Aihe: MF 168 - nostolaitekannen irroitus
Lähettäjä: JLT
Perjantaina 23.9. 2005 klo 15:41:15

Viesti:
Tervehdys!

Löytyykö nohevaa taistelijaa, joka antaisi selostuksen 168 MP-massikan nostolaitekannen irroituksesta? Mitä sudenkuoppia saattaa vastaan tulla, mitä tärkeitä seikkoja tulee ottaa huomioon? Ja miten oli sen venttiilirullan kanssa...?

Nostolaitteesta hävisi yllättäen voimaa, ja sattumalta tuli huomattua että yksi työsylinterin pinnapulteista oli mennyt poikki (ainakin luulemme sen olevan työsylinterin pinnapultin). Niinpä me onnettomat joudumme remonttitouhuun...

Toinen asia: valutin aikaisemmin peräöljyt pois tarkastaakseni pohjasiivilän. Kun aukaisin pohjaluukun pysyi kuppi ylhäällä, mutta en kyllä takaisin laittaessa ymmärtänyt miten sen saisi pysymään ylhäällä sihdissä kiinni. Eli onko sen tarkoitus olla vapaasti irti? Mutteri ja "vastajousi" painoivat vain sihdin ylös paikalleen..

T - Jani
RE: MF 168 - nostolaitekannen irroitus
Lähettäjä: shyde
Perjantaina 23.9. 2005 klo 17:38:01

Message:
Linkin takaa löytyy pdf tiedostona hydrauliikan säätöohjeet. Ohjeissa on myös asiaa kannen irroittamisesta. Keke ja muut konkarit varmaan neuvovat lisää. En ole itse vielä joutunut kantta avaamaan.
ohje

RE: MF 168 - nostolaitekannen irroitus
Lähettäjä: Keke
Perjantaina 23.9. 2005 klo 18:58:56

Message:
Nostolaitekannen irrotuksessa on ensimmäisenä avattava oikean puoleinen pyöreä luukku.Siitä näkyy venttiilin käyttörulla jota nostolaitevipu ohjaa.Rulla kannattaa sitoa vaikka ohut rautalangan pätkä että jos lipsahtaa niin se menee pumpun alle ja joutuu onkimaan sen magneettisauvalla.
Rullan irrotuksen jälkeen kannen pultit ym.irti ja kannen voi nostaa suoraan ylös.Kattoluukun kautta voi viritellä taljan nostoa varten.