Aihe: Synkkä lokakuu?!
Lähettäjä: Normaali mies
Maanantaina 19.9. 2005 klo 14:41:11

Viesti:
Tämä menee aiheen ohi mutta näin miesten kesken. Olettekos lukeneet sellaisesta lakiesityksestä jolla tehdään rikollista puuhaa seksipalvelusten ostosta. Ja olettekos tulleet ajatelleeksi että kaikki ei saa kerta kaikkiaan seksiä kuin ostamalla. Ja osalle se ei ole kiinni mistään sellaisesta joka olisi jotenkin korjattavissa. Se on miehelle aika totinen paikka, mies kun pohjinmiltaan on sitä varten olemassa. Tietysti joku voi sanoa että vahingonilo se on paras ilo mutta ei se välttämättä ole mukava pidempään katsella puutetta ja kurjuutta. Voi odottaa että miehiä ryhtyy kaikenlaisiin katkeroihin tekoihin kun paineet eivät pääse purkautumaan.

Kaikkien ei missään tapauksessa tarvitse näitä palveluksia alkaa käyttämään, se on täysin kiinni haluista ja kyvyistä. Mutta jos sellaista nyt auttaisi joka avuntarpeessa on.

Lopuksi muutama totuus seksipalveluista, kun kaikki tuskin edes tietää mistä pojimmiltaan on kysymys. Kysymys on kahden aikuisen ihmisen kahdenkeskisestä asiasta. Tämä on todella aikuisten ihmisten touhua. Huumeet alkoholi ja jopa tupakointi ei näihin ympyröihin kuulu. Jotta nainen olisi suloinen niin hänen on oltava kaikin puolin siisti raikas ja älyllinen ihminen. Myös sukupuolitaudit eivät tartu koska maksullinen seksi on turvaseksiä jossa missään välissä ei kosketa toisten limakalvoihin. Kaikki tapahtuu ohuen kumikalvon ollessa välissä.

Nyt tarvitaan suuri joukko voima jotta tämä väärä lakiehdotus saadaan torjuttua ja siihen tarvitaan Majorin koko voima.