Aihe: Joko siit päästään
Lähettäjä: Vennamoko
Perjantaina 30.9. 2005 klo 21:10:53

Viesti:
siis siitä eenestammista. Vaimokin taisi saada tarpeekseen lööppien mukaan.
Ihme häiskä. Keksii kokoajan ympäristöministerinä miten kansaa kyykytetään "ympäristön suojelun"
nimissä. Sitten kun mediassa kysellään vähän tarkemmin, niin jätkä on ihan lukossa.

Erityisesti korpee vesi- ja viemärisysteemit, jotka on uuden lain myötä on nykästävä pystyyn n 10 vuodessa torpassa kuin torpassa. Sitten nämä energiatodistukset. Perseenpyyhkypaperia josta pitää maksaa pari päivää kurssilla olleelle juipille, joka kertoo olevansa energia-asiantuntija.
Einestampion mielestä pitäis kuulemma ryhtyä rokottamaan vielä sähkölämmittäjiäkin, kun ensin on saatu puoli kansaa uskomaan että sähkölämmitys on "ympäristöystävällistä". Nyt se ei olekkaan kun kivihiilivoimalat ei ole kilpailukykyisiä päästökaupassa. Ydinvoimaa ei haluta ja nykyisenkin rakentaa ranskalaiset sammakon syöjät.
Sitten vielä Fortum nostaa sikana sähkön hintaa ja samalla jakaa kansalta keräämät fyrkat kouralliselle pamppuja, jotka eivät ainakaan ole miljoonia ansainneet tekemällä hommansa hyvin.

Broileripoliitiikkoja on hallitus ja eduskunta pullollaan. Semmonen "rötösherrat kiikkiin" tyyppi tarvittaisiin taas potkimaan lökäpöksyjä persuksiin.

On mulla traktorikin...
RE: Joko siit päästään
Lähettäjä: Sinivalko
Lauantaina 01.10. 2005 klo 07:45:49

Message:
Just noin:Siksi NIINISTÖ pressaksi ja murskaluvuin.Punikit kyykkyyn.
RE: Joko siit päästään
Lähettäjä: UKK
Lauantaina 01.10. 2005 klo 08:12:32

Message:
Miten sienet saa kyykkyyn?


Hassuhassi oli pahempi ja valtaosa hänen perintöään.

Eenestamin politiikka myös syvältä punavihreältä puolelta.

Mutta aina on riski, että tulee tilalle vieläkin huonompi. Yleensä tulee.

Niin kuin nyt nämä uudet SDPn ministerinimityksetkin. Voi rähmä. Vaikka saavatpa nimipolitikot tehdä vaalityötään nyt rauhassa.
RE: Joko siit päästään
Lähettäjä: Isoaatu
Torstaina 06.10. 2005 klo 08:27:14

Message:
Lahtarit ja varsinkin tukiaismaajussit painukoot helevettiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE: Joko siit päästään
Lähettäjä: 565
Torstaina 06.10. 2005 klo 09:37:02

Message:
Nonih.

Anonyymisti voi kai kertoa...olen pari kertaa ollut Enestamin kanssa samassa palaverissa. Ja päällimmäisenä jäi mieleen melkoisen heikko paneutuminen asioihin ja luottamus virkakoneiston valmisteluun. Mielikuvani mukaan Enestam ei ole ollut erityisen vahvasti vaikuttanut ministeri. Puheet ovat olleet muiden kirjoittamia ja kommentit puheiden sananparsien toistamista. Jos hänet on pistetty tiukalle, seurauksena on ollut äreytyminen, kuin vanha väsynyt karhu.

Eli hänen aikanaan toteutuneet hankkeet on laitettu vireille jo ennen häntä. Ei hän ole ollut mikään visionääri tms.

Kokonaan toinen juttu on sitten se, että jokin jätevesistä huolehtiminen on aivan asiallinen homma. On vaan suotavaa, ettei asiassa ruveta nipottamaan mahdottomasti ja pilkun tarkasti, eri puolilla maata on jo nyt nähtävissä aika erilaista soveltamista. Järkeä pitää saada käyttää, mutta ei pidä toisaalta tyytyä surkeakuntoisiin vanhoihin sakokaivoihin.

Ympäristön laatu on Suomen todella iso vahvuus, ei siitä pidä tinkiä. Masinistinkin on se syytä huomata ja nähtävä hiukkasen vaivaakin sen eteen + ajateltava tulevia sukupolvia.

Ugh...Johan tuli juhlapuhe, höh;)!