Aihe: Huonopäivä
Lähettäjä: Dextailija
Perjantaina 21.10. 2005 klo 20:29:07

Viesti:
Autoa katsastamassa,ei läpäissyt.Samavika n:3me vuotta,abs valo palaa.Mutta jarrut toimii.Ennen meniläpi selityksin.Ei nyt!On kuulema alkuperäis varuste.Ei kun testeriin,analyysin tulos.Oik pyörimisen tunnistin rikki.45 e kiitos.Osan hinta 475e!Nettihakuna n:3h osa tilattuna 300e.Perkeleellinen hinta anturille!Jenkki On JEES.Mökille hermoja lepyyttelemään,ja halkoja hakkaamaan.Kolmas pölli ja huti-lyönti Fiskaqrsin kirveen Muovi-varsi poikki!Muistelin että on mukamas takuutuote,ei kun kone liikkeeseen.Ei korvata ilman kuittia!Kuka perkele säilyttää 10.nen vuotta kirveen kuittia!Ostin Uuden 35,e.Rupesin ryyppäämään.Akka tulee töistä n:22,ja haukkuu illan päätteeksi.Elkää masentuko Uskon huomiseen!
RE: Huonopäivä
Lähettäjä: Valmetisti
Perjantaina 21.10. 2005 klo 21:15:51

Message:
Olisit sen kirveen edes lähettänyt suoraan tehtaalle. Sieltä olis tullut uusi ilman kuittia !
RE: Huonopäivä
Lähettäjä: heinäkenkä
Perjantaina 21.10. 2005 klo 21:45:57

Message:
Pane nyt se uusi kirves ainakin itseltäsi piilooon kun rupesit ryyppäämään.
Keitäpä kahvit työstäpalaajalle ja tarjoa se konjakin kera.
RE: Huonopäivä
Lähettäjä: pekka 2
Perjantaina 21.10. 2005 klo 21:59:39

Message:
Tuollaisina päivinä joutuu itseään ponnistelemaan positiivisuuteen...

Kolmessa pyörässä oli tunnistin eheä. Säästyi siis 1425 ...

Noissa halkohommissa pitää aina olla varavehkeet, niin Höyryjesi purku olisi voinut jatkua, mutta positiivisesti, eipä tarvinnut sateessa enempiä hutkia.

Uskallan vähän epäillä varren katkeamista, mutta kuten Valmetisti sanoi, saat tehtaalta todennäköisesti uuden, jossei ole "sahattu" poikki.

Kukaan muukaan ei omaa sitä kuittia 10 v. jälkeen älä sure!

Ryyppääminen on hieno homma, ja nyt melkein ilmaista, säästithän juuri 1425 ja postissa tullee kohta se varakirves tehtaan lähettämänä.

Upeaa on myös se että se Vaimo tulee kotiin. Hänestähän voit saada "ryyppykaverin" ja ties mihin se vielä johtaa... Ota heinäkengän vinkistä vaari!

Ei se nyt niin huonosti ole, eihän?
RE: Huonopäivä
Lähettäjä: eläkeläismetsuri
Perjantaina 21.10. 2005 klo 22:24:27

Message:
Ei kannata tyytyä ensimmäisen kauppiaan päätökseen. Olin erään liikkeen palveluksessa jossa näitä Fiskarsseja oli käytössä useita ja silloin niissä lohkesi terästä paloja. Ne kyllä korvattiin siten että hyllystä vain uusi kirves tilalle. Kannattaa säilyttää osat ja lähettää tehtaalle ja vaatia uusi tilalle. Monesti kauppias haluaa tehdä vain kauppoja.