Aihe: Onko tyrkytetty verkostomarkkinointia?
Lähettäjä: Kysyy
Lauantaina 08.10. 2005 klo 20:12:13

Viesti:
Mites on, onko masinistien joukossa sellaisia, joita on houkuteltu loistavaan bisnesiltaan...jossa paikanpäällä sitten lipevä pukuherra kertoo siitä, miten verkostomarkkinoinnilla voi hankkia miljoonia helposti ja kannustamalla ostamaan/myymään saippuaa ja muuta sekä kertomaan asiasta tuttavilleen?

Ainakin meilpäin isäntiä on kovasti houkuteltu moiseen.
RE: Onko tyrkytetty verkostomarkkinointia?
Lähettäjä: Vastaa
Lauantaina 08.10. 2005 klo 21:45:04

Message:
MOVENETWORKS

Jätä väliin!
RE: Onko tyrkytetty verkostomarkkinointia?
Lähettäjä: Veikko S
Lauantaina 08.10. 2005 klo 22:33:22

Message:
Vain huiput pärjää kuten edesmennyt Petteri Jussila
Tavallisen tossunkuluttajan kannattaa pysyä erossa.

RE: Onko tyrkytetty verkostomarkkinointia?
Lähettäjä: Move
Maanantaina 10.10. 2005 klo 21:00:29

Message:
Huiput huiputtaa tyhmiä!

http://makaveli.nwps.ws/pics/misc/Move_Networks.jpg
RE: Onko tyrkytetty verkostomarkkinointia?
Lähettäjä: En kehtaa sanoo
Maanantaina 10.10. 2005 klo 21:57:43

Message:
Valitettavasti asiaan liittyen kysyen toisilta isiltä ja äideiltä, olisko mukuloilleen pitäny sillon tällön valehdella, nin ne olis oppinu epäluulosiks ja eivät uskois kaveria joka selittää kuinka "ny tehdään bisnestä"?
RE: Onko tyrkytetty verkostomarkkinointia?
Lähettäjä: Joo-o
Tiistaina 11.10. 2005 klo 08:45:56

Message:
Olis varmaan kannattanu. Tääl duunis pyörii kans näitä mukaan lähteneitä jotka kertoo kuinka hyviä jätkiä nää Moven perustajat on ja kuinka hyvä fiilis tulee niiden kanssa pyöriessä.

VOI HEMMETTI!!!!
RE: Onko tyrkytetty verkostomarkkinointia?
Lähettäjä: SS
Tiistaina 11.10. 2005 klo 09:12:12

Message:
Näitä on tyrkytetty opiskeluajoista lähtien, aina sama rakenne, aina sama vakuuttelu, ettei tämä ole ketjukirje, sitten kehuja tuotteista, et näitä ei saa kaupasta, kännykkäliittymiä kaupattiin, jos jonkinlaista kosmetiikkatuotetta tai käsisaippuaa, se saippuahommakin oli aikas hullu kun sitä piti olla säkillinen sitä shampoota jotta pääsis mukaan, sitten se tunki ne edustajat sitä jokaiselle sukulaiselleen ja tutulleen, joskus sitten kun rupes tulemaan "NaturesOwn" - saippuaa muiltakin samassa piirissä liikkuville sitten olivat kaikki jo kurkkua myöten täynnä...

Silloin tiedät että olet myöhässä kun olet juuri sanomassa kaverillesi et haluaisitko kuulla tämmöisestä varmasta menetelmästä ansaita rahaa, niin toinen tempasee saman tuotenäytteen esille ja sanoo samat sanat.... ;-)

- SS -
RE: Onko tyrkytetty verkostomarkkinointia?
Lähettäjä: Kainovieno
Tiistaina 11.10. 2005 klo 16:40:41

Message:
Kun kuuklettaa vain sanalla verkostomarkkinointi niin saa aika kattavan katekorian siitä mikä se on ja mitäse pyramiidi meininki tarkoittaa.Niinkuin yllä on jo todettu niin pyramiidin huipulla olevat todellakin tienaa mutta ei ne enää itse mitään kauppaakkaan.Ne suurijoukko ressukat mitkä työn tekee ja yrittää päästä ylöspäin ja kateellisena kertoo niistä mitkä tienaa,että kaikilla on siihen mahdollisuus,on lähes säälittäviä saippuapurkit ja muut kemikaalit käsisissään.