Aihe: Sorruin kuitenkin Zetoriin
Lähettäjä: Nelikko
Lauantaina 08.10. 2005 klo 13:34:25

Viesti:
Aikalailla negatiivisesta palautteesta huolimatta ostin kuitenkin sen 7745:n, nyt kysyisinkin että mitä ennakoivia toimenpiteitä voi kyseiseen traktoriin tehdä lisätäkseen käyttöikää? Ja mitä oli ne tyyppiviat? Traktoria on kuulemma hiljakkoin remontoitu n.4000 euron edestä.
RE: Sorruin kuitenkin Zetoriin
Lähettäjä: Nelikko
Lauantaina 08.10. 2005 klo 13:59:30

Message:
Vielä niille jotka käyttivät vertauskuvaa Mersu>Lada. Itselläni oli joku vuosi sitten MB Vito, niin kyllä täytyy sanoa että on se Hiace vielä sentään auto! Vaikka vanhempikin.
RE: Sorruin kuitenkin Zetoriin
Lähettäjä: hogi
Lauantaina 08.10. 2005 klo 17:19:08

Message:
Kyllä sulla tuossa setkassa on kampetta pitkäksi aikaa.

"Sellaisia ne on ne itävehkeet" -sanoi isäntä kun peruutti heinähännällä zetkan renkaaseen. Eli kyllä noiden kohdalla on kestävyys kiinni paljon siitä miten konetta käytetään. Tottakai maanantaikappaleita on joukossa, mutta varmasti saman verran maanantaikappaleita löytyy niiden käyttäjistäkin.

-Vesipumpun joudut kohtuullisen pian uusimaan (ellei jo uusittu). Alkuperäisosana alle sata euroa. Eikä ole isokaan homma vaihtaa itse.

-Tarkista että etunavoissa ja takapään porttaaleissa on öljyä, ja vain ja ainoastaan kunnon 80/90 öljyä, universaali ei porttaaleissa voitele kunnolla -> ongelmia tiedossa.

-Muista riittävän voidella nivelet yms. näin säästyt monelta remontilta. Tarkista myös pulttien kireyksiä, varsinkin porttaalien pultit tuppaavat joissakin vanhemmissa koneissa löystymään.