Aihe: Lahjoitetaan puimakone
Lähettäjä: Otto
Tiistaina 27.9. 2005 klo 14:35:52

Viesti:
Lahjoitetaan Teijon "Karhu" museointi- tai entisöintikäyttöön (ei kai kukaan enää tällaista puimiseen käytä?). Hihnat tallessa, kaikki muutkin osat ilmeisesti paikoillaan. Kuvia pyynnöstä sähköpostilla. Sijainti Joutsenossa. Jos ei löydy uutta kotia, syntyy iso nuotio.

RE: Lahjoitetaan puimakone
Lähettäjä: vesa
Tiistaina 27.9. 2005 klo 20:46:16

Message:
Ota ainakin laakeripukit,akselit, hihnapyörät ym. tarveaineet irti ennen roihua. Ja remmit tietysti. Kuitenkin tarvitset joskus.
RE: Lahjoitetaan puimakone
Lähettäjä: Eri Otto
Tiistaina 04.10. 2005 klo 11:42:37

Message:
Aikani ihmettelin vastausta, kunnes havaitsin, että olenkin syyllistynyt identiteettinäpistykseen. Täällähän on vaikuttanut jo aiemmin joku masinisti-henkisempi Otto.
Täten siis erehdyksiä välttääkseni julistan olevani Eri Otto kuin se aiempi, kuitenkin sama kuin tämän viestin alkuperäinen kirjoittaja.

Eipä noille osille mitään käyttöä itselläni ole, joten mikäli tappurille ei kotia löydy, niinkuin luultavasti ei löydy, rahtaan sen pihalle vintiltä, nuotioin palavat osat ja laitan metalliosat metallinkierrätykseen. Sääli sinänsä isoisän vanhaa puimuria, mutta minkäs teet kun tilaa tarvitaan ja nuo taitavat olla lähinnä ongelmajätettä kaikkialla. Joku saisi perustaa tappurimuseon ja alkaa taltioida tätä(kin) katoavaa kansanperinnettä.