Aihe: MF 165 ei M-P nostolaite
Lähettäjä: Eka traktori
Lauantaina 17.9. 2005 klo 12:42:47

Viesti:
Eli probleemana 1966 vuoden massikka 165 ilman multipoweria miksi nostolaite ei nosta? Asensin uuden korjaussarjan pumppuun eli tuli kaikki uutta työntimen sylinteriin uusi mäntä yhdellä renkaalla. (Rengas ei ole auki mistään kohtaa vaan tosiaan on rengas)! Miten se uraan on laitettu en tiedä! Niin ja vanha pumppu ja sylinteri olivat silmin nähden väljiä. Nyt siis kunnossa. Miten ne vivut pitää olla jotta saa kaiken tehon nostolaitteelle? Mutta joku vika siellä on pakko olla. Mitenkä oik. puolella luukussa kun on se joku "vapautin" voisiko se olla hiukka auki niin paine karkaa. Ja öljytikun vieressä oleva vipu ei ota koneessa mihinkään kiinni. Ei ottanut ennen eikä jälkeen tätä pikku remonttia. Traktorihan siis oli poikki. Tämä vipu vissiin liittyy vetokoukkuun. Ainakin muistin mukaan jossain Belaruksessa oli vastaava? Nimimerkki: Eka traktori
RE: MF 165 ei M-P nostolaite
Lähettäjä: Jarkko
Lauantaina 17.9. 2005 klo 13:33:01

Message:
Se pikku vipu öljytikun vieressä (kai tuossakin vuosimallissa?) vaikuttaa nostolaitteen nopeuteen.

En ole koskaan avannut omaani (MF 165, 1974), mutta olisiko siinä vanhassa ollut jokin viritys, että tuo vipu ei vaikuttanut mihinkään ja nyt uusista helyistä tuo viritys puuttuu ja se ei siksi toimi?
RE: MF 165 ei M-P nostolaite
Lähettäjä: Keke
Lauantaina 17.9. 2005 klo 15:30:57

Message:
Se vipu oikeanpuoleisessa luukussa on "mukautumisherkkyyden säätö".Tarkoittaa laskunopeuden säätöä.Pieni mäntä jarruttamssa vivun liikettä.Nostamisen kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.
Liikkuko pumpun venttiili käyttövivun käskyttämänä?Tuleeko öljyä nostolaitekanteen nousuputkesta kun pikkuluukku on auki?