Aihe: Paranko
Lähettäjä: Rankamies
Tiistaina 20.9. 2005 klo 07:49:20

Viesti:
Huutokaupoista kun on ollut puhetta, niin mitä mieltä olette siitä Paranko nimisestä kaverista, joka pitää huutokauppoja? Ilmoituksissa sanotaan, että eri pesistä tullutta tavaraa, mutta käytännössä kaikki myytävä tavara tullee suoraan Keskiseltä. Hinnat huutokaupoissa saattavan nousta helpolla kaksin- tai kolminkertaisiksi verrattuna Keskisen hintoihin. Hyvä esimerkki on 2 euron pensselisarja, joka nousi hintaan 12 euroa. Meklarin oli pakko lyödä huuto kiinni, ettei noussut liikaa. Sitten niitä sarjoja sai hakea vaikka kuinka tuolla 12 eurolla. Ja niitähän meni kaupaksi. Ei se ole tyhmä joka pyytää... Mutta siis tuo mainonta, että eri pesistä tullutta tavaraa, lähentelee huijausta?
RE: Paranko
Lähettäjä: Jaahas
Tiistaina 20.9. 2005 klo 08:23:57

Message:
Samaa mieltä olen.Paranko käyttää omia huutajia,jotka nostattavat hintaa ja kerääjät"rojua" huutojen muodossa,jotka seuraavan kerran on taas sitten myytävänä.Tavara on epäkuranttia,ei siis laadusta tietoakaan.Nykyisin Parangon nimeä ei ole usein niissä huutokauppa-ilmoituksissa.Niin,miten riittää tuo tavara eri konkurssipesistä?Pari vuotta tuo P on myynyt TV-shopin konkurssipesää...Moottorisahoja sillä on aina sama valikoima mukana...Haiskahtaa touhu vahvasti.
RE: Paranko
Lähettäjä: Niin
Tiistaina 20.9. 2005 klo 08:27:45

Message:
Samat havainnot mistäs päin suomee tää paranko olikaan???? ai niin sieltä!!! Ei mikään huutokauppias vaan huijarri.
RE: Paranko
Lähettäjä: tukijussi
Tiistaina 20.9. 2005 klo 08:58:10

Message:
Viihdettähän nuo "huutokaupat" ovat. Ei niissä ole koskaan nähty mitään ostamisen arvoista. Samat naamat niissä pyörii.

Se on samantyyppistä tämän kirpputoritouhun kanssa. Samat ihmiset ostelevat sitä samaa roinaa toisiltaan vuodesta toiseen. Hinta vaan nousee.

On uskomatonta miten samat romut löytyvät noista paikoista, vaikka olisi 5 vuotta pois kuvioista välillä.

Seurasin eräänkin rikkinäisen polttomoottorivesipumpun vaiheita useita vuosia, kun se kiersi kädestä käteen. Vähän kalliimmalla mitä uusi olisi maksanut.
RE: Paranko
Lähettäjä: Rankamies
Tiistaina 20.9. 2005 klo 10:23:48

Message:
Näyttää se Paranko koluavan rahaa Suomesta ainakin Oulua myöten. Lienee jostain pääkaupunkiseudulta. Se harmittaa, että tavaraa myydään nimikkeellä "useista eri konkurssipesistä" ja että hintoja vedätetään mielettömyyksiin sisäänhuutajilla. Ja vaikka tavara jäisi sisäänhuutajalle, niin kun niitä tuotteita löytyy vaikka kuinka, niin muutkin ihmiset ostavat, kun kerran yksikin.


RE: Paranko
Lähettäjä: Pekko
Torstaina 22.9. 2005 klo 19:56:00

Message:
Tämänpäiväisessä Etelä-Suomen Sanomien Myyjän markkinat-osastossa oli huutokauppailmoitus. Tilaisuus alkaa la 24.9. klo 12 Kärkölän Lappilassa os. Lappilanraitti 2. Paikka sijaitsee suunnilleen Lahden ja Riihimäen puolivälissä, n.30 km suuntaansa. Myytävänä näyttäis olevan runsaasti antiikkia, autoja ym. sekalaista tavaraa paljon.Meklariksi mainitaan Paranko.Täytynee käydä vilkaisemassa!
RE: Paranko
Lähettäjä: Nuffimies
Torstaina 22.9. 2005 klo 20:13:20

Message:
Häpeäkseni tunnustan että kyseinen henkilö on hyvinkäältä kuten allekirjoittanutkin.Kiertäisin kaukaa hänen huutokauppansa ja myös sellaisetkin jossa mainitaan Limnellin nimi.Samaa kastia samalta suunnalta.Onhan moni tavara varmaan konkurssipesästä mutta ei pakkohuutokaupassa.Ikävä kyllä hölmöjä riittää tungokseen asti,on riittänyt jo yli 15 vuotta.