Aihe: TYKY-ilta
Lähettäjä: zuhna
Tiistaina 11.10. 2005 klo 17:23:59

Viesti:
Tehtäväksi jäi järjestää työpaikan "hengenkohotus"ilta.Nyt pitäisi keksiä tehtävärasteja noin viidenkilometrin ulkoilureitille. Persoonallisia ehdotuksia otetaan vastaan. Naisille jotain erikois jäynää.
RE: TYKY-ilta
Lähettäjä: tane II
Tiistaina 11.10. 2005 klo 23:56:24

Message:
Käviskö tämä:

Muodostetaan vähintään kaksi joukkuetta, joiden tehtävänä on sitoa päällään olevista vaatteista mahdollisimman pitkä 'köysi'. :)

(Organisaattorin kommentti kisan jälkeen: "meni yllättävän pitkälle"! ;-))
RE: TYKY-ilta
Lähettäjä: JR
Keskiviikkona 12.10. 2005 klo 00:25:35

Message:
Jousiammunta tai ritsa-ammunta on jossain käytetty. Minulla on sellainen tarkkuusritsa, joka on ollut lainassa jollain firman rastilla. Nyt siitä on vain kumi poikki. Kuka tietää, että mistä saisi n. 8mm vahvuista joustavaa kumiputkea? Se on aivan läpinäkyvän silikoniputken näköistä, mutta kumia. Mikään muu kumilaatu ei ole lähellekkään alkuperäisen veroinen kun olen kokeillut.
Kakarat ovat partiolaisia ja kyllä sille jengille pitää hattua nostaa. He tekevät monen kymmenen kilometrin pituisia rastiratoja, yöpyvätkin metsässä välillä vaikka olisi pakkaskelit. Partiolaisilta kannattaa kysyä rastivinkkejä.
Meillä oli joskus kylällä ulkoilutapahtuma, missä vedettiin dextaa köydellä. maahan upotettiin lankku, johon jalat tuettiin ja siitä paikalta kymmenen metrin veto. se voitti, jolla oli nopein aika. Saa olla tasamaa, muuten sitä ei vedä pirukaan.
RE: TYKY-ilta
Lähettäjä: tyky-tyky
Keskiviikkona 12.10. 2005 klo 19:58:37

Message:
Viette ne akat suunnistamaan ja joka rastilla vedätte niitä persuuksiin. Sit on kaikilla kivaa!!!!
RE: TYKY-ilta
Lähettäjä: ZUHNA
Torstaina 13.10. 2005 klo 11:30:07

Message:
Ootko varma ettei oma vaimosi/tyttöystäväsi osallistu juuri meidän iltaan?