Aihe: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: Kuukuna
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 18:27:04

Viesti:
Siäl o. www.kuukuna.net . Saa kommentoira kuka miäleisekses kokee. Kommentin ei tartte olla kehuvaa sorttii, passaa risutki. Sain selvil, et mämä meirän vireot o... jaa mut empäs kerrokkaa, kon laitetaan kisa pystyyn. Mitä tairelajia ne o? Oikein vastanneiren kesken arvotaan lippis tai pari.

Suurel intohimol kaikellaisiin tairepläjäyksiin suhtautuu Kuukuna.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: Juuso
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 19:11:30

Message:
Laitatko kaikkien kommentoijien IP:t näkyviin?
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: kessu-73
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 19:16:53

Message:
Kaivurimajorirattorikomeriaahan ovat Kuukuna filmit.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: einar kymäläine
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 19:28:38

Message:
No miehä vällee arvaan, et tää Kuukuna viteo o sortiltaa inhorealismii, vaikken mie tät uuvempaa oo viel nähtkää. Enkä mie jouva nyt sitä kahtelemmaakaa, ko pittää lähtee tuonne Suokkaa Hilma tuppaa iltakohvil. Mie häntä kirkol tavotin ja hää lupas panna kohvkattila hellal ja pirahuttaa oikee paremmat kohvit. Ja voipha se olla, et mie siel viihyn vähä pitempää. Hää näät o leskihmine. Ja muutekii iloluontone.
IP:n julkistukset
Lähettäjä: Kuukuna
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 19:37:39

Message:
Juteltiin Fordson Clubin kokoukses, et mahrollista on laittaa selvästi häirikköviestien lähettäjien koneiden IP:t sulkulistal, eli estetään koneiden pääsy sivustol.

Häirikköviesteiks lasketaan seuraavat esimerkit: -Tolkuttomat tyhjät viestit, mis ei sanota mitään, vaan paukutetaan tyhjää taulu täyteen.

-Semmoset törkeet alapäätyylin viljely, mil ei ol varsinaisen asian kans mitään tekoa.

-Toiseen henkilöön kohdistuva selkeä haukkuminen toistuvasti.

-Toistuvat päättömyydet, joilla häiriköidään jokaista viestiketjua.

-Muunlainen pahansuopaisuus ja kiusanteko, josta en nyt keksi esimerkkiä.


Huomatkaa, että kiellettyä ei ole huumorin viljely, negatiivinen arvostelu asiallisella perusteella (kunhan se ei mene liiallisesti henkilökohtaisuuksiin), aiheen sivusta kirjoittelu, mikäli sen tarkoituksena ei ole jokin edellämainituista.

Jokaisen kommentoijan IP jää muistiin palvelimelle, eikä sen poimiminen ole konsti eikä mikään. Kirjoittajat itse päättävät sen, onko IP sensurointiin mentävä. Myös on mahdollista, että klubin taholta soitetaan terroristille, ja asiallisesti kehoitetaan lopettamaan kiusaaminen.

Kuten keskusteluista näkyy, on 98% kirjoittajista herrasmiesten tavoin käyttäytyviä persoonia, ja loput 2% jauhopäitä. Mielestäni palstan taso ei laske mikäli heidän IP:t julkistetaan tai laitetaan sulkulistalle. Täytyy tehdä oikein tahallisesti töitä sen eteen, että itsensä saa survottua suohon.

Itse kiitän kaikesta negatiivisesta kritiikistä yhtä paljon kuin positiivisestakin.

Toivotan kaikille mukavia ja hyödyllisiä hetkiä tällä Fordson Clubin keskustelupalstalla.

PS: Kuukuna ei ole moderaattorina Masinistien keskustelupalstalla. Ainakaan vielä.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: j tech
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 20:03:01

Message:
asialisia ehrotuksia vortson klupilla kannatan. silti on hyvä, että pysyisi sana vapaus, että voidaan ruma sana sanoa niin kuin se on. eikä puututa jokaiseen viesti ketjuun jossa vilahtaa voima sanat. kuukukunan toimia seuranneena jo pidemmän aikaa alkuunsa ihmettelin mikä helv, äijjä mutta asia ukko. hölmöilee kuin turha puro se on korkeampaa kulttuuria sitä tarvitaan ps ei se parta pahoille kasva jouhiparta joutaville ja voima sanoista sen vertaa ,että äidinkielen opettajat voivat mennä takaisin komeroon runkkaamaan antakaa masinistien kirjoittaa miten parhaaksi näkee.hyvää syksyn alkua.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: ippi
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 20:06:37

