Aihe: tuulilasinpyyhkijä
Lähettäjä: leuku
Keskiviikkona 12.10. 2005 klo 10:53:47

Viesti:
282:n -81 tuulilasinpyyhkijän moottorin malli on hukassa onko kellään tietoa kyseisestä värkistä?Löytyiskö kyseistä moottoria keltään?
RE: tuulilasinpyyhkijä
Lähettäjä: SS
Keskiviikkona 12.10. 2005 klo 11:22:10

Message:
Sanoisin, et laita semmoinen tarvikepyyhkijä siihen pyyhkijän varren kohdalle. Moottori, varsi ja sulka yhteensä ei ole montaa kymppiä IKH:lla. Niissä on nykyään jo automaattinen palautuskin.

Luulisin, et sinne ylätuulilasille pääsee , ainakin siinä Q-cabissa se välitila on auki, se alkuperäinen on meillä semmoinen kampikoneisto, joka ei hyvää lupaa, kitisee ja klemppaa...

- SS -
RE: tuulilasinpyyhkijä
Lähettäjä: leuku
Keskiviikkona 12.10. 2005 klo 12:18:54

Message:
ei ne IKH:lla tiennyt asiasta mitään.Uusi maksaa n:100 euroa.
RE: tuulilasinpyyhkijä
Lähettäjä: SS
Keskiviikkona 12.10. 2005 klo 12:38:52

Message:
Auts.

Nyt en ilmaissut itseäni selvästi: Meillä Leukussa on niin, että moottori on siellä katossa toisessa reunassa. Siitä moottorista lähtee kampi siihen pyyhkijän akselille. Ehdotan, että poistat moottorin, kammen, alkuperäisen pyyhkijän varren ja sulan ja siihen keskelle tuulilasin yläreunaan syntyvään läpireikään laitat semmoisen kouraan mahtuvan tarviketuulilasinpyyhkijän, josta törröttää se akseli itsestään ulos. Se akseli on semmoinen putkimainen kierre, ja se lukitaan paikalleen ulkopuolelta kierrettävällä mutterilla. Sitten kumitutti sen liikkuvan sisäakselin suojaksi, pyyhkimen jousi ja sulka paikallee, sähköjohto plus ja miinus ja siinä on, viuh-viuh.

En itse ole kaivannut kahta nopeutta pyyhkijään, ostin myös yhden semmoisen kahta nopeutta tottelevan tarvikepyyhkijän Motonetin tarjouslaarista Vantaalta. Se oli jotain 7 euroa. Mut käytän sitä kuitenkin vaan yksinopeuksisena vetokytkimen avulla. Kauheeta rahisevaaääntä se pitää, mut jos on huono näkö niin äänestä kuulee ettei unohdu päälle ;-)


- SS -