Aihe: Halpa trukki myynnissä
Lähettäjä: Janne
Perjantaina 16.9. 2005 klo 08:07:40

Viesti:
Onko kellään tarvetta halvalle diesel -trukille? Olis kaupan Perkinsin -moottorinen trukki. Viimeksi keväällä käytetty kuormaustöissä. Täysin käyttökuntoinen, kohtuullisilla renkaillakin. Uusi startti. Säilytetty meillä ollessa (puolen kymmentä vuotta) hallissa, ei siis missään puun juurella. Alkaa kylläkin olemaan jo aikalailla tiellä hallissa.

Kunnosta sen verran, että ehkä ihan ne parhaat mehut moottorista ja turbiinista jäänyt edellisille käyttäjille. Vaikeahko saada käyntiin (taitaa pyörrekammio Perkins olla sitä aika usein). Mutta käyntiin saa kuitenkin ja liikkuu ominavuin! Nostotehoa on enemmän, mitä nykyisessä käyttöpelissä kaasu/pensa Datsunissa.

Trukki sijaitsee Reisjärvellä.
Hinta 1000eur

Ei pitäis olla paha, kun tuossa aiemmin tällä palstalla myytiin 500eur rukin nostolaitteet. Tässä saa koko pelin. Vaikka soveltais ko osat uusiokäyttöön rattorin nostolaitteisiin ja eikös siellä ole aika tuottoisa hydr pummppukin sovellettavaksi? Vielä jäis paljon myytävää osaa. Taikka tietenkin kirkkaasti siitä koneen ja turbiinin virkistämisellä käyttörukin saa.


RE: Halpa trukki myynnissä
Lähettäjä: Janne
Perjantaina 16.9. 2005 klo 08:09:23

Message:
Joo, tuommoseen numeroon voi halukkaat soitella 0500 609608
RE: Halpa trukki myynnissä
Lähettäjä: kuski
Lauantaina 17.9. 2005 klo 10:13:56

Message:
Joko trukki on mennyt?