu täällä on ollut lähinnä aiheesta tai asiallista yleistä keskustelua, mikä ei suinkaan voi olla kiellettyä eikä varmasti haittaa uskovaisiakaan piirejä. Eli Kuukunan vainoaminen on varsin henkilökohtaista sorttia. Siksi se sotii netti-etikettiä vastaan.

Ei tämä maailma mitään menetä, jos vaikka tänne tulisi moderointi ja rekisteröitymispakko. Eli jos keskustelu kuihtuu niin sitten kuihtuu. Vaihdetaan masiinoista kiinnostunut porukka sähköpostiosoitteita ja aletaan vaikka sitten Messengeriryhmässä keskustelemaan.

Eli jos tämä "seko-Juuso" , ei siis Juuson kaima, haluaa häiriköinnillään poistaa tämän palstan käyttökelpoisuuden, niin sitten haluaa. Ja kiitos vitusti sitten vaan....