Message:
> klubin taholta soitetaan terroristille

Siihen IP:henkö aiot soittaa? Ei kaikki ole Metsäliitolla töissä. Dynaamista IP:n omistajaa et saa selville ilman poliisia ja poliisi ei näihin asioihin sekaannu.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: Kuukuna
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 20:27:06

Message:
Herra "j tech": Ei tiäteskään ruveta nipottamaan voimasanoista tahi kirjotustyylistä. Ei tämä taira pilttejä kiinnostaa sen vertaa, et niitä tarttis varjella. Foorumi on ja säilyy vapaana, ellei mitään aivan merkillistä tapahdu.

Herra "ippi": En ole mihinkään soittelemas, eikä mulla ole piänintäkään aikomusta uhrata aikaani pölöjen peräs kiahaamiseen. Mut taitaa vaan olla niin, et metsäliitosta tulee iso osa häiriköinnistä. Kattelin vaan oman sivustoni viimeisintä Juusoviestiä ja sen lähettäjän IP osoitetta. Ja ei, en aio sitä näyttää muille. Viälä. Riittää, et sellanen on tiaros.

Urheasti T: Kuukuna
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: Pekko
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 20:37:20

Message:
Uusin filmi käsittääkseni edustaa arkirealismia. Heitin tällaisen arvion tähän väliin, ettei alkuperäinen aihe pääse unohtumaan. Pari nimimerkkiä aloitti taas turhan spekuloinnin aiheesta "IP". Asiallisen kirjoittelijan ei tarvitse olla perse kuralla asian tähden.Kymäläisen Einarille: Kirjoittele useammin,nauru tekee hyvää! Toiveena ois kirjautumispakko, loppuisi kirjoittelu "toisten piikkiin". Turha toive?
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: heh
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 20:39:36

Message:
Vittu mikä pöljä! Mites sun kävi sen IP-jutun kans, jouduitko käräjille? Kovin on tuo kuukunasivu hiljainen, eilen tais olla joku käyny.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: Kuukuna
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 21:04:56

Message:
http://www.uta.fi/festnews/fn2005/perjantai/18057.shtml
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: tukijussi
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 21:11:31

Message:
Tuo kirjautuminen kuivaa sivuston. Se on, osoittautunut selvästi.

Siispä ei kannata laittaa tähän yhteyteen. MUTTA.

Mulla olis IREA.

Mittikääs siellä ylläpidon puolella tätä...Pistäkääs tähän rinnalle sellainen osio johon voi kirjoitella ainoastaan kirjautuneena.

Sillon säilyy tämä iloluontonen keskusteluosio entisellään, ja kenellä todellista asiaa, eli asiallista asiaa on, kirjoittelee kysymyksensä tahi vastauksensa sinne.

Näin saatais homma pelaamaan, eikä olisi harmia noista pölöistä, kuten herra Kuukuna asian niin osuvasti ilmaisi.

Mää ihan tosissan toivoissi tommost muutost, ku sit voisiva palailla semmosekki ihmise koneen ääre, ku ova meijä jo hyljäny noitte ruakottomuuksien takia.

Menate ku mää kyseli voortsonnist asioi, ni ei löytyny enä kettä palstalt, ku olis osanu suaralt kärelt vastat. Se tarkotta sitä et jottan tarttis tehr.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: Kumma
Torstaina 15.9. 2005 klo 00:04:19

Message:
juttu, mikä siitä kirjautumisesta tekee
sellaasen mörön että sivusto "kuivuu" kokohon.

RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: tukijussi
Torstaina 15.9. 2005 klo 07:16:25

Message:
Kokemus puhuu. Tämä tämmöinen vapaa palsta on ainutlaatuinen, ja se olisi mukava säilyttää sellaisena.

Noitten muutaman pölön takia vaan hautautuvat asiat ikään kuin roskapostin alle, joten olisin mieltä että lisävarusteena kirjautumisen vaativa osio olisi täydellinen ratkaisu.

Se toimisi käsittääkseni.


RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: Olli J. Ojanen
Torstaina 15.9. 2005 klo 08:13:23

Message:
Fordson Club Finlandin sääntömääräisessä vuosikokouksessa asioita kirjanneena vakuutan tässä ja nyt, ettei mitään radikaalia tulla tekemään, ilman erityistä aihetta.
Homma jatkukoon, ja jossain vaiheessa homma paranee nykyisestään.
PS. jonkin syksyrallin aikana kokeilen sieltä maastosta, että kuinka semmoinen piuhaton lähetystekniikka oikein toimiikaan. Mutta kun en ole mikään hälytysajoneuvo, en viitsi pitää vempaimia taskussa muulloin kuin esim. rallituomarina ollessani.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: Luigi Vaseliini
Torstaina 15.9. 2005 klo 12:16:56

Message:
Vuoden suurimman ennakkokohun saanutta elokuvaa osattiin odottaa jo tuotantovaiheesta saakka. Upeaakin upeamman musiikin ja loistavan paaosan esittajan ansiosta hieman yksinkertainenkin tarina
on saatu purettua tunteita kutkuttavaksi elämykseksi. Uppoutuminen menneen ajan konekultturiin yhdessä korviahivelevän Fordson konemusiikin kanssa saa jo isonkin miehen silmakulmaan varmasti ilmestymään roskia!.
Filmin ohjaajalla on myös vankka käsitys siitä, miten kuvataan ja ohjataan suomalaisiiin uppoavaa kansankulttuuria. Kuukunan esittämä kaivuulegenda on myos niin esikuvansa näköinen, etta taitaa mies olla pikkujouluaikaan aika suosittu keikkailija. Pienista latteammista kohdista huolimatta filmistä muodostuu erinomainen nautintokooste, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää heti, eikä jäädä odottamaan sitä mahdollista televisiointia sitten syksyllä 2007. Yksi tuotantotiimin ehdoton plussa on myös se, että vastoin nykyistä trendiä, ovat kaikki filmin eläinhahmot täysin omilla aivoillaan ajattelevia yksilöitä, eikä mitään tietokonetulostuksia. Täydet viisi tähteä käsikirjoittajatiimille juonesta, sillä mitäpä muuta voisit enää ammentaa lisää mustasta mullasta! Ja toiset viisi tähteä pääosanesittäjälle.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: taiteentuntija
Torstaina 15.9. 2005 klo 14:48:54

Message:
kuukunan tramatisoimat maaseutu pläjäykset edustaa mielestäni lähinnä, mitäs se nyt olikaan postkubismia eli kompostia

RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: Kainovieno
Torstaina 15.9. 2005 klo 16:33:46

Message:
Transitin ääniefekti oli orgastisen nautinnollinen,kunnes Majori RÄJÄHTI käyntiin. Oli kuin taivas päällänni olisi pelmahtanut syntisen nautinnnon kliimaksiin.Kyllä konesinffonia ja lähes täydellinen kakofonia minkä vain ammatti äänittäjä halivuudin studiolta vuokrattuna kuukunatiimiin suurella eurovaluutalla voi saada aikaan.Joskin papilon varastaakin pääosanesittäjältä sen kirkkaimman kruunun on filminautinto lähes käsinkosketeltava ja koskettava.Viisi tähteä.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: jaskataas
Torstaina 15.9. 2005 klo 16:43:54

Message:
KUUKUNA ON HIENO MIES KAIKINPUOLIN JA ERITTÄIN ETEVÄ MASINISTI.

KUMARTAKAA KUUKUNAA!
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: heh
Torstaina 15.9. 2005 klo 21:06:16

Message:
Voi vee, täys kylähullu pelle.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: mualaane
Torstaina 15.9. 2005 klo 22:38:15

Message:
Tuo häirikkösulku olisi loistava ajatus. Toistuvat V-sanan käytöt ja selkeä kiusaaminen typerillä viesteillä johtaisivat sulkuun. Mutta ne vaihtuvat IP:t ja niiden haltijat, niihin se ei sitten vissiin purisi. Odotellaan, mitä tuleman pitää.
RE: Hortonomiaa ja Majoreerausta
Lähettäjä: JR
Sunnuntaina 18.9. 2005 klo 23:48:19

Message:

Filmi edusti minusta kapitalistista realismia.