Aihe: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: TR-mies
Tiistaina 13.9. 2005 klo 09:18:05

Viesti:
Petyin aikalailla Traktoripurkaamo Mähösen touhuun. Ajoin puoli Suomea läpi kuorma-autolla hakemaan osia, jotka paikan päällä osoittautuivat aivan käyttökelvottomiksi. Osilla ei kertakaikkiaan tehnyt mitään, esim. vetoakseli oli hitsattu, perän rattaista kaikki hampaat sökönä, laakerit puuttu, valurautakuori hitsailtu kasaan jonkun kyläsepän toimesta yms. Ja kaiken kukkuraksi koko roska vahvassa ruosteessa. Paketin piti olla täydellinen ja asennusvalmis. Kommentti paikan päällä oli, että "kyllä näistä saa ihan tehtyä". Seuraavaksi menin Purkupojille, jossa ko. paketti toki maksoi hieman enemmän, mutta oli kyllä sitten uutta vastaava. Hinta ei ole aina välttämättä se ratkaiseva tekijä. Ja tuohan se tietty hintaan jonkun lisän, kun osat ovat hyviä ja pestynä hyllyssä trukkilavalla, kuin että umpiruosteessa jossain heinikossa. En kyllä toiste kysele sieltä Töysän suunnalta. Onko masinisteilla millaisia kokemuksia muista traktoripurkaamoista?
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: kusetusta on
Tiistaina 13.9. 2005 klo 09:45:20

Message:
Kyseiseltä Tuurin purkaamolta sai yksi tuttu aivan paskan syöttöpumpun, joka myytiin mukamas hyvänä.
JärviSuomen traktori
Lähettäjä: Leyland 262 mies
Tiistaina 13.9. 2005 klo 09:52:00

Message:
JärviSuomen traktorista tuli juuri sitä mitä tilasin. Puhelimessakin tuntui olevan ammattimies viimeisn päälle ja vieläpä siltä alalta, jonka taitoja tässä tapauksessa tarvittiin. Eipätarvinnut kuin noutaa lähetys matkahuollosta ja asentaa osa paikoilleen. Kaikestaan olen tehnyt kolme tilausta eikä toistaiseksi ole ollut huomauttamista toiminnasta.
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: SS
Tiistaina 13.9. 2005 klo 10:31:08

Message:
Purkupojilla on ollut Leylandiin hyvää peltiosaa ja olivat jopa niin ystävällisiä siellä että viittivät mennä varastolle katsomaan Fordin takapyörän pulttia muttereineen.

Isojoen konehalli on ollut myös asiallinen paikka, ja suosittelevat myös aina edullista tarvike- tai alkuperäisosaa, jos sellainen on saatavilla.
IKH:sta olen saanut jo kaksi apusylinteripakettia mielestäni kohtuuhintaan, kunto on ollut moitteeton.

- SS -
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: Savaloja
Tiistaina 13.9. 2005 klo 10:31:38

Message:
Järvisuomen traktorista minullakin on hyviä kokemuksia, samoin Purkupojista.

Tämän alueen lähin, Käyttökone, on mennyt pahasti alaspäin. Ensinnäkin kun sinne menee, pitää olla lakki kourassa jos meinaa päästä henkilökunnan kanssa juttusille. Tuntuu niinkuin syyllistyisi johonkin kun sinne menee asioimaan.
Toisaalta romuilla pidetään ihan älyttömiä hintoja, lopuksi tavara menee sulattamoon.
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: Risto
Tiistaina 13.9. 2005 klo 12:59:17

Message:
Jaa minä kun pidin Mähöstä tolokun miehenä. Keväällä ostin siltä tehostajan sylinterin. Tavara oli mitä puhelimessa sovittiin ja tuli postissa seuraavana päivänä.
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: KL
Tiistaina 13.9. 2005 klo 16:41:42

Message:
Siis hetki, onko toi Järvi-Suomen traktori nyt ihan oikea nimi? Tarkottiko "Leyland 262"- mies kuitenkin Järviseudun traktoria(Etelä-Pohjanmaalla)?
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: Kokemusta on
Tiistaina 13.9. 2005 klo 17:46:36

Message:
Olen pariin otteeseen kysellyt Mähöseltä osia ja aina IHAN ÄLYTTÖMÄN VAIKEA SAADA MITÄÄN.
Ei tietoakaan asiakaspalvelusta.Tosiaankin tuntuu siltä että pitäis anteeksi pyytää kun sinne soittaa.
En pyytele anteeksi,mutta en myöskään enää soittele.
Nyt traktorina Zetori ja siihen haen osia TR-Varaosilta.
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä:
Tiistaina 13.9. 2005 klo 18:19:04

Message:
Mainos
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: S P
Tiistaina 13.9. 2005 klo 22:22:20

Message:
Mähöseen petyin jo montavuotta sitte ku hajin sieltä öljypohjan vaarin natikkaan piti olla hyllyssä, ku menin paikalle niin ei muuta ku heinikkoon ite irrottamaan renkaaton raato meinas vielä kaatua päälle ku oli niin huterasti tuettu; kaiken kukkuraksi kusipää äijä rupes pyytään siitä enemmän ku puhelimessa, meinasin jo heittää sen takas sinne heinikkoon mutta anto sitte sillä ensiks sovitulla.
Käyttökoneesta on samat sanat tulee tosiaan syyllinen viilis ku menee sinne ja kun kyselin 590:n hydrauliikan lisälohkoa niin hintaa oli enemmän ku uudella ja siihen totes vaan jotta hae sitte semmonen.
Purkupojista jäi hyvä mieli mf:n takalasi (alempi) täysin ehjä pokineen 20E ja tinkaski vielä paikanpäällä, siistit paikat ja hyllystä olis löytyny vaikka täys kunnostettu syöttö pumppu -59dextaan ei ihan halpa mutta kuiteski.

Ikh:sta ei oo kans pahaa sanottavaa, sieltä sen lisä lohkonki kerran löysin ja ihan sopuhintaan ja hyllyssä oli pesty ehjä letkut vivut kaikki mukana. Ikh:lla ei vaan oo oikeen hyvin vanhempiin osia,sanovat ettei kannata, ei varmaan heirän mittakaavassa.
Onkos järviseudun traktoriki ruvennu osia myimään? mulle sanovat pari vuotta sitte ku sielä pyörähdin jotta kokonaasia myirään ei osia, No sielä mäellä sitä tosiaan OSIKSI kelepaavia koneeta on monta.
Kouvolan lähellä UTISSA on kans pieni traktoriromis lähinnä Pelarkuunian osia mutta löyty sieltä esim: aika hyvät harmaan lokasuojat. Ukko vaan oli heti kyttäämässä ku sielä vähä kierteli ja katteli, no sen kyllä sielä ymmärtää taitaa olla sielä seurulla ryssät kiusana.
Muista ei oo sitte kokemusta tietääkö joku jonku muun ku em. purkaamot josta löytyys hyvin osia vanhempihin?
Oikaisu
Lähettäjä: Leyland 262 mies
Tiistaina 13.9. 2005 klo 22:37:24

Message:
Tarkottiko "Leyland 262"- mies kuitenkin Järviseudun traktoria(Etelä-Pohjanmaalla)?

Kyllä tarkoitan, hyvä kun huomasit, meinas kehut mennä ihan väärään osoitteeseen.
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: nose
Tiistaina 13.9. 2005 klo 22:50:04

Message:
Taitaa olla yleinen ongelma nuo hulvattomat hinnat purkamoilla. Omat kokemukset liittyvät tosin autopuolelle. Pyytävät enemmän huonokuntoisista osista kuin mitä tarvikkeena maksaa uusi. Eikä niillä ylpeys anna periksi pudottaa hintaa, vaikka näyttäisi luettelosta olevansa oikeassa. Romiksella asiakas ei koskaan nimittäin VOI olla oikeassa.
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: mulukku
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 00:42:50

Message:
Mähönen täys kiskuri hinnoissaan ja mitä laatuun tulee puhelimessa aivan huippua ,tämä on se viimeinen paikka josta äitisi varotteli
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: veke
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 13:22:35

Message:
Utissa on persoonallinen purkaamo ja myyjä todella asintunteva masinisteille. Eritysesti Fordson.
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: joo
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 18:00:09

Message:
järviseudun traktori myy nuffield, leyland ja bmc:n osia käytettynä. Näkyy siellä olevan joku valmetkin osiksi purettuna. Uutta osaa saa lähes joka koneeseen.
RE: Mähönen ja muut purkaamot
Lähettäjä: Nii-in
Keskiviikkona 14.9. 2005 klo 20:50:42

Message:
Ettekös te perkele jo oo oppinu että pohojalaaset osaa kusettamisen jalon taidon,ei niiltä pidä mennä mitään ostamaan!!!!!!!!!!!!!