Aihe: verkun hydrauliikka
Lähettäjä: fg
Sunnuntaina 09.10. 2005 klo 15:10:37

Viesti:
kuinkas täsmälliset ovat verkun hydrauliikka vipujen säädöt tarkoitan kun sisäkaaren vipua työntää niin ensin ei tapahdu mitään ja sit nousee äkäsesti ja välillä kestää tovin ennen kuin tapahtuu mitään.on nääs etukuormaaja ja on hankala käyttää kun saa koko ajan kytätä sen käytöstä. et onko normaalia vanhassa koneessa vai osaamisen puutetta. rakkori on mf175.
RE: verkun hydrauliikka
Lähettäjä: Keke
Sunnuntaina 09.10. 2005 klo 18:21:45

Message:
Ei se muuten kai voi toimia kuin noin kuvaamallasi tavalla.Etukuormain vaatii oman venttiilin jos meinaa tarkkuutta liikkeeseen.Tietysti voit kokeilla (jos et ole vielä)tuleeko kuormauksesta mitään painamalla sisemmän vivun säätökaarella alas eteen missä on olematon paine ja lähteä sitten nostamaan painetta liikuttamalla vipua säätökaarella ylöspäin jolloin jossain vaiheessa paine nousee niin paljon että aisat kohoaa.
RE: verkun hydrauliikka
Lähettäjä: Ferkku
Sunnuntaina 09.10. 2005 klo 21:29:26

Message:
Säätökaaren vivulla on tosiaan hankala käyttää etukuormainta ainakin hommissa jossa pitäis aisojen pysyä hetki paikoillaan. Suosittelen venttiilipöytää,ei kallis eikä kummonen homma asentaa.
RE: verkun hydrauliikka
Lähettäjä: fg
Sunnuntaina 09.10. 2005 klo 21:46:30

Message:
täytyy miettiä asiaa kun ei sillä kuormaajalla ole kovasti käyttöä,talveksi otan ainaki pois.täs systeemissä on vissiin paine otettu kolmitie venttiililtä. ja sitten kun kuormainta käyttää niin taka nostolaitteet tuppaa laskee itekseen .
RE: verkun hydrauliikka
Lähettäjä: Make1
Sunnuntaina 09.10. 2005 klo 21:55:09

Message:
Ohjekirjan mukaan ulkopuolista hydrauliikkaa kuuluisi käyttää ulommalla eli painonsiirtovivulla. Asennonsäätövipu jatkuvalle pumppaukselle. Jos painonsiirtovivun kaarelta on tarrat lähteny on siinä pidon kohdalla meistetty merkki. hakemalla tuo pidon kohta myöskin löytyy. Sitten laitetaan se toppari tähän pitokohtaan. Nostaessa vipua vedetään taaksepäin. Paikallaan pitäis pysyä topparia vasten ja laskussa vedetään vipua itseenpäin ja eteenpäin ohi topparin